Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 949
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив

Не остана, утре по това време къде ли ще ни пратят сценаристките.

harmonia_dd, явно продуцентът е тръгнал с голямата кошница в Кан.
И като гледа и в момента всемирната любов към Енгин - използва го, за да му се чете статията. Всъщност той си знае защо е недоволен.

В акцията в туитър от тази вечер, май бях "и сам воинът е воин". Не срещнах друг от Б-я да има... Дано греша.

https://www.instagram.com/p/B7OiVo1AJyo/

От тази вечер. Нашият режисьор написа в инстаграма си:
При залез слънце е време да се сбогуваме с хълмовете.

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 22:07 от mariana51

# 406

https://televizyongazetesi.com/engin-akyurek-ve-burak-ozcivit-ne … niniyordu/1194879

Днес в пресата:

Енгин Акюрек и Бурак Йозчивит, невероятната истина за Нетфликс!

Анализ на televizyongazetesi: Навлизането в турския пазар с новите  серии на Netflix/Нетфликс, темата е много важна за сектора, за да предоставя документални проекти. Някои подробности обаче се разкриват постепенно.

Мехмет Боздаг, създателят на сериалите Diriliş Ertuğrul и Kuruluş Osman, напомняйки, че турските телевизионни сериали са втори по износ в света, привлече вниманието със своята критика към Нетфликс.

Турците идват: Боздаг, който също продуцира филма „Мечът на справедливостта“, заяви, че има период на срив в киното. Известният продуцент, съдейки по разпространението на цифровото разпадане на киното, не благославя Нетфликс, за разлика от мнозина, когато става въпрос за сериали, а с една друга реалност изумява всички.

Ако Енгин Акюрек и Бурак Йозчивит са известни в света, то това не е Нетфликс... Ето и стряскащите думи на Мехмет Боздаг: "Киното се срива с разпространението на цифровите технологии. Нищо не може да бъде толкова болезнено, колкото нуждата на Турция от Нетфликс през този период. Защо, защото нашите сериали бяха най-успешните в целия свят. В никоя друга индустрия не сме били такива. Ние заминахме в Кан с Бурак(Йозчивит)... Не можехме да го използваме стратегически. Бурак Йозчивит и Енгин Акюрек са известни по целия свят. Направихме го без Нетфликс.”

Дааа, интересно защо използва името на Енгин този продуцент. Разочарован е от Кан - явно.

Aз го разбирам така: че и без Нетфликс турските сериали и актьори са станали известни по цял свят ,,Черна любов'' спечели ЕММИ награда а в него играе Бурак Йозчивит а Енгин обиколи света със сериала ,,Каква е вината на Фатмагюл  най- продавания сериал.

# 407
  • Pleven, Bulgaria
Привет.Имаше още някой от България,Марианче и беше РТ твоя ТТ,от София.Друг и аз не видях.Обаче ми беше много приятно да наблюдавам огромната вълна от фенска любов,която заля туитър.Толкова много държави,че не можеш да ги запомниш.Опитах се,но им загубих бройката.Туркините като видяха,и те се включиха и благодаряха сърдечно за постоянството.Като се има в предвид,че Латиноамерика сега се събужда,още доста време ще има да вървят туити и ретуити с имената на Енгин и сериала.Няма равни на феновете на Енгин!!!Той е Номер 1,но и ние сме номер1.

# 408
# 409
  • Пловдив
Привет.Имаше още някой от България,Марианче и беше РТ твоя ТТ,от София.Друг и аз не видях.Обаче ми беше много приятно да наблюдавам огромната вълна от фенска любов,която заля туитър.Толкова много държави,че не можеш да ги запомниш.Опитах се,но им загубих бройката.Туркините като видяха,и те се включиха и благодаряха сърдечно за постоянството.Като се има в предвид,че Латиноамерика сега се събужда,още доста време ще има да вървят туити и ретуити с имената на Енгин и сериала.Няма равни на феновете на Енгин!!!Той е Номер 1,но и ние сме номер1.

E, дано. Видях си и моите в едни сборни снимки. Бях заредена с 5. Ретуитвах и да видим утре ще ли отразят акцията в турската преса. Ето ги моите:

# 410
Привет, момичета.
Извинявам се, че пиша по нощите, но така ми е по-спокойно да си събера мислите.
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Ама много философски въпроси сте разнищи ли! Този сериал разбуни духовете навсякъде. Ние се ядосваме и трошим нерви а сценаристките забъркват още по голяма каша.

Какви ли номера ще спретне Акън?
Аз мисля че той ще използва момента с 200000 милиона който Санджар даде на посланика за дъщеря си, а не той за да държи Наре и посланика по близко до себе си.Акън ще промени показанията си и ще каже че Наре го е намушкала с нож.Въпреки, че няма доказателства защото посланикът изтри всички записи , а и Наре има психически отклонения според мен и сестрата на Гедиз е психолог и я описват като агент на Акън ще потвърди това. За мен Наре наистина с психиката не е добре след като втори път искаше да се хвърли от скалата. А и 50% за това има вина и Санджар,не го оправдавам.

Аз мисля, че посланикът не изтри записа, а каза на Наре, че го е изтрил заради репутацията си - в болницата го гледаше и Акън чу за намерението на Наре да даде Мелек на баща й. Акън може да се опита да навреди на Мелек или на Санджар - "нещата, към които имаш слабост". Възможно е Акън отново да се опита да насили Наре и Санджар да го види. Тогава не ми се мисли какво ще става.
Довечера дано да разберем още нещичко или ще ги заплетат още повече.
Пожