Кралски работи и клюки - януари 2020

• 307 092
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Дреме ми на шапката кой какво си купува! Че чак пък и да чета и да се интересувам 😂😂😂.
Смешно е как се следи под лупа животът и акаунтът на толкова противни и омразни хора...

# 136
Това с акаунтите си е бизнес, но като гледам датите по-скоро съвпада с пускането на снимката с Арчи.

# 137
Смешно е и да се заяждаш за нещо, което уж не те интересува.
Да припомня статистиките за акаунтите на Съсекс и Кеймбридж
От 14-ти до 22-ри Декември.

# 138
Аз този път вярвам в конспирацията, защото хич не е конспиративна. Joy
Неравномерното трупане на последователи са наистина типичен признак, че се купуват абонати. Това гледат и специалисти в онлайн маркетинга, за да видят реални ли са цифрите. Какво са качили на 24.12, че да скочат 11.000 човека?
Смятам, че щом сме в тая тема всички се интересуваме малко или много. И всъщност това е доста по-истинско докателство от дейли, пийпъл, един кралски експерт и пр. Числа, които всички можем да видим.

# 139
Това с акаунтите си е бизнес, но като гледам датите по-скоро съвпада с пускането на снимката с Арчи.
Или си купуват последователи, когато пуснат снимки, за да имат разумно обяснение...

А на 24.12 може да са скочили заради "анимираната" черно-бяла снимка.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 11:40 от The ant is...

# 140
  • На топло
Естествено, че купуват абонати.
За Мегън Инстаграм е смисълът на живота 🙄.
Тя преди да се натресе на Кралското семейство точно с това се занимаваше.

# 141
  • Sydney
Ако харесаш снимка или посещаваш повече от определен брой пъти един акаунт в Инстаграм, дори да не си фолоуър ставаш такъв...

# 142
  • София
Смешно е и да се заяждаш за нещо, което уж не те интересува.
Не се заяждам...иронизирам.
Доказателства нямаш...имаш съмнения и подозрения. Което не значи че не си права, не ме разбирай погрешно - просто това са данни, но не са доказателства.
А иначе изобщо не ме интересува дали си купуват или не последователи...но явно е от голямо значение Wink

ПП Още нещо - хубаво е да се посочва източника на тази информация...на мен не ми стана ясно откъде е тази статистика.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 12:22 от Lana

# 143
Малко ретро фото...принцеса Беатрис на сватбения си ден  - тя е петата дъщеря на кралица Виктория и принц Албърт 

И една гатанка. Коя е тази дама?

# 144
Ако харесаш снимка или посещаваш повече от определен брой пъти един акаунт в Инстаграм, дори да не си фолоуър ставаш такъв...
Току-що проверих, още не съм ги последвала несъзнателно. Явно не ги посещавам достатъчно често. Innocent
Продължават "традицията" да хвърлят светлина върху разни каузи. Обаче от сега нататък ще следват само един профил месечно. Чудно как ли ще става амбулантната търговийка. И май не трият толкова усърдно негативните коментари. Да не би пък да има нова парола този ноторен профил?

Маргрете Датска?

# 145
Маргрете, точно така.

Още малко архиви. Принцеса Грейс с децата на ски, 1972г.

# 146
  • Sydney
Ами Нз, аз съм се оказвала фолоуър на акаунти, на които никога не съм кликала фолоу... ето този примерно:

https://www.instagram.com/p/B61hOg7FnJ8/?igshid=1svir7h5yesb9

Както и още поне десет, налага ми се да трия после...

# 147
Малко клюки за испанското кралско семейство:

Въпреки, че изглежда в чудесно здраве, оказва се, че испанският крал  има заболяване, което старателно е пазено в тайна.
Според кралският експерт Jaime Peñafiel, Фелипе VI има Нарколепсия, патология, която го кара да заспи, без да може да го предотврати по никакъв начин. Симптомите са се проявили още през пубертета.
Фелипе е бил разглезено момче, нямал интерес към училище и проявявал деспотичен характер.
Заболяването е принудило Кралското семейство да вземе извънредни мерки, за да предотврати заспиването на младия монарх, принуждавайки го да стане от леглото, да отвори прозорците или „да звъни по телефона, чрез системата за вътрешна връзка на Zarzuela“. Въпреки всичко е имало моменти, когато нищо не може да се направи, например когато е седнал някъде.
"Ако той беше седнал, заспиваше моментално, ето защо му се препоръчваше да бъде винаги изправен, без никаква подкрепа." 

# 148
Линк за погребението на Ари Бен
https://youtu.be/3xbQkFiFD4c
На живо е

# 149
Сега е опелото на Ари Бен. Дъщеря му Maud Angelica изнесе такава покъртителна реч от името на трите дъщери, че и аз се разплаках. Изключително силна и трогателна реч за един много обичан и грижовен баща, който всяка вечер е седял до леглото, докато заспят, подхвърлял ги е във въздуха и винаги е намирал окуражителни думи за тях. Тя като баща си пише и рисува и е нарисувала портрет по снимка на баща си, който искала да му подари за Коледа, но не го е видяла преди да си сложи край на живота. Което ме навява на мисълта, че той не е празнувал Бъдни вечер с кралското семейство, Марта и децата.

Общи условия

Активация на акаунт