?Въпроси всякакви за СО? 2020

• 213 614
  • 5 611
  •   1
Отговори
# 5 445
  • Варна
Ами питаш деликатно дали всичко при нея е наред и се обосноваваш, че ти изглежда уморена и не съвсем себе си, защото си свикнала да я виждаш накипрена, а сега е леко неглиже. Това би трябвало да свърши работа без директно да казваш, че не се е къпала от дни и понамирисва.

# 5 446
Преди около месец на работа постъпи ново момче, и двамата сме на по 26 години. Аз съм ръководител в друг отдел и като цяло, освен че работим в една фирма, друго общо в работата нямаме. Забелязах, че ми се усмихва, изчервява се като ме види, реших да направя първата крачка и да му искам приятелство във Фейсбук, с идеята, че може да му е неудобно след като съм по-нагоре в йерархията във фирмата. Той ми писа пръв, писахме си 2,3 дена, дотук добре, но нещо напоследък спря, казва, че има интерес към мен, че иска да се видим извън работа, но от 2,3 дена нищо. И сега се чудя, какво по-точно се случва и има ли смисъл да си губя времето с него? За мен това, че не ме търси означава, че явно няма кой знае какъв интерес, не мисля вече, че положението ми във фирмата има значение, защото му показах, че и аз имам интерес...

# 5 447
Щом си му показала, че имаш интерес, а той не ти се обажда.... работата е ясна. Или му е минал интереса, или чака ти да го свалиш, но и в двата случая не виждам смисъл да се надяваш или да правиш каквото и да било.

# 5 448
  • софия
Може да е умрял от преяждане на някоя маса...ех как ми липсват подобен тип терзания.

# 5 449
сдържайте си интересите на работното място - удобен момент да се оттеглиш без да го засегнеш, когато след празниците отново му се прииска да се изчервява на предизвикателната ти усмивка

# 5 450
  • Варна
Мисля, че си направила достатъчно. Още ден-два ако не пише, бих прекратила приятелството във фейса и бих поддържала съвсем служебни усмивки.

# 5 451
  • На изток от Рая
Анонимната с ,,бедния" любовник - защо си мислиш, че един мъж притежава всички положителни неща в едно, хем богат, хем добър любовник, щедър, романтичен и т.н., това го има само в приказките Wink
Голяма жена си, липсвало ти е внимание - получила си го, радвай се на момента, ще ти мине. Внимавай само с мъжа ти, защото и той може да хукне с някоя мадама - по-млада, богата, ще се чудиш какво не си харесала в него...

Аз не бих смесвала работата с личния си живот. Да, има успешни връзки на работното място, но те се доказват във времето - повечето са просто секс...
Ако има интерес - ще го покаже, няма смисъл да се насилват нещата.

# 5 452
Скрит текст:
Преди около месец на работа постъпи ново момче, и двамата сме на по 26 години. Аз съм ръководител в друг отдел и като цяло, освен че работим в една фирма, друго общо в работата нямаме. Забелязах, че ми се усмихва, изчервява се като ме види, реших да направя първата крачка и да му искам приятелство във Фейсбук, с идеята, че може да му е неудобно след като съм по-нагоре в йерархията във фирмата. Той ми писа пръв, писахме си 2,3 дена, дотук добре, но нещо напоследък спря, казва, че има интерес към мен, че иска да се видим извън работа, но от 2,3 дена нищо. И сега се чудя, какво по-точно се случва и има ли смисъл да си губя времето с него? За мен това, че не ме търси означава, че явно няма кой знае какъв интерес, не мисля вече, че положението ми във фирмата има значение, защото му показах, че и аз имам интерес...
Прибрал се и при мама и тати, и от роднини, гости, ядене няма време да ти пише. Като стане пак "самостоятелен" ще се включи. Smiley

На миришещата бих ѝ казала, ако съм ѝ приятелка, че ми се струва твърде неглиже. Да няма проблем с топла вода, пари за ток/парно, да не е болна нещо, ако иска да ѝ помогна.

# 5 453
Ами, то това е и другото, аз живея сама, той с тяхните. Мислех да не би да се е комплексирал от това, че аз съм самостоятелна, но пък има ли желание, има и начин.

# 5 454
  • София
За два дни чат не генерализирай.
Дай му време и пространство, ако има интерес ще цъфне.

# 5 455
Ами, то това е и другото, аз живея сама, той с тяхните. Мислех да не би да се е комплексирал от това, че аз съм самостоятелна, но пък има ли желание, има и начин.

как пък го измисли това с комплексите? не му търси на "горкия" оправдания за интереса според удобството

# 5 456
Анонимната с ,,бедния" любовник - как пък никоя психоложка тук не се досети, че това е мъж под прикритие на анонимността, който гледа да ужили материалното мислене на съвременната жена?
Не, не съм аз  Trollface

# 5 457
  • Варна
Изчервява се и мълчи. Търсите нещо в едно нищо. Това не са симптоми на мъжки интерес. Притеснява се да не му се пречи в работата. След неуспешна авантюра, той ще е аут от фирмата.

# 5 458
Изобщо няма да е аут, както казах, ние сме в съвсем различни звена.

# 5 459
  • Варна
Може би самопредлагането Ви го е отблъснало. Какво очаквате от мъж, който се изчервява от поглед?

Общи условия

Активация на акаунт