Кралски работи и клюки - януари 2020

• 307 583
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 6 990
В статията на Сън пише, че палтото е Jigsaw за 270 £
Подобно е, но не е то. Има разлики в детайлите. Тук пише какви
https://mobile.twitter.com/daniellestacey1/status/1222448808094785537
Тук пишат за друго палто, но и то не е баш същото
https://mobile.twitter.com/HRHDuchesskate/status/1222475378016575488

# 6 991
Кейт напоследък е много активна.😀
Добре изглежда днес. Палтото е супер и ботите.

# 6 992
Ето, вече намирам прилика между Даяна и една от снахите й - Кейт. И двете буквално сияят, когато са около деца.
Кейт трябва само с деца да се занимава - тази жена става друг човек около тях Heart

# 6 993
Пак ще го напиша - Принцесата на децата. Уникална е Simple Smile
Да си призная изобщо не забелязвам съсухрени колене и другите там дефекти, които ù приписвате.
Тя не е фотомодел, че краката и да са полирани с един тон бронзращо олио като за фотосесия. Това е работеща жена, майка и съпруга. Като за такава изглежда безупречно. Simple Smile Естествено, не работи на крак от 8 до 17 ч, но и не е моделка, изглежда съвсем адекватно.

# 6 994
  • Чужбина
Тръгва си:

Това къдравото вдясно ще го изям:

# 6 995
Катрин днес ми хареса повече от вчера. Вчерашното костюмче никак не ми е сред любимите.
Според мен тя изглежда добре, не ми е състарена и не намирам коленете за грозни. Предполагам, че полага доста усилия за външния си вид и проявява воля в това отношение.
Кичурите на Летисия също не ме дразнят, решила жената да носи сребро в косите, нейна си работа. Не ми изглежда неподържана, просто такова решение е взела. Аз съм от тези дето се боядисват на 3 седмици и не мога да търпя белите коси, но уважавам правото на хората да носят косата си както намерят за добре.

# 6 996
Аз не разбрах какво й е на коленете на Катето? Нищо лошо и необичайно не виждам.

# 6 997
Сигурно, защото е слабичка и са кокалести. Не е и чудно, де, скъсаха я от ангажименти, кога да яде. Иначе ето един интересен кадър, явно е било доста ветровито:
Скрит текст:

# 6 998

Та не разбирам защо не направи нещо по въпроса със стареенето на кожата си

Може би предпочита да се занимава с по- смислени неща.. Има и такива хора.

# 6 999
Аз седя и се чудя Кралицата или Чарлз на младини така ли са припкала по събития. Всеки ден бач че и все стари тоалети гледаме нещо малко ми се губи от ореола на кралската институция. Скоро гледах имението Даунтън и как всички си гълтъха езика като стане дума за краля и се чудя ако монархията почне да е толкова близо до хората носят дрехи от Зара или някакви други масови марки които аз и ти имаме не се ли губи от блясъка на цялото нещо. Не си представям Кралицата да носи Зара и някак не искам и Кейт да носи разваля ми се магията. Е сигурно е яко да имаш същата рокля като херцогинята ама тогава всичко започва да изглежда само като един театър без смисъл.

# 7 000
Във вторник ще ходят на посещение в Уелс.

# 7 001
Сега започнах да гледам Короната, там се акцентира точно на нежеланието на Филип да ръкомаха покрай Елизабет, както и недоволството му че ги товарят с кралски ангажименти и че ще трябва да оставят децата си дълго време сами.
А това с дрехите на Кейт аз го разчитам като изпълняване на поговорката "по делата ще ги познаете". Смятам че целта им е да се говори за работата им, а не за дрехите им.

# 7 002
E, Катрин не носи само Зара, хайде сега... Вчера беше с Долче, често носи Маккуин и много други доста скъпи марки. И няма как да не се слага акцент на дрехите, самите фенове го правят непрекъснато, пък ако ще и с Primark да се облече. А на фона на това инициативите някак остават в сянка.

Палтенцето и от днес е хубаво. Кройка, цвят, всичко.
Вчера е .....no comment. Въобще не ми харесва този тоалет.
И наистина с черния чорапогащник изглеждат мършави краката, както се писа и по-горе. И снимки имаше сложени.
Ето тук особено добре се вижда: 

Не знам дали дукесата е принцеса на децата, но тук например си личи преиграването и:

# 7 003
Като човек, който се разтапя покрай деца и постоянно ги закача и се занимава с тях, мога да предположа че Катрин не преиграва. Ако ме видиш покрай деца с каква олигофренска усмивка съм и как им влизам в безгрижния тон... И аз пак съм добре, свекърва ми е ходеща развлекателна програма (казано в най-добрия смисъл), на челна стойка може да им застане. Просто си има такива хора.

# 7 004
Браво на теб.
Аз също обичам деца и все пак оставам на мнението си.
Няма как всеки ден да ходиш по събития с деца, това да ти е задължение и да се радваш искрено на всички. И при децата, като при големите, едни са ти симпатични, други - не. Да не говорим пък за рутината, която убива всяка спонтанност. А Катрин от миналата седмица активно обикаля и все с деца са и изявите. Тя не е идеална, нито пък винаги е искрена. Лично мнение.
Хубаво е, че в темата сме различни и виждаме нещата различно. Щеше да е странно и скучно всички да мислим еднакво.

Общи условия

Активация на акаунт