Кралски работи и клюки - януари 2020

• 316 517
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 4 005
Фрогмор е на Короната и е ремонтиран за нейна сметка. Били са планирани разходи, които са щяли да се случат със или без Съсекс.
Четете преди да се възмущавате за тия милиони. И глупостите за йога студиото и други някакви лукс екстри вътре не са истина.

# 4 006
Фрогмор е на Короната и е ремонтиран за нейна сметка. Били са планирани разходи, които са щяли да се случат със или без Съсекс.
Четете преди да се възмущавате за тия милиони. И глупостите за йога студиото и други някакви лукс екстри вътре не са истина.
Ти вчера ли си пи чая там? Wink

# 4 007
И аз се съмнявам за йога студиото. Поне не й личи да е влизала там.

# 4 008
Аз доколкото разбрах от писаното тогава,ремонта си е текущ,т.е. нещо което така или иначе е щяло да се случи като част от периодична поддръжка,осъвременяване,актуализиране спрямо съвременните потребности и т.н.(може би женитбата е наложила това да стане да по-бързо)..Но обзавеждането и екстрите са си ги платили те с лични средства

# 4 009
Ми и аз се шегувам, бе Joy

Точно пък йога студиото да е големият разход, та толкова ви напрегна Wink
Голяма празна стая с малко килимче в средата...

# 4 010
  • Чужбина

Цирковия фестивал:

# 4 011
Статия в Гардиън за Жабешкото:
https://www.theguardian.com/uk-news/2020/jan/17/prince-harry-and … f-moved-elsewhere
Казват, че няма планове Хари и Маркъл да си идват във Великобритания.
Е, как така? Какво стана с плановете да са part-time рояли и да се връщат във Фрогмор от време на време? Ами офиса им? Поне в сайта им пишеше, че тези неща остават.
Във court circular последните ангажименти на Хари са към Buckingham. Преди не беше ли Frogmor Cottage и това значи ли, че вече нямат отделен офис?

# 4 012
  • София

Коя е дамата с тези ужасни вежди? Направо ми бръкна в очите с тази гора над очите. От много време не бях виждала толкова неподдържани вежди.

# 4 013
  • Чужбина
Скрит текст:
Статия в Гардиън за Жабешкото:
https://www.theguardian.com/uk-news/2020/jan/17/prince-harry-and … f-moved-elsewhere
Казват, че няма планове Хари и Маркъл да си идват във Великобритания.
Е, как така? Какво стана с плановете да са part-time рояли и да се връщат във Фрогмор от време на време? Ами офиса им? Поне в сайта им пишеше, че тези неща остават.
Във court circular последните ангажименти на Хари са към Buckingham. Преди не беше ли Frogmor Cottage и това значи ли, че вече нямат отделен офис?

Ми и аз не разбирам.

Но това, което е написано на сайта им, явно трябва да го игнорираме, защото това са техните желания, а не договореното с Баба.

Не, Есме, винаги се обявяваше от ВР, въпреки че си имаха отделен офис и прес-секретар. Техният прес-сектетар явно не може да нанася в СС.

Коя е дамата с тези ужасни вежди? Направо ми бръкна в очите с тази гора над очите. От много време не бях виждала толкова неподдържани вежди.

Това е Паулин, щерката на Стефани от Даниел Дюкре, бивш мъж на Стефанито.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 18:35 от Eleonora_27

# 4 014
  • Бургас
Писна ми вече от Мегата и Хари!
Да си живеят живота в Канада,в Щатите,в Африка,където искат.
Ако наистина това е било искреното им намерение,да се скрият и да са независими,от сърце им го желая.
Обаче след срещата ми в живота с много Мегъно-подобни,се съмнявам много в честността на двойката.
Дано не се окажа права!Да намерят пътя си и да няма наранени!

# 4 015
  • Чужбина
Да се допълня. Стефани има 2 деца от Даниел Дюкре. Тази дъщеря и син, Луи - това вляво:

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 18:44 от Eleonora_27

# 4 016
Страхотни очи има Стефани!
На сватбата изглежда много евтино в тази рокля. Сигурно не е хич евтина роклята, но така изглежда. И цветът не й отива.

# 4 017
  • Чужбина
Майка ми е фен на Даяна и на Стефани. Аууууу, какви тиради съм слушала за тях двете.

Но Стефани действително има много красиви очи.

# 4 018
И аз харесвам Стефани. Но сестра и беше по красива, според мен.

# 4 019
И двете сестри биха били по- красиви, ако си оформят веждите. Така изглеждат по- мъжествени, а и гърбовете не са им никак малки, та едното подчертава другото в не добра светлина.

Общи условия

Активация на акаунт