Кралски работи и клюки - януари 2020

• 307 346
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 165
Ако харесаш снимка или посещаваш повече от определен брой пъти един акаунт в Инстаграм, дори да не си фолоуър ставаш такъв...
Не е така.

# 166
Ами Нз, аз съм се оказвала фолоуър на акаунти, на които никога не съм кликала фолоу... ето този примерно:

https://www.instagram.com/p/B61hOg7FnJ8/?igshid=1svir7h5yesb9

Както и още поне десет, налага ми се да трия после...
Без да си натиснал бутона "последване" няма как да станеш последовател на даден акаунт и само с посещаване на страницата или пък лайкване на снимки не става.
Освен при разглеждане на страницата без да разбереш да си натиснала бутона....не знам странна работа, на мен никога не ми се е случвало подобно нещо, а влизам често в страници, които не следвам също....

Иначе тези големи бройки само за един ден показват че ги купуват, но какво ги топли и радва големите бройки последователи, още повече когато самите те знаят как са получени....пък и не могат да развиват дейност и да печелят пари чрез акаунта. Освен да им е важно от всички кралски профили те да са с най-многото последователи.

А оправданието за кралските бижута е точно като приказката - когато гроздето е високо и не мога да го стигна, за да не ме е яд ще кажа, че е кисело...Joy По-добре е, че не ѝ се харесват бижутата, защото така и така няма да са нейни. Joy

# 167
  • При семейството си
Линк за погребението на Ари Бен
https://youtu.be/3xbQkFiFD4c
На живо е

Много тъжно, да гледаш как деца се сбогуват завинаги с баща си и родители погребват сина си.

# 168
  • София
Стана ли ясна причината за самоубийството?

# 169
Депресия.

# 170
  • София
Благодаря!
Жалко за децата Sad

# 171
# 172
  • Чужбина
Джордж има стойката на Уилям.

Коленете ги държи точно като него. Аз така стоя и го забелязвам при всеки.

# 173
Много ми се иска Английската Корона да е на жена, жалко, че след Баба трима  мъже се нареждат! Няма да съм жива да видя отново Кралица!
Е, тя не е тръгнала да мрие Жената все пак! Grinning Нека си е жива и здрава!

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 00:06 от koki1

# 174
Джордж е голямо момче вече. Носи панталони.

https://vancouverisland.ctvnews.ca/is-this-actually-happening-pr … e-stick-1.4750879
Много балкански имена има младата двойка.
Пък дамата завършила някаква журналистика и работи за телевизионната верига, в която работи и съпругът на мадам Мълруни...
What a coincidance бих казАла...
Скрит текст:

# 175
  • София
Мегън е предложила на разхождаща се двойка да ги снима, вместо да се мъчат със селфи стик Simple Smile, докато са се разхождали с Хари и приятели на о. Ванкувър.
https://www.hellomagazine.com/royalty/2020010382625/prince-harry … chobox=1578041787

Ахаааа...хората са се разхождали спокойно в парка.И, изобщо не са познали бръмчалката. Онази е чупела стойки, и след като никой не я познал,и никой не и е обърнал внимание, си предлага услугите. Така, де. Освен "фенките"и в бг мамата, никой, ама никой нито я помни, нито на някой и е мъчно за нея! Sick

# 176
И къде е драмата всъщност?

# 177
Джордж колко много прилича на крал Джордж, бащата на баба Бети. Какво нещо е генът.

# 178
  • Чужбина
Джордж колко много прилича на крал Джордж, бащата на баба Бети. Какво нещо е генът.

Много. Но и Уилям има подобни черти, поне овалът на лицето и носът са същите.

Джордж прилича повече обаче. Като порасне ще прилича дори още повече.

Малко бебешки снимки да сложа викам: вие ще ги познаете кои са

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 22:19 от Eleonora_27

# 179
Много! Чак на 4-тото поколение. Dizzy FaceХубав мъж е бил, никой не го беше наследил до сега.

Общи условия

Активация на акаунт