?Въпроси всякакви за СО? 2020

• 215 022
  • 5 611
  •   1
Отговори
# 4 875
Според мен нищо страшно не е станало, освен, че този не познава жените и няма идея, че е трябвало по-рано да те предупреди за детето.
Може да не е говорил за него, защото темата е болезнена. Искал е да си прекарате хубаво на срещата, да говорите приятни неща, а не да се ровите в душевни рани.

# 4 876
Припомних си култовата сцена от "Проклетите седем години":
Any children?
No, no children. Well, one. A little one, hardly counts.Laughing

И според мен не е станало нещо сериозно, човекът надали е пробвал да крие умишлено след като все пак ти е казал. Понякога се случва да кажем или премълчим нещо без да има някава важна причина.

# 4 877
Да, добре, че е бил онзи познат, че нашия човек все пак да каже - под натиск. Иначе вече си ходи в нейната къща, запознава се с баща й, но да спомене, че има дете, което е връстник на нейното - неее, има време, за къде да бърза да споменава някакви подробности още в началото...

# 4 878
Добре де, не разбирам. Анонимната се оплаква, всички обясняват колко е зле тоя, щом си крие детето, а тя го оправдава, защитава и твърди, че той е страхотен човек. Тогава къде е проблемът и защо продължава да се обсъжда?

# 4 879
  • Варна
Обичат да ги лъжат красиво...
Иначе живота не е сериали, със сценаристи.

# 4 880
На първа среща всичко трябва да си каже, айде един примерен списък:
1. Кредити
2. Заболявания
3. Предишни заболявания, например заушка
4. Възрастни/ болни роднини, разчитащи на него
5. Репродуктивни проблеми
И т. н., и т. н.

Няма да говорят за филми, музика и подобни излишни неща я. Joy

# 4 881
  • София
А кога точно е редно да се споменат жената, децата и родителите?

# 4 882
Имайте предвид , че гледам и дете.Free time не ми е много в списъка.Пред нея ли да говорим за тези неща ?

# 4 883
А кога точно е редно да се споменат жената, децата и родителите?
Няма съпруга. Другата рода може би когато види, че с тази жена (авторката) вероятно ще има нещо повече от едно- две опознавателни излизания.
Аз много повече бих държала да ме уведоми за репродуктивни проблеми например.

# 4 884
Ще пробвам,това е.
Мисля,че е добър човек и няма да премълчава нищо занапред.

Благодаря за съветите.

# 4 885
Имайте предвид , че гледам и дете.Free time не ми е много в списъка.Пред нея ли да говорим за тези неща ?

И защото нямаш време, направо го набута при детето и баща ти, без да си го опознала и без да знаеш почти нищо за него?

# 4 886

И защото нямаш време, направо го набута при детето и баща ти, без да си го опознала и без да знаеш почти нищо за него?
Донесе ми лекарства , защото имах температура и докато отивах да си ги взема , баща ми се появи и попита - кой е това , казах приятел.

# 4 887
Е, да не ги е ухапал? Joy

# 4 888
Ами, не знам. Аз не бих си запознала детето с разни чичковци, освен ако не е много, много сериозно. Естествено, бих споменала, че имам дете, но някак не ми изглежда редно детето да става свидетел на разни тръпки.

# 4 889
И смятате ,че съм такъв идиот , че да се случва пред детето ?
Идва сутрин , взима ни , водим я на училище и след това аз съм пеш до работата.
Никъде не съм казвала , че тя е ставала свидетел на нещо такова  , казах ,че тъй като тя е с нас , не е редно да обсъждаме пред нея кой бил женен , кой не.

Общи условия

Активация на акаунт