Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 943
  • 741
  •   1
Отговори
# 210

В канала на Стар ТВ - 2 034 130 показвания

Канала на Sefirin Kızı - 2 229 184 показвания
Канала на Sefirin Kızı -второ видео -  1 348 335 показвания
Общо - 5 611649 показвания
Без да броим качените със съответни субтитри на различни езици.
Супер! Бая-бая народ чака 4 серия...

https://www.youtube.com/watch?v=Wd-h4Pc8HfY

П.П. Затова "Чукур"-овците взимат супер спешъл мерки / "Дъщерята на посланика" им диша вече във врата много осезаемо/. Прочетох при рускините, че в "Чукур" влиза като гост-звезда Толга Саръташ...
Вай, бе - да видим!

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 20:23 от Марта_49

# 211
  • Пловдив

Ето какво написа Оя Текин:
Когато майка ми видя Енгин Акюрек да плаче като Санджар, се обърна към мен; Това се казва истинска игра.
Майките веднага познават най-добрите актьори.

Марта, как не си разбрала, че каквото каже Санджар, това става в конака. Я Халисето как въртя на два пъти палачинката, когато Санджар питаше, разбрали ли са. Всички го слушат и козируват. Нали той е забогатял и им е представил този блажен живот. Всички се съобразяват със Санджар.

# 212

"Има срещи, които душите си определят преди разумът да ги е измислил..."
Джибра̀н Халил Джубра̀н, ливански поет, писател, философ и художник.

# 213

Ето какво написа Оя Текин:
Когато майка ми видя Енгин Акюрек да плаче като Санджар, се обърна към мен; Това се казва истинска игра.
Майките веднага познават най-добрите актьори.

Марта, как не си разбрала, че каквото каже Санджар, това става в конака. Я Халисето как въртя на два пъти палачинката, когато Санджар питаше, разбрали ли са. Всички го слушат и козируват. Нали той е забогатял и им е представил този блажен живот. Всички се съобразяват със Санджар.

Мариянка  Two Hearts относно Енгин Акюрек - това, че е страхотен актьор няма две мнения по въпроса.
Сценарият е харесан от него, той е в главната роля. Спрягаха му доста партньорки, докато накрая се спряха на Неслихан и тя прие. Другите преди нея явно са преценили, че това не е по силите им. И двата образа - Санджар и Наре са толкова сложни и са истинско предизвикателство и за двамата.
И вместо нейните фенки да искат Наре с Гедиз, нека се обединят и да поддържат сериала като цяло, а не в социалните мрежи да има ТТ акции с искания НарГед и главния герой да бъде "подменен". Прословутите рускини са това.

Гледах, слушах и сега ще се опитам да ви предам с мой, малко нескопосан превод за какво иде реч и дума. От 26,30 мин е това което касае "Дъщерята на Посланика"

За "Дъщерята на посланика". На кого в Турция симпатизират повече, на Санджар или на Гедиз? В коментариите на руските зрители, често се вижда повече любов към Гедиз.
Разбирам, че Енгин струва по-скъпо и най-вероятно Гедиз въобще не свети. Но все пак има ли надежда?В крайна сметка сценарият често се променя в движение."
И отговорите - Главният герой в сериала естествено е Енгин Акюрек. Никакви възможности за това - Гедиз да излезе на преден план принципно няма. Сериалът се прави за Енгин, той се е заел с тази роля разчитайки, че характерът ще бъде сложен, незахаросан и засега действително му се отдава да създаде персонаж достатъчно сложен, който не всички обичат. Това не е първа роля за него в такъв план - по-рано е играл в "Ако бях облак" приблизително такъв персонаж, наистина там персонажът е бил с нюанси/психически нездрав/, но също така сложен, нееднозначен образ. Т.е. за Енгин това е достатъчно привична ситуация. Относно ситуацията с кого ще остане главната  героиня - ако не развалят персонажа на Гедиз т.е. да го направят злодей както се случва в турските сериали, възможно е тя да остане и с него, ако в края убият главния герой.Това също се случва в турските сериали и то доста често. Така че да гледаме, финалът на тази история не може да се предскаже.

.....................

А, за това че го слушат в конака - слушат го дума да няма...  Я, колко бързо са се изнесли от там, след като е казал по телефона на Яхя, че идва с Менекшето...  Joy Joy Joy
Че и бяха супер радостни от това - смях, веселие... Дано не се задавят.

# 214

“Мисля те” - две думи събиращи всичките ти светове. Някъде там някой те е прибрал в себе си..."
Силвия Крумова, бг авторка

# 215
  • Пловдив

Някои ще чакат дълго време Гедиз...
Я един поздрав преди сън - в спойлер:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 23:05 от mariana51

# 216

Кой в леглото, кой на стола - време е за спане.
Лека и спокойна.

