Да се оплачем... 2020

• 2 125 191
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 16 785
Ето идея за биснес. Може да приема поръчки по телефона и да оставя торбата пред вратата. Стига да има купувачи. Плащаш му през интернет банкиране или в плик, като ти ги носи.
Аз бих се възползвала.
И ще трябва да декларира доходи...
А може да стои, да не прави нищо и нищо да няма за деклариране. Чисто и просто.
Но продукцията отива по дяволите. Нещо, в което е вложил труд и средства

# 16 786
Ние пък от както е ИП не сме стъпвали в голям магазин. Пазаруваме си от малкото,което е срещу нас. Е няма голям избор,но има от всичко по малко.

# 16 787
  • Оптимист по принуда
Скрит текст:
Ето идея за биснес. Може да приема поръчки по телефона и да оставя торбата пред вратата. Стига да има купувачи. Плащаш му през интернет банкиране или в плик, като ти ги носи.
Аз бих се възползвала.
Моят пост беше ироничен. Разбира се, че ще си продава продукцията и ще декларира, пред опцията да гладува и да не декларира. Може би човекът ще има нужда от подкрепа, че ще има кой да купува от него.

# 16 788
Оплаквам се че косата на моята сладурана е пълна с гниди. Да се чудиш от къде ?! Довечера всички ще бъдат намазани под строй вкъщи.

# 16 789
Скрит текст:
Аз бих се възползвала.
Моят пост беше ироничен. Разбира се, че ще си продава продукцията и ще декларира, пред опцията да гладува и да не декларира. Може би човекът ще има нужда от подкрепа, че ще има кой да купува от него.
Разбрах те, аз само уточних.
Ако можем, нека помогнем на хората, зщото определено от горе искат да ги смачкат. Много ми е мъчно колко хора остават без работа, защото някой се подиграва с народа, оправдавайки се с ИП

# 16 790
  • Страната на чудесата
Оплакване от щаба

# 16 791
  • софия
Сутринта питаха Генерала какво ще каже за общата сребърна лъжичка в църквата вчера...не можел да коментира, не знаел какво да отговори... и те не знаят какво да забранят и позволят вече

# 16 792
Ами то с този човек явно не ви трябва пазар, познавате се и си носите неща?
На пазара до нас няма нищо домашно или родно производство, освен това хората ги избягват, защото лъжат с грамаж, цени, и е скъпо. Освен това 100 пъти писах колко е мърляво. Има кибици, хранят кучета и т.н. Никаква организация и хигиена,и не страдам че ги затварят

# 16 793
Сутринта питаха Генерала какво ще каже за общата сребърна лъжичка в църквата вчера...не можел да коментира, не знаел какво да отговори... и те не знаят какво да забранят и позволят вече
Хаха, сега всички, кой в която църква е бил да се карантинират Joy

# 16 794
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
синьо мече, какво да каже?
то се вижда, че каквото и кажат в щаба, после се прави обратното.
съчувствам му на този човек.сериозно - ако всичко мине без ексцесии, ще кажат, че е от късмет, от БЦЖ ваксината, защото баба Ванга така била предсказала...и ще го разпънат на кръст, че е съсипал икономиката.
ако пък се обърка - ще го анатемосат, че нищо не е направил и мерките му не са помогнали... и пак ще го разпънат на кръст!
когато това всичкото свърши и него повече няма да го чуем и видим.

# 16 795
  • софия
Аз не бих отишла в църква в това положение, тя вярата не е в църквата, а вътре в теб, ако си вярващ де

# 16 796
Ми трябваше да забранят посещенията,ама пък нашите наскачаха веднага. Да не споменавам,че на Великден е пълно с пияни,които от масата отиват да обикалят или по-скоро за сеир и приказки с познати.

# 16 797
Ами не знае, защото там нямат власт.  Нали уж църквата е независима. Ако го питат него , до сега ги е затворил 100 пъти......Макар, че църквите са част от държавата в която има закони. Ама когато не им отърва са независими.

# 16 798
Ами то с този човек явно не ви трябва пазар, познавате се и си носите неща?
На пазара до нас няма нищо домашно или родно производство, освен това хората ги избягват, защото лъжат с грамаж, цени, и е скъпо. Освен това 100 пъти писах колко е мърляво. Има кибици, хранят кучета и т.н. Никаква организация и хигиена,и не страдам че ги затварят
трябва си ни пазар, той няма всичко все пак Simple Smile
Ама аз купувам от определена сергия. Там си ми дават да избирам, познавам си жената. Иначе на предните ( които са срещу входа) са от голямото добутру и не дава да с епипа стоката от хората. те ти избират, те ти слагат. Ако искаш.
И аз не обичах пазара, ама съм на 2 пресечки от него. И като ида- всичко си набавям от там ( плодове, зеленчуци, ядки, хляб).

# 16 799
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ИП предполага, че могат да се наложат извънредни мерки.
както се наложиха известни ограничения на свободното придвижване на гражданите, така можеха да ги наложат и за църквата.
не е че не могат - не искат.
и не зависи от щаба. те предлагат мерките, не ги налагат.
синьо мече, абсолютно си права. и аз не ходих в църквата. моята беше и затворена, явно не разчитат само на добрата ми воля. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт