?Въпроси всякакви за СО? 2020

• 213 638
  • 5 611
  •   1
Отговори
# 5 385
  • София
Не те обича, това е ясно, предвид, че и ти си шофьор е могло да отиде той няколко дни по-рано, да се види с роднините, а за Нова година да се включиш. На 22 ти трябват хубави емоции, преживявания да трупаш по такива празници, а този няма да ти ги достави.
И на 17 гадже не ме е зарязвало на Нова година, на Коледа, да, семеен празник е, но във вашия случай той също не избира роднините си. Аз бих скъсала с него, няма нужда от супер сериозни отношения на тази възраст, но поне да си предпочитана компания. Да си сама можеш и без него.

# 5 386
  • Варна
Абе как ги инициирате тези разговори в стил защо не ме каниш у вас за празника? Аз не мога така. Бих се почувствала като навлек (както се е почувствала и тя) какъвто и да е отговорът. Ако е отрицателен с разни тъпи извинения (в случая тук) - кофти усещане. Ако е положителен - ще се чувствам поканена насила, както и си е. Не знам какво е очаквала авторката от този разговор. Отговорът му е предрешен още когато хубавецът й е казал, че отива да празнува без нея. Нямало място, хаха. Залагам на коч парти и лов на мацки.

# 5 387
Иска ергенска  Нова година, със неговите си приятели, пиене, плюс нови мацки на хоризонта. То е от ясно, по-ясно.

Или някоя бивша току-що е останала свободна... Държи я настрани от приятелската си компания и явно има някаква причина.
Не му е читава работата на младежа, няма смисъл да си губиш времето с него.

# 5 388
Благодаря, приятелката ми ходила днес и си извадила медицинско, не са звъняли в полицията. Тя няма при кого да иде, просто само хотел й остава, но с децата трудно, с парите също. Ще видим сега какво ще прави от тука. Дано тоя път е последен, макар аз да се съмнявам вече, но...Надежда трябва да има. Тя вече три пъти ще го напуска, жалби писа, задържаха го, с адвокати се съветва и накрая пак той си е там. Не я съдя, явно е страшно.
Да се свърже с фондация Анимус, те знаят какво е редно да направи в случая. Телефонът е 359 2 981 76 86. Имейл 029817686@animusassociation.org

# 5 389
  • USA
Толкова му е важна на него, че чак няма място, много хора. Излиза, че другите са му по-важни от нея. Гадна работа...тя пък много място заема ....няма им стигне яденето и пиенето...за спането да не говорим, ако има желание и на пода може да се спи....просто младежа не иска...
Анонимна , пожелавам ти светли празници. По-добре сега да разбереш що за човек е и дали връзката ви има перспектива. Не се ядосвай, няма какво да промениш. Аз не бих го питала повече, не бих нахалствала, дори нямаше да го потърся повече....човекът уж, който обича...ама няма място за него...

# 5 390
  • I want it all and I want it now.
Не си губи времето с човек, който не те оценява. Един шут и затваряш тази врата. Мьже много 😊.Правилният ще те намери даи си време. 😉 Винаги мьжете трьбва да те преследват и да искат да бьдат с теб, а този очевидно не иска.

# 5 391
Винаги мьжете трьбва да те преследват и да искат да бьдат с теб, а този очевидно не иска.

Може ли подкрепите това твърдение? Както знаете, момичета, (обръщам се към всички, не само към авторката на цитата) сега са празници и сядаме до 6! човека на една маса и всеки си изказва мнението. Та точно тази вечер имаше сблъсък на тази тема на две жени (различни поколения). Умишлено не изяснявам едната какво казва и другата как я оборва, но разговора беше вкратце: уважаваща себе си жена не трябва да търси мъж и антитезата: модерните жени не чакат някой да им се моли, ако искат нещо си го взимат.

Наистина молбата ми е: ако имате време да разсъждаваме по темата, защото такива неща чух... 🤦♀🙈🙉🙊

# 5 392
Нито едното ,нито другото.Не трябва да се превръщат в насилници, макари  силно казано.
Интересът се усеща.Но да не се бърка с учтивост, загриженост, доброта.
И не си е не.Дори да се нахвърлиш, трябва да има приемане, като няма- оттегляш се.Без драми, че и жени са пускали теми как искат някого.Полът вече няма значение.

# 5 393
Всичките ми досегашни гаджета, включително и настоящият ми мъж, могат да се похвалят с нещо - те са ме спечелили като жена. "Предлагане"- "оценка" - "избор". И при мен това работи. Слава богу, не ми се е случвало да се "предлагам". 🙄 Имам обаче приятелка, която винаги тя си избира партньорите. Т.е. тя е ловецът. На мен ми е чуждо такова мислене, но всеки с разбиранията си. Все пак щеше да е скучно ако всички мислим еднакво.

# 5 394
...модерните жени не чакат някой да им се моли, ако искат нещо си го взимат.

И после се чудят какво да го правят – защото бързо им омръзва, защото не е това, което са очаквали, защото... Защото „взетият“ мъж е като спонтанната покупка – за момента ѝ се радваш, а после се чудиш защо си си дала парите за такава глупост.

В далечната ми младост един възрастен, непознат за мен човек ми даде следния съвет: жената не трябва да се жени за този, когото иска, а за този, който нея я иска.
Ако иска да живее добре и да я носят на ръце.
Много съм се чудила през годините доколко е вярно това твърдение, но според моя житейски опит и наблюденията ми над познати семейства – прав е бил човекът. Поне в повечето случаи.

# 5 395
А според мен не е бил прав, защото може да я искат и пак да не я  носят на ръце, а да се окаже на дебел синджир само. Майката му е да оцелиш този с когото ще се искате и двамата, пък кой кого е гонил е без значение, характери и времена разни.

# 5 396
  • Далечният изток
Тя ако не го иска, винаги ще се чувства като вързана на дебел синджир. Трябва да е взаимно, иначе ще е тегаво за един от двамата, даже и за двамата...

# 5 397
Тя може да  не го иска (мъжа), но да иска брака си (с него), така че - да си решава.
Препоръките ми към т.нар модерна жена са  да взема каквото ще взема, без много да придиря какви били мъжете, щото така или иначе от тях нищо (уж) не очаква. Освен ако не ѝ харесва да си живее във вечни разочарования.
Simple Smile

# 5 398
  • Варна
Жените-ловци са вид митология. Таргетът им е ниско ниво или срамежливци. Определено отблъскват друга група мъже. Ако търсачката няма и нужните качества или харизма си е жива комедия.

# 5 399
Качествата “положителни” и “отрицателни”, “силни” и “слаби” изграждат цялостна личност. Искрено съжалявам за всички онези, които се влюбват в отделни черти от характера.

Общи условия

Активация на акаунт