?Въпроси всякакви за СО? 2020

• 213 618
  • 5 611
  •   1
Отговори
# 5 430
Изживей си тръпката и затваряй страницата. Не си влюбена, сексуално привлечена си. Ако беше влюбена, нямаше да ти пречи бедността му.

# 5 431
Оле боже, каква връзка има с проблема, че е беден? Grinning

Е, как каква? Ако я хване мъжът ѝ, направо си е за срам, че любовникът е беден като църковна мишка.
Сещам се за вица, в който мъжът проследил жена си, която отишла при любовника си Иван. Той наблюдавал как се съблича мъжът - млад, висок, с мускули, плочки на корема... След него се съблякла жената - 40+, провиснало коремче, увиснал бюст... И мъжът си казал: леле, как ме е срам от Иван. Joy
Само, че тук анонимната ще се срамува пред мъжа си с този беден любовник с къща в Промишлената зона.

# 5 432
А може би се притеснява от това, че е влюбена и ако се задълбочат нещата и напусне мъжа си, за да живее с новия, ще трябва да се навре в съборена къща и да яде леща. 😁

# 5 433
Не си влюбена. Малко си се захласнала просто. Получила си внимание, малко тръпка, интрига и свеж секс. Това ти е размътило главата, но ще отмине. Щом отсега можеш да кажеш, че не се виждаш с такъв мъж, че няма да ти е лесно, че няма да можеш да се чувстваш глезена и че ти ще си по-напред от него във финансово отношение, значи не си влюбена и загубена.

# 5 434
  • София
Ползвай си любовника по предназначение и не дълбай в бъдещето.
Няма кинти, няма любов. Затуй и твоя не ти е толкоз мил.

# 5 435
Който търси - си го намира. Я, да си беше седяла мирно и кротко при семейството си... сега нямаше да ги имаш тези терзания.
  Колкото повече пиша, толкова повече темата ми заприличва на майтап, пързалка. Не може да се терзаеш за финансите на любовника след първа среща. А може би не е първия любовник?!

# 5 436
Не гледам имотите му ,които не съществуват ,но мисля че дори и да имаме някаква любовна връзка ,това безпаричие у него като мъж ,ще ме "убие". Дори няма да мога да се надявам да ме заведе на някакво романтично място .Направо ми е неудобно на 40 години да се влюбя в такъв човек.Жените на тази възраст ,си откриват щедри "любовници"  ,поне да си заслужава .Знам,че трябва по-скоро да го изведа от сърцето си ,но как ще стане като не съм имала досега такава връзка .

Да, да, сигурно си откриват щедри любовници на тази възраст жените. Те щедрите любовници и с 20-годишни се уреждат. Баш си си в тренда. Радвай се, че поне го вдига, и не се изненадвай много, ако се наложи да му пращаш пари за автобуса ако искаш да се консумирате.

# 5 437
Пффф, сега с короната кво разнообразие искаш като всичко е изпозатворено, 1 кг морска сол за пейсе стинки, копитцата в легена, няколко свещи за разкош и ей ти спа. Като няма пари и въображение ли няма?

# 5 438
  • Сф
ето това си е сериозно противоречие на 40+.Понеже очевидно бедността е проблем за теб, как и защо излезе с беден мъж? Човек все пак има някакви базови критерии и действа според тях.Сменяй го, вече имаш тренинг, не би трябвало да е проблем за теб да намериш друг според вкуса си и пак да действаш и да се влюбиш, щом си толкова лесно влюбчива.+ това, вече си изконсумирала човека бързо, бързо.За какво ти е повече?Да идва с влака от майната си и да не може да седнете на един ресторант?Любов, любов, ама сиренето е с пари! Прави са хората , както и спомена, че гаргата трябва да е рошава. Иначе му взимаш квартира в Сф или където ти е града - и на отглеждане при теб, ако имаш възможност де.
Много забавни коледни терзания имаш Simple Smile , ама нямам пуканки.

# 5 439
  • Варна
Представям си какво споделя "влюбения " за нея. Зарибил самотна домакиня, безплатно по FB. Спестил от ресторант, омайване и гевезелъци. Пропътувала км, за единния секс. Яко хлътнала.
Нагонът любов ли е ?

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 16:30 от Viviana91

# 5 440
Представям си какво споделя "влюбения " за нея. Зарибил самотна домакиня, безплатно по FB. Спестил от ресторант, омайване и гевезелъци. Пропътувала км за единния секс. Яко хлътнала.
Нагонът любов ли е ?

Това прозвуча  гадно,но сигурно много мъже се хвалят така.И пак си е до това, как жената се постави.

# 5 441
  • Агент под прикритие
Тая цялата история изглежда като "monkey branching goes wrong".... Bowtie

# 5 442
Другите драми ги разбрах, но тази на бедната жена с бедния мъж и беден любовник нещо не я чатнах. Значи не стига, че с мъжа не са ясни отношенията... с любовника и те... с парите целият колектив е наникъде... обаче проблемът някак си е, че жената няма да получи романтично пътешествие до екзотична дестинация! От къде ти дойде тази идея изобщо?
Чудна работа.

# 5 443
  • София
Ами, чела е тя, че любовникът трябва да те глези и да купува всяка прищявка.
Нещо, като видяла жабата, че подковават коня...

# 5 444
Имам един такъв казус :
Как да кажеш на сравнително близък човек, че е позанемарил хигиената си...
Близка моя приятелка, видяхме се сега около празниците няколко пъти. Четири поредни дни тя беше все с едни и същи дрехи и чорапи. Бъдейки наблизо, осезаемо се усещаше доста силна неприятна миризма на цигари, некъпано и неизпрано. Съжалявам, че съм така описателна, но наистина малко съм в шок, защото по принцип тя си обича да си кипри, има дрехи, има козметика. По разговорите не усетих да е нещо тъжна или депресирана, просто не знам какво да мисля и как бих могла деликатно да ѝ кажа, че има проблем. Съвет?

Общи условия

Активация на акаунт