Да се оплачем... 2020

• 2 115 605
  • 42 098
  •   2
Отговори
# 28 050
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
морската почивка отива на провал... Sad

в грабо искат първо уговорка със търговеца - уговорих всичко, купих ваучер, пратих му кода и се почна...
точно това студио е заето, изберете друго и предлага по-малки.
обясних още първия път, че сме трима и ни трябва три легла, не две легла и кошарка за бебе...
избрах компромисно друго - веднага, ръчно щял да ми го резервира... и след половин час "за наше щастие и ваше нещастие... имаме наплив... изберете друго..." и все в тия дето няма място ме бута.
сега трябва да се разправям с грабо да ми върнат парите.
замислям се дали не е заради великото намаление от 3-4 лева на ден....

благодаря за утешенията за операцията.
не е лапароскопска.боли си така странно от първия ден и, може и да си внушавам, но става по-зле.
по-рядко има криза, но по-лошо боли.
ако е зашит нерв на невролог ли се ходи?

# 28 051
Bublies, следи урината си. Ако ти се стори тъмна, розова, странна - беж в болница, за предпочитане голяма, с неонатология и нефрология.  За съжаление тоя филм съм го играла в напреднала бременност,  пиша от личен опит.

# 28 052
Ема, това в София ли? При нас е направо студ, но ние живеем близо до Горна баня, по-планинско е. Ходи ми се и на мен до алеята на книгата, ама предвид финансите - май е добре, че съм заседнала вкъщи 😁

Нефертития, прегръдки. Надявам се да е в стабилно състояние. Много сили!

# 28 053
Във Варна е Алеята на книгата. Ние сега нали не сме в Сф... Обаче в края на месеца пътуваме обратно и като знам колко отложени неща чакат там...

# 28 054
  • France
Нефертити Hug

Вече искам само здраве. Преди се чудех на по-старите от мен, аз имах и други амбиции. Сега вече разбрах.

# 28 055
  • софия
И аз вече си пожелавам само здраве, другото е на втори план.

# 28 056
Нефертити Hug

Вече искам само здраве. Преди се чудех на по-старите от мен, аз имах и други амбиции. Сега вече разбрах.

Точно така бях и аз. Преди като чуех "най-вече да сме здрави" и въртях очи в стил "абе, хора, вие мечти и желания нямате ли??". Имали са. Но са знаели неща, които всеки трябва да узрее преди да ги разбере.

# 28 057
Нефертити Hug

Точно така бях и аз. Преди като чуех "най-вече да сме здрави" и въртях очи в стил "абе, хора, вие мечти и желания нямате ли??". Имали са. Но са знаели неща, които всеки трябва да узрее преди да ги разбере.

Докле е младост, златно слънце грей,
сърцето златни блянове лелей,
Докле е младост, леко път се ходи
и леки са световните несгоди.

Докле е младост, всичко е шега ;
не хвърля сянка на сърце тъга ;
дори тъгата извор е на радост -
докле е младост, ах, докле е младост!

Дано и на 90 да се чувстваме млади!

# 28 058
Тете, вземи си грейка на работа и я обличай. Аз и в летните жеги на такъв климатик или течение ще вия от болки в гърба та си обличам грейката и хич ми не пука, че на някой му било странно грейка посред лято. Важното е на мен гърбът ми да е добре. А на вашата главна й кажи, че повече от десет градуса разлика не е здравословно и ще си вземеш болничен за болките, та да си помисли пак. У тях ако ще и в хладилника да живее, на работното място ще трябва да се съобразява. Абе вие шеф нямате ли? Оплачете му се.
Сейнт Добри, кой е този хотел, я му направи антиреклама? Оплачи се на Грабо от некоректен търговец. Аз веднъж попаднах на такъв, ама ми върна парите и не се наложи да се разправям и със сайта. Иначе не съм имала проблеми с тях, ама и не ходя по такива лукс курорти, че да е претъпкано и да няма места.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 10:25 от Mama Ru

# 28 059
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не е лукс. малки апартаменти в затворен комплекс.
бяхме там миналата година и ни хареса, че има някаква самостоятелност и няма да сме в тълпите.
управителят много любезен, но това не променя нещата - сега не мога да направя друга резервация, защото не знам как ще се развият нещата с тази.
грабо не отговаря - почивни дни са.
а според сайта и трите харесани студиа още са свободни.

не очаквах такова нещо. Sad Sad Sad

# 28 060
Нефертити, сигурно ти е много тежко, но се опитай да се стегнеш максимално и да изпозлваш дните докато майка ти е в болница, за да организираш последващата рехабилитация и ежедневни грижи. Дълга битка те чака.

# 28 061
Нефертития, много съжалявам мила. Как ми се иска такива неща изобщо да не съществуват, да не се случват.
Филомена, как си? Минаха ли ти повръщането и неразположенията?

# 28 062
Нефертити гуш и от мен. Много сили ти пожелавам. Дано да има кой да ти помага. Hug
За съжаление здравето го оценяваме едва, когато започнем да го губим.
Много разправии с тази резервация през Grabo. Аз досега не съм пробвала по този начин ама, ако ще е така няма нужда.
Bubbles стискам палци всичко и с бебчо и с теб да е наред.
Оплаквам се, че пак са разпънали катуна на Орлов мост. Няма край това.

# 28 063
не е лапароскопска.боли си така странно от първия ден и, може и да си внушавам, но става по-зле.
по-рядко има криза, но по-лошо боли.
ако е зашит нерв на невролог ли се ходи?
Зашит - едва ли. Ако е закачен или притиснат, би трябвало доколкото може да се пооправи за половин година, бавно става. Обаче от моя опит нерв си боли все толкова, не се влошава, ако това, което го притиска, не се влошава. Срастванията се влошават, но те са по-придърпващ тип болка. За тях в началото гимнастики - де що мърда в района да работи и да не се закрепва неподвижно за други неща, че после при всяко мърдане ще боли. И яко мазане с нещо омекотяващо белега - с надеждата и навътре да омекоти. Ама това е ако не са объркали нещо друго.

Нефертити, голямо гуш и много сили.

Оплаквам се, че планирах моренце септември, а както се развиват нещата май ще пропуснем.

# 28 064
Нямам време да се оплача
Hug на всички
Добри, опитай раздвижване със специалист

Общи условия

Активация на акаунт