Кралски работи и клюки - януари 2020

• 307 233
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мегън е предложила на разхождаща се двойка да ги снима, вместо да се мъчат със селфи стик Simple Smile, докато са се разхождали с Хари и приятели на о. Ванкувър.
https://www.hellomagazine.com/royalty/2020010382625/prince-harry … chobox=1578041787

# 151
  • Чужбина
И къде са доказателствата за това, че е предложила?

Или щом Хелоу го пише, значи е вярно.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 17:55 от Eleonora_27

# 152
  • София
Доказателства? За някаква забавна историйка? Това е доста по-различно от твърдения за купуване на "гласове".
Макар че има името на жената, а не е просто - ей ви една картинка, тука така казаха! Ноооо...това са незначителни работи. Къде, къде по-интересни слухове има...права си!

ПП Между другото и Дейлито я имат тази история - може би това е достатъчно доказателство, хм? Даже снимка има на хората. Тая Мегън е много глупава, че не се е снимала с тях, че да е има доказателства...само за инстаграм последователите си мисли!
А и жената работи за CTV News...

# 153
Да, едните пуснаха снимка на децата с баща им, правена от майката.
И веднага и Меган да се изяви като фотограф.
Копи- пейст Joy

# 154
Ден 3.
Мери и Фредерик

Маргарете

Сълзи в очите на Харалд докато Мод отдава почит на баща си

# 155
Аз имам чувството, че Меган не може да миряса и въпреки полученото прайвъси постоянно рови в нета и чете Кейт какво прави, къде ходи, какво облича и т.н. Според мен е обсебена от идеята да се конкурира с нея за всичко.

# 156
  • Чужбина
Продължение от предишния пост, където сложих коментарите в Дейлито:

Падам от смях:

# 157
А знаете ли защо Меган не носи бижута от кралската колекция?
Защото не й харесват, а не, че не й ги дават.
Joy
ПР-ите й пускат много забавни статии

# 158
  • Чужбина
А знаете ли защо Меган не носи бижута от кралската колекция?
Защото не й харесват, а не, че не й ги дават.

Не го вярвам това нещо. Според мен, просто не й харесват. Много са евтини.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 159
Е, ако това е излязло, като информация, по-добре да бяха казали, че не и ги дават, ако изобщо трябва да се коментира. Така излиза или гроздето е кисело или кои са тия с въшливите си бижута, не им ги ща. И двете са еднакво гадни.
Дали наистина е предложила да направи снимка - може и да е, то не е чудо голямо та да се пишат чак статии. Жената е тв продуцент, вероятно, защото по тоя остров ходят по-така крачета, не някой никому неизвестен безделник.  Все едно - нормален жест, защо трябва да се пишат статии за това не разбирам аз?

# 160
Аз имам чувството, че Меган не може да миряса и въпреки полученото прайвъси постоянно рови в нета и чете Кейт какво прави, къде ходи, какво облича и т.н. Според мен е обсебена от идеята да се конкурира с нея за всичко.
С Кейт точно не може да се конкурира по никакъв начин.Нито с Даяна.Мегън е единствена по рода си.
А изтърва влака да създаде добър собствен имидж.
Никакво прайвиси не иска.Иска прожектори и аплодисменти,като влезе някъде.Става точно обратното,затова го играе жертва на английските медии,които преследват нейното величество.
Затова сега няма да демонстрира бижутата на тъпите им кралици.Хак им е.

# 161
  • София
А защо не? Пишат се всякакви глупости...похвалили се хората.
Поне звучи достоверно и има някой за информацията...а не една жена каза.
Пък и какво ще коментират иначе хората в Дейлито...гледам много се забавляват хората да четат коментарите там...

Аааа...аз като снимам мъжа и детето, също ли копирам Кейт...да знам.
Много интересно кой се предполага, че трябва да снима, за да няма проблем. Не че има инфо, че ММ е снимала Хари с Арчи де. Може и някой дриг да е бил. За съжаление не ни уведомиха, както kensingtonroyal. Срамота!
Ако е излязло инфо кой е фотографът - споделете!

# 162
Снимката с мотора, щото не е обработвана, особено лицата. Нито едните са толкова бели и добри, нито другите толкова лоши.

# 163
Коя е симпатичната руса жена зад Харалд?На няколко пъти я даваха,а и седи близо да семейството.С черната диадема.

# 164
Мете-Марит

Общи условия

Активация на акаунт