Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 958
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

Ужас - за втори път...
Дано да няма трети опит.

# 226
  • София
Какъв Гедиз, какви 5 лева! Вижте как се гледат Санджар и Наре. Гедиз няма място в тази картинка. Никакъв шанс!

# 227

Да не стане така, че накрая да се молят за Санджар - тези които искат Гедиз.

# 228
  • Пловдив

Дааа, в подкрепа на: Какъв Гедиз, какви 5 лева!

Искам обаче да ви споделя нещо. В туитър вървят презентации на нови сериали. Ами те копират нашите такива. Няма да споменавам кои са, но вече два предстоящи са откраднали идеята на промотирането на нашия сериал. И това не се случва за първи път. Помните, откраднаха и идеята от промотирането на филма на Чаан Ърмак с участието на Енгин - "Поверявам ти децата".

https://twitter.com/bestofuraz/status/1214852707267297283

Клик в/у линка.
Ураз/Гедиз тренира.
Явно е податлив към напълняване и внимава....

# 229

Видях Ураз  - ами добре тренира, но понеже е активен в социалните мрежи и явно е наясно с желанията на феновете на Н.  да станат с нея водеща двойка  - това споделяне ми стои фалшиво натягане пред зрителската аудитория. Лично мнение - на прима виста.

# 230
  • Пловдив

Така де, така. Един до друг.
Много се разглезиха асистентите.
То времето студено, ама да отскочат до сета...

# 231

"Съдбата не обича да чете. Тя обича да пише. Върху нас. Обича да ни дава свои имена. Табелки. На вратовете ни. Етикети. С цени на придобитото..."
Ваня Щерева, българска актриса, певица и писателка

Да уважа днес и Йомер. Heart Eyes

# 232
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Нося ви снимка на Енгин как пие чай от сета!

Колко са красиви баща и дъщеря!

Мелек ще събере сърцата им!

Лек ден на всички!

# 233

"Ти и аз.
Една голяма любов и нищо повече."

/Un grande amore e niente più/

# 234

Ех, комисар Йомер....
И девремската компания.
Не се забравят.

# 235
Здравейте момичета.
Нека ви е усмихнато в остатъка от деня.

Нещо не ми се получава да слагам снимки днес, ама както и да е.

Та да си кажа и аз умната мисъл по повод на батко Гедиз, Наре и Санджер.
Наре и Санджер сключиха примирие поне пред детето да не се карат. Та: Наре и Мелек ще започнат да живеят самостоятелно( нищо, че ще са като трън в очите на Халисе анне и Теменужката), Наре никъде не ходи без Мелек, а пък на Санджер му се разтапя сърцето за дъщеря му, така, че когато иска да види Мелек, Санджер иска не иска ще се сблъсква и ще има допир и до Наре. А като не могат да се карат пред детето, привидно ще трябва да се "понасят". Защото Мелек ще усети колко добро сърце има татко и. Защото като всяко дете ще иска някои неща да ги прави и с двамата си родители, а и като нищо, тя е хитруша, ще им поставя капани, а те ще се чудят какво им се случва.
Та на батко Гедиз тази работа няма да му хареса. Защото в детските очи батко Гедиз може да си е много добър, но татко си е татко. Тати Санджер отиде да я спаси в Черна гора и тати плати на проклетия и дядо, която пък постъпка доказа на Наре, че Санджер е готов на всичко за дъщеря си и под привидната му грубост и избухливост все още се крие доброто сърце, което тя познава.
Та Гедиз може да се съюзи с Теменужката та да ги разделят, посредством разни гадости, от което следва, че и приятелството ще се развали, или в най - лошия случай ще стане "слуга" в гадостите на татко и Акън, обещавайки му нещо в замяна, заради което отново ще загуби приятелството на Санджер или ще действа подмолно и самостоятелно, като непрекъснато се навира между тях, обяснявайки на Наре колко е женен Санджер и колко не е за нея, пък той много я обича и ще може да направи и нея и Мелек щастливи.
Виждам го батко Гедиз в следващите серии как започва да се оцветява в черно.

# 236
Ками 💕
Не забравяйте че посланикът даде пълномощно на Санджар  и той най-вероятно ще я признае и даде името Ефеоглу. Ще иска да живее с него.

# 237
Привет !

Само дано няма гадости спрямо Мелек от никакво естество, защото май в други сериали има много насилие спрямо деца - то бой, тормоз, отвличания ,а даже и смърт 😞, това много ме отвращава ,тия турци нямат никаква милост към детските чувства и емоции . Не, че няма такива случки в живота, но не мисля ,че трябва да ни заливат от екран, има си някакви етични граници ,които трябва да се спазват от хуманни съображения.

На мен друго ми прави впечатление - сякаш започна да се забравя, че първоизточника за нещастието на Наре ,та косвенно и на Санджар ,и изобщо главните злодеи в този сериал са Акън и посланика .Почти не се коментират техните постъпки и грехове, Санджар бил съсипал Наре и все в този дух,а уж не се бъркал актьор с персонаж и фенски мераци 😏 . Явно изнасилването от Акън се смята за летен вирус, минал и заминал ,обаче Санджар ,ау- у,колко е лош този човек ,че не се е държал цивилизовано, че е избухнал, че е повярвал на постановка ( той трябва да е с шесто чувство и да вижда невидимото ),непростимо .
  Ами добре, хайде да видим какво са измислили сценаристите и дали ще сменят линията в движение , много съм любопитна 👀👀👀😃 Може пък голямата любов да е химера и легенда само ...

# 238

Здравейте момичета  Two Hearts
Така както гледа Санджар - работата е свършена.
То иначе как Менекшето ще твори гадости - има няма и месец ще обяви, че е бременна и ще кара всички да ѝ се въртят в конака - то ще са капризи и изисквания, то ще е тормоз, то ще е чудо...
За всичките и "неразположения" ще са виновни Мелек и майка ѝ.
Санджар ще трябва да е нон-стоп около жена си - зер носи детето му.
Може и родата да привика - но не е сигурно.

Ако обаче тръгнат по тази плоскост СЦ - изтъркано и предвидимо. Прекалено селски пинизи ще са, не че Менекшето не е мома от село де...
Това го има във всеки сериал - лъжливи бременности, пък уж загуба на бебето, пък вменяване на вина на някого.

Засега виждам един Санджар, който май се чуди какво аджеба е станало...
И една спяща доволно Менекше.

# 239

Цитат
Явно изнасилването от Акън се смята за летен вирус, минал и заминал
Този Акън, 8 години ли чака, за да опита пак?

Изобщо, СЦ имат много да ни обясняват как се е справяла Наре

през този период с посланико и Акън.Как точно е забогатял

Санджар и на каква цена. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт