Кралски работи и клюки - януари 2020

• 307 443
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 7 005
Точно защото е събитие, отива за определно време и си тръгва, смятам че е по-лесно да им се радва искрено и да се забавлява с тях. Едно е да си затиснат от битовизмите, да гониш детето да си смени дрехите, да си изяде закуската, да си прибере играчките и между всички тези рутинни неща да намериш спокойствие на духа за да се позабавляваш с детето. Съвсем друго е да знаеш че отиваш някъде конкретно и единствено за да обърнеш внимание на деца, които както вчера примерно са на лечение в болница и наистина имат много нужда от това внимание и разведряване...

# 7 006

Та не разбирам защо не направи нещо по въпроса със стареенето на кожата си

Може би предпочита да се занимава с по- смислени неща.. Има и такива хора.
Съмнява ме..Подобна процедура отнема часове..Далеч по-малко от браулифтинга..Ако говорим за интервенции.
Но в природата има много продукти които са в полза за преждевременното стареене на кожата и съсухрянето..Защото,кожата е най-големия ни орган,не е само атрибут на красота.
Какво по-смислено от това да се грижиш адекватно за здравето си,вкл и за кожата както и за всеки друг орган?
Баба го умее това и си личи най-вече,именно по кожата и.

# 7 007
Какво по-точно и има на кожата на краката, че не разбирам? Наистина аз не виждам проблем, нормално ми изглежда.
А как сме сигурни, че си е правила нещо на веждите, различно от това да промени малко формата, което може да стане без лифтинг? Че аз и във веждите не виждам някаква интервенция...

# 7 008
  • София
И аз не виждам какво ѝ има на колената и кожата на краката? Отпускане ли визирате, петна ли?
Но инфантилното хилене и инфантилното костюмче от вчера ми бъркат и на мен не знам къде. Духнал вятър, ааааа, хихихи,голям праз.
Я колко е хубава от днес, като е по-нормална и не е налендзена като ... А най-ми хареса с едно палто в цвят пърпъл от преди седмица или две с онази шапка, която не ѝ беше в стила.

# 7 009
На Катето краката ѝ, ако продължава така, скоро ще заприличат на това

Веждите ѝ са повдигани. Не е просто сменена форма. Цялата ѝ физиономия има изумен вид и иглежда нелепо като се ухили изкуствено.
Прави ми впечатление, че медиите не публикуват снимки, на които е в анфас и не е ухилена.

# 7 010
Нищо и няма на колената.
Много ми харесва в костюма от вчера на Долче и Габана. Разкошна е. Днес също.

# 7 011
Хили се повече, да, но така е сред деца, когато искаш да им привлечеш вниманието и да ги ангажираш. Не иде да седнеш да им говориш с половин уста. Половината ще хукнат да търсят по-интересни занимания, а тя е там да им ангажира вниманието, не виждам как иначе, ако не се прави на палячо. Не е, като непрекъснато да е с физиономия " не знам къде съм и защо съм тук, ама ми е веселко", като тази, чието име не бива да се назовава.

Харесва ми повече с по-тъмна коса, обаче.
Иначе за дрехите, близостта с хората и магията на монархията - едно време кралят е бил всичко, като бог, всичко е зависело от него. Сега не е така, функциите им са чисто представителни и зависят единствено от това колко се харесват на хората. Сигурна съм, че и те искат да седят недосегаеми някъде там в замъка, да "колят и бесят", както им харесва и да не се омесват с простолюдието, ама няма как да стане в 21 век.

# 7 012
Не знам дали дукесата е принцеса на децата, но тук например си личи преиграването и:
Скрит текст:
Това дете до нея чак се е хванало за главата Smiley Харесвам я, не е критика. Просто кадърът ми е смешен. Виждам, че са на закуска, може да ги мотивира в този момент с едно шумно "ааам!".

Духнал вятър, ааааа, хихихи,голям праз.
Ти пък "хихи"; написали са хората, че е била в ситуацията на Мерилин Монро, разбират те, нали са журналисти.
Скрит текст:
За справка Мерилин

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 16:35 от Анонимен

# 7 013
  • Майничка
Хлапето сякаш вика: ''Моля, другарко, може ли и на мен!".Smile

# 7 014
  • София
Проблемът ѝ е, че не се хили като зелка само понякога... И друг път сме отбелязвали, че преиграва. Моля, не започвайте пак със сравненията. И Кейт може да има кусури без да докажем, че Меган има дваж повече.

# 7 015
Да малко в повече идва да е толкова ухилена една идея малко по обрано трябва да се държи като бъдеща кралица.

# 7 016
Разбирам какво казвате, но това дали преиграва очевидно е много субективно и се пречупва явно през собствения модел на поведение и оценка на ситуацията и повода.
Както е много дразнещо коментари наред да се подмята носа, кожата и седалището на Меган, така е дразнещо и страници наред да се коментира "зъбенето", колената, кожата и веждите на Катрин. Особено като няма доказателства за интервенции и при двете до колкото знам...

# 7 017
Ето видео от днес. Има и, когато им дава закуска. Физиономиите ѝ са съвсем незабележими и моментни.
Просто фотографите наблягат на тях
https://youtu.be/-6hzbLzcprE

# 7 018
Прочетох доста любопитна за мен информация в една разкошна историческа книга за кралици, която си купих. Баба Бети не е пожелала да носи траур за Даяна. Може да ви е известно, но реших, че искам да го споделя с вас.
Палтата на Кейт са разкошни.!

# 7 019
TinoTino, клипчето е прекрасно, много показателно как се държи Катрин и че не преиграва.
Не знам колко пъти го писах това с "хващането" на снимка на конкретна секунда.
А който си е говорил с англичани конкретно няма как да не е забелязал точно тези мимики - усмивката и възклицанието, когато им отговориш на някакъв въпрос например. Супер характерно е.
Освен това Катрин явно си е прочела уроците как трябва да се общува с другите, особено с деца, и колко е важно очите да са на едно ниво. NLP training-ът ù е на ниво Grinning

Общи условия

Активация на акаунт