Да се оплачем... 2020

• 2 115 563
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 28 065
Нефертити, прегръдки и от мен. Пожелавам ти много сила и кураж, ако можеш да си осигуриш помощ в гледането на майка ти, направи го.
За здравето, отдавна това си го пожелавам - за мен и хората, които обичам. Всичко друго може да бъде преодоляно по един или друг начин.

# 28 066
Предстои ми да пътувам на стотина километра от София до "обекта", на който работи ММ. Трябва да изпържа едни кюфтета и да тръгна. От сутринта, обаче, само се подмотквам - нещо ми е "натегнато" на душицата и.... Ще съм с колата на щерката, а някак ми се иска отново да си имам мои си гащи на четири колела. Да си карам на където ми видят очите и когато ми скимне.
 Имам нужда от шут по трибуквието. Simple Smile

# 28 067
  • Mediterraneo
Нефертитя, съжалявам за мама! Дано се стабилизира! Кураж!

Пийк, едва ли ти е била счупена ръката, спокойно. Едно е счупена ключица, друго- ръка. При рентгенова снимка на детето се оказа, че е със счупена и зараснала ключица. Детето беше вече на около 2 години и най- вероятно е била счупена при раждането, никой не си е дал сметка, нито сме разбрали по някакъв начин. Мисълта ми е, че счупена ръка боли много, ако не се вземат мерки навреме.

# 28 068
Съжалявам, че не прочетох  отзивите за ваканционно селище  Орлова скала край Лопян. Поне не бяхме отседнали там, а само опитахме да обядваме. Хвърлят ти едно меню на лист А4 и всяко второ нещо го нямат. Бяхме с 5 деца, и на въпроса какво ще ни предложат като готвено ястие ми отговарят, че има кюфтета, кебапчета и ребра. А на сайта едни красоти и хвалебствия....другия път първо ще си чета чичко Гугъл, че там не могат да трият, каквото не им изнася.

# 28 069
Ау, че и нагли.

# 28 070
  • France
На "цели" 20 км им било зареждането, представи си. И какво има в гората? Боровинки? Не бих отишла на място, където басейна е със свободен достъп. Това не му харесвам на българския туризъм, природа има, но отношение, старание и професионализъм - никакво.

Фифана, мерси, че попита. Да, добре съм вече.

ПП. Погледнах им менюто и цените ми се видяха много скъпи. Това ли са новите нормални цени в България, или просто мястото не е евтино?

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 14:59 от Philomena

# 28 071
Всичко се случва, бих  влязла в положение, ама отношението беше "не ни пука, други ще дойдат...". Като зачетох мненията, че й прости ще се окажат. Така ли се прави бизнес?
Нашият хотел беше на 3 километра от тия, хората не поддържат километрично меню, но пък всичко си имаха - вкусно и прясно приготвено. Ама моят мъж е по приключенията...зор да се разходим из района, аз като си  харесам някъде не обичам да експериментирам.

# 28 072
Дремнах..ей ме кукуряк съм.
Избрисах куФня - джам и щори,  и остъклената тераса...два гълъба се размазаха...не видяха стъклото завалийките 😆  тююю...златни ръце имам..мани мани 😄

Хора...чудя ви се как тъй с посредници работите. Визирам на Добри казуса...то не е ли да хванеш бика за рогата...
Директно в хотела зъркам аз. Три нормални легла искам и аз-не спалня плюс разтегателен диван, изрично го обсъждам това и другото и съм ок.
Вярно че трябва и на свестни хотелиери да попаднеш отсреща де - и това го отчитам. Но той ако е мошеник аз по телефона още го угаждам...като го чуя.

Главната е дърта коза ви казах.
В петък нареди, цитирам: Искам всички климатици на 20 и вратите към коридора отворени. Казах. Фръц".....
Не поема бе. Всякак пробвах...с аргументи, с добро, с лошо...то кат саавската кралица го движи...кУза смешна...

# 28 073
Тета, иди на доктор и си вземи болничен, че имаш възпален нерв и препоръка на колко градуса да стоиш, да не си на течение и т.н. И ако още някой последна твоя пример и ще се фръцне, ама друг път.

# 28 074
Аз съм в отделна стая...споко....там не е студено.
Но в общите помещения е хлад.
Тя знае за проблемите ми.
Остави я....не си заслужава да се занимавам с нея.

# 28 075
Филомена надути са цените, според мен разчитат, че гостите на хотелската част имат най-близка опция за  хранене на малко повече от 3 километра. А Етрополе е на 20тина километра, ние поне бяхме наблизо и си обрахме чукалата.

# 28 076
  • София
Мястото има потенциал, но не е попаднало в правилните ръчички. В общи линии са сравнително добронамерени, но са хралупи и малко не знаят какво да правят. И е скъпо, да.

В Етрополе, на конната база е много гот, ресторанта е супер, обслужването също.

# 28 077
Споделеното от Тити ми напомни за престоя ми в хижа Рай. Мястото прекрасно, хижаря ужасен киселяк. Никакви условия, никакво отношение.
Едиственото, заради което хората остават да нощуват там е, че хижата е под водопада Райското пръскало и тази топ локация пълни хижата.
Тета на предишното ми работно място бяхме 20 човека в едно помещение с 2 климатика и постоянно на някой му беше или топло или студено и климатиците само се увеличаваха или намаляваха. Целогодишно си стоях с елече да си пазя гръб, кръст, врат.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 19:06 от Cheburashka

# 28 078
Главата не ми минава. Мерих кръвно - 135/80...горнота малко височка. Дали от това ме боли, дали от цикъла...

Гърми при мен. Шъ ми ошмули митите прозорци....тюююю...

И сложих боб да готвя, газта свърши, преместих го на туристическия..ма е мъка там.
Все пък кат захвана да готвя бе...все тогава свършва.

# 28 079
  • София
Тета, а вода пи ли достатъчно днес?
Удари две чаши (вода) 😛 и виж как ще е положението.
Кръвното е добре.

Общи условия

Активация на акаунт