Кралски работи и клюки - януари 2020

• 306 796
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 7 095
Ирис, от линка ти има една снимка на братята с Катрин, хванали са ги в крачка и Хари изгледа като Дж. Бонд Joy

Много красива рокля е въпросната.

# 7 096
Да, добре си изглежда Хари според мен, или?

Роклята е красота.

# 7 097
Да, да. Имам предвид,  че на премиера на филма, са го хванали в крачка да си закопчава сакото като Дж.бонд.
Иначе добре изглеждат и тримата, страхотни са.

# 7 098
Не ми харесва бялата със златото.

И не ми иска изобщо да е с нещо, което напомня за Даяна. Прекалено тъжно е.
Зависи как гледаш на нещата.Представи си колко радостна би била Даяна със снаха като Кейт,красива и умна.Тъжната история има щастливо продължение и роклята излиза за празник,не за тъга.Кръгът се затваря,миналото е простено и изкупено...
Има по-хубави от бяло-златната рокля.
Винаги гледам клипчета на Кейт. Тя не се хили така през цялото време, но фотографите хващат мига и край. Обичам да е така усмихната.
При поредица моментни снимки на една ще мижаш като циклоп,на следващата ще ти излезе плюнка от отворена уста.Понякога сме толкова уморени,че разтягаме повече усмивката,за да не заспим,човещина.
И аз предпочитам клипчетата.

# 7 099
Да, да. Имам предвид,  че на премиера на филма, са го хванали в крачка да си закопчава сакото като Дж.бонд.
Иначе добре изглеждат и тримата, страхотни са.

Наистина Simple Smile

# 7 100
  • София
Тази също много ми харесва

Тъмнозелената от бременността с Луи също е прекрасна. А там косата ѝ е великолепен цвят https://static.businessinsider.sg/2019/06/06/5a8c35fb56019a830c8b4591.jpg

И тъмнозелената от Пакистан, без шала, би била добре
https://www.chatelaine.com/wp-content/uploads/2019/10/kate-middl … 2019-528x1000.jpg

# 7 101
За рокли без ръкави трябва стегнати ръце.

Но в зелената рокля е Heart Eyes
Няколко кг й трябват, явно, защото изглежда прелестно!

Пп. Имма приятерка, която закусва по 3 банички и в 10ч пак е гладна, и е 45 кг, ген - не напълнява.

# 7 102
  • София
За рокли без ръкави трябва стегнати ръце.
Че какво им е на ръцете на Кейт?

# 7 103

Ооох, тази рокля е ужасна, дано не реши да я слага.
Скрит текст:
Лана, не се сърди, но и бялата със златото не ми харесва хич.
Няма да се аргументирам защо, за да не нарушавам мирния тон в темата.

# 7 104
Честно казано, вечерните рокли на Кейт не ми харесват. Но аз като цяло не харесвам твърде много дрехите й. Мисля, че ако имах нейната фигура, положение в обществото и възможности, бих избирала друг стил дрехи.

# 7 105
  • София

Ооох, тази рокля е ужасна, дано не реши да я слага.
Скрит текст:
Лана, не се сърди, но и бялата със златото не ми харесва хич.
Няма да се аргументирам защо, за да не нарушавам мирния тон в темата.

Че защо да се сърдя Simple Smile...всеки има различен вкус. На мен също не ми харесват някои от показаните рокли Simple Smile Две, (сини) които повечето харесваха, на мен не ми допадат. Едната особено - заради цвета, другата ми харесва, но не ми харесва как стои на Кейт.
Онази в няколкото розови нюанса, със сплескващия бюст, примерно е красива, но стои ужасно, заради това.

# 7 106
Честно казано, вечерните рокли на Кейт не ми харесват. Но аз като цяло не харесвам твърде много дрехите й. Мисля, че ако имах нейната фигура, положение в обществото и възможности, бих избирала друг стил дрехи.
+ 1 И аз така. Може би по-консервативният стил и е наложен. Все си мисля, че и тя самата би се обличала различно ако можеше.

Ето тази рокля не е обличана от 2011-та и е приятна. Jenny Packham:

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 11:00 от Анонимен

# 7 107
  • Чужбина
Испанците на погребението на инфанта Пилар. Мисля, че се пада леля на Филипе:

Люксембург, където се заформи някакво скандалче:

Скрит текст:

# 7 108
На мен тази и предната с тънките презрамки не ми харесват. Странни са ми като кройка.

# 7 109
  • Чужбина
Още снимки на испанците.

Общи условия

Активация на акаунт