# 217
Очаквам с интерес и включването на тази мома от следващия епизод 👀👀

Изобщо предстоят толкова много неща, нямам търпение за следващия епизод ,вълнувам се за всеки един герой ,какъв характер ще покаже, на какво е способен и много ми се иска накрая добрите да победят ,като в една хубава приказка 🙏

И тази е от добрите ,нищо,че е малко безцеремонна, цапната в устата и не е от най- тактичните ,но сърцето и е добро .

Да отбележа, че много харесвам къщата на Санджар - топла, уютна ,стилен ,но непретенциозен интериор ,с много картини по стените - стаята на Мелек много ми харесва 👌

Лека нощ и от мен!

# 218
Благодаря ви за пожеланията, момичета. Да ви се връщат стократно.
Нямате настигане, но успях да ви изчета и ми се искаше всеки пост да го маркирам като "Полезен". Благодаря за легендата "Лейля и Меджнун" /и аз мислех да се поровя малко за нея/. Мислех до новата серия да не пиша, но отново ме напънаха размисли и страсти.
Това, че филмът разбуни кошера е факт, но да видим как ще продължи историята. От целия каст единствено съм гледала Енгин Акюрек, но попаденията са много добри, щом успяват да предизвикат емоциите ни и да чакаме с нетърпение следващия епизод.
Аз от самото начало съм на страната на Санджар. Единственото, за което го обвинявам е, че не вярва на правилните хора. Но ще мине време и ще се усети, надявам се. Харесвам този тип мъже - палят от четвърт, емоции да искаш, знаят как да обичат, но не знаят как да го покажат /имам предвид жените/. В отношенията си с Мелек е перфектен баща.
Гедиз го приемам единствено като приятел на Санджар и Наре. Не вярвам в любовта му, защото любовта се усеща, не трябва някой да ти казва, че си влюбен, още не му пърхат пеперудите в стомаха. А и в какво толкова повярва на Наре? Та той знае много малко неща за нея от разговора в самолета и това, че тялото й е в импланти. От дневника разбираше само за намеренията й. Сигурно ще сътвори куп гадорийки и ще ни лази по нервите, а и не само на нас , но ми се иска да се осъзнае и да застане на правилната страна. Голяма оптимистка и романтичка съм .
Пожелавам ви хубава сряда. Понеделник наближава.

Ако ви е малко, Яхя ще ви донесе една дамаджана с кафе.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 06:42 от Ваня_С

# 219

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден!
Да пием по кафе и към задачите за днес!

# 220
Добро утро,

"......................Стилизирано и изчистено писане.. Натоварено с многопластова символика. Чувствено тяло от думи.
И накрая едно е съвсем сигурно – написаното е процедура по вглеждане в човека и в живота около него."

Аксиния Донева

Момичета,  Hug

Лек и приятен ден.

# 221
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
И аз като Санджар - ще вземе ли правилните решения. Толкова капани са му подготвили. Но така пък ще ни е интересно.
Ще види ли половината булчинска рокля. Не случайно ни я набиваха в очи. И оттам нататък да пита - какво й се е случило. И чакам Елван ни в клин, ни в ръкав да е на ход. Или пък Елван, като я види половин роклята, да я грабне, да тича, да пита и на среща ти Санджар. Направо си я представям.

Успешна сряда на всички.

Пише: Никой от тях. Ама и те може да се заформят като капанджийски тандем.

# 222

“Вдъхновението е нещо, което не търся извън себе си - то е част от същността ми. То е като горяща стихия, която ме кара да правя нещата, които правя, и да се чувствам така, сякаш нищо не може да ме спре.”
(Марсел Вандерс, дизайнер)

Не знае как да му каже, какво и се е случило.А той, разбира,

че има тайни и кръгът се затваря, засега.

# 223
  • Пловдив

Когато Санджар се събуди така до Менекше, гледа я с този поглед, тогава ще я призная.
Санджар: Виж, не знам за Лейля и Меджнун. Но познавам Санджар Ефе.  А той... Ако го накараш да забрави... Ще забрави.
Трудна работа ще е. Направо невъзможна.

# 224

Когато Санджар се събуди така до Менекше, гледа я с този поглед, тогава ще я призная.
Санджар: Виж, не знам за Лейля и Меджнун. Но познавам Санджар Ефе.  А той... Ако го накараш да забрави... Ще забрави.
Трудна работа ще е. Направо невъзможна.
Ох, че ме разсмя....
Той и сега я гледа, ама му иде да 😭...
Ще има да чакаме...

Общи условия

Активация на акаунт