LOST - V Тема - І, ІІ и предстоящ ІІІ сезон

• 14 399
  • 346
  •   1
Отговори
# 300
  • София
renci, има ги в http://subs.unacs.bg/

# 301
  • out of space
А добре, е ли възможно инцидента с мъжа на Либи да е станал преди Хърли да влезе в лудницата? Т.е Хърли е виновен за него и се побърква от това. Влиза в лудницата и Либи също влиза като се прави на луда, за да му отмъсти.
И всички нещастия, които се случват след като спечели парите, да са в резултат на намесата на Либи. Тя подпалва къщата, фабриката и т.н...  Rolling Eyes

Колкото до биографиите, с които са наясно дъ одърс- ми нали имат възможност да ги слушат и наблюдават в бункера...
Също си мисля, че онзи, затворника- шефа на дъ одърс, не случайно го заловиха, просто това е бил плана на другите. Като се внедри при тях, да избере кои хора да вземат.

# 302
# 303
Аз не ги бях виждала,благодаря:2thumbsup:Те нямаше ли да се женят Thinking
Еванджелин е перфектна просто yes

# 304
Брей, Буун много готин  Flutter няколко косъма по-малко и направо стана друг човек  Shocked

# 305
излезнаха ли субт. за  3еп аз не намерих нищо в /subs.unacs.bg/  Rolling Eyes

# 306
Е 3-та серия излезе тази сутрин, след 2, 3 дни ще има и субтитри.

# 307
  • out of space
Е 3-та серия излезе тази сутрин, след 2, 3 дни ще има и субтитри.

хахахаха ти пък! никога не е било такова нещо! излизат на същия ден следобеда, най-късно вечерта!

# 308
  • Разпиляна във въображението
А добре, е ли възможно инцидента с мъжа на Либи да е станал преди Хърли да влезе в лудницата? Т.е Хърли е виновен за него и се побърква от това. Влиза в лудницата и Либи също влиза като се прави на луда, за да му отмъсти.
И всички нещастия, които се случват след като спечели парите, да са в резултат на намесата на Либи. Тя подпалва къщата, фабриката и т.н...  Rolling Eyes

Колкото до биографиите, с които са наясно дъ одърс- ми нали имат възможност да ги слушат и наблюдават в бункера...
Също си мисля, че онзи, затворника- шефа на дъ одърс, не случайно го заловиха, просто това е бил плана на другите. Като се внедри при тях, да избере кои хора да вземат.

Съпругъг на Либи е починал в следствие на болест - Хърли не е виновен за това. Ако не е била психично болна а се е правила на такава, то смятам че трябваше да помни Хърли и да не му помага на острова. Имаше момент, когато Хърли искаше да се хвърли от една скала, а тя го отказа от това му намерение. Ако е искала да му навреди просто не би се намесила.

Ако могат да ги наблюдават в бункера, то става излишно Бен да се оставя да го хванат.
Защо обаче им трябваше яхтата newsm78 Може би наистина не могат да напуснат острова, дори и да искат.

# 309
  • София
Наистина защо му трябва на Бен да го хващат? При положение, че другите отлично знаят за бункерите, защо онзи с камерите е изоставен и прикрит?
Ох, не помня как се изнесоха Майкъл и сина му?  Embarassed Не беше ли с яхта, кой им я даде?

# 310
Ох, не помня как се изнесоха Майкъл и сина му?  Embarassed Не беше ли с яхта, кой им я даде?

Другите им дадоха моторната лодка,с която отвлякоха Уолт в последната серия на С1.

# 311
  • София
reflex, мерси  Grinning

# 312
По НТВ дават последе епизод на втори сезон.
За забравилите, да си припомнят Simple Smile

# 313
Още ли няма субтитри за трети епизод бе хора?
Айде, че направо ми се изчака чакалото така да се каже.

И ако може да ме светнете кой поред беше тазвечершния епизод, защото аз го изпуснах и искам да го дръпна отнякъде да го изгледам.

# 314
По НТВ дават последе епизод на втори сезон.
За забравилите, да си припомнят Simple Smile

А кога започва третия сезон по НТВ?

Общи условия

Активация на акаунт