"Клъцни/Срежи" - жалко, че свърши!

• 17 827
  • 218
  •   1
Отговори
# 135
нещо не ми излиза снимката, та затова лепвам линка Simple Smile
http://www.justjared.com/images/2006/09/julian-mcmahon-the-advocate.jpg

Мъррр.... newsm08

Как ми се ще да си поиграем на мастър и слейв Whistling...и не само... Laughing

# 136
Има ли някой, който си е намерил субтитрите за 1-ви епизод от 4-ти сезон?

# 137
Има ли някой, който си е намерил субтитрите за 1-ви епизод от 4-ти сезон?
И аз ги чакам . wait

# 138
  • София
Няма още субтитри, а пък във форума на субсунакса се сърдят като питаш кога ще има  ooooh!

# 139
# 140
  • София
появиха се някакви субтитри http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=7159&st=285

# 141
Az току-що търсих Shocked ппреди 2-3 секунди нямаше. Дано да стават  bouquet

# 142
newsm51 newsm51 Златна си , златна   bouquet.

# 143
  • София
Упс, сори, английски са  Embarassed

# 144
Twa ,нищо не става Rolling Eyes

# 145
  • София
Излезе 2 епизод, а субтитри за първия още няма  Sad
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=54033

# 146
Ееее, много са гадни тия Confused.

Абе няма ли кой да ги преведе? Mr. Green

# 147
Можеш,аз гледах новите серии изтеглих ги от"data.bg".Много гадни стават новите серии някои неща направо не са за гледане и незнам дали въобще ще ги пуснат по нова тв. Thinking

# 148
Аз мога да ви го разкажа на кратко,ако искате разбира се?Крисчен не е убит само го изнасилиха и му разрязаха лицето.После се сгоди за Кимбърли и в деня на свадбата им ,резача я отвлече и и махна всички корекции който Крисчен и беше направел.Джулия и другата любовница на Крисчен тази която му беше казала,че чака дете от него, а то излезе негарче забравих и името,отвориха СПА център и станаха доста извесни и богати.Джулия пак забременя от Шон ,но не се събраха пак, защото тя не искаше и в последствие направи аборт защото щеше да има усложнения заради годините и.Матьо стана алтсаидер след като разбра,че приятелката му е тръвестит ,отиде в гей клуб напи се и си тръгна с "една"жена в последствие като по изтрезня и видя,че е мъж го преби.После групичка геюве го обезобразиха.А резача е доктор Коста,той е хермафродит.Майка му е правила кръвесмешение и той се е родил с разрязана уста и затова ги обезобразява,а избира жени защото не може да спи с тях тъй като няма член.Много е объркващо изтеглете ги най-добре. Naughty     

# 149
  • Mediterraneo
Аз мога да ви го разкажа на кратко,ако искате разбира се?Крисчен не е убит само го изнасилиха и му разрязаха лицето.После се сгоди за Кимбърли и в деня на свадбата им ,резача я отвлече и и махна всички корекции който Крисчен и беше направел.Джулия и другата любовница на Крисчен тази която му беше казала,че чака дете от него, а то излезе негарче забравих и името,отвориха СПА център и станаха доста извесни и богати.Джулия пак забременя от Шон ,но не се събраха пак, защото тя не искаше и в последствие направи аборт защото щеше да има усложнения заради годините и.Матьо стана алтсаидер след като разбра,че приятелката му е тръвестит ,отиде в гей клуб напи се и си тръгна с "една"жена в последствие като по изтрезня и видя,че е мъж го преби.После групичка геюве го обезобразиха.А резача е доктор Коста,той е хермафродит.Майка му е правила кръвесмешение и той се е родил с разрязана уста и затова ги обезобразява,а избира жени защото не може да спи с тях тъй като няма член.Много е объркващо изтеглете ги най-добре. Naughty     

Това е трети сезон. Сега не излизат ли сериите от четвърти  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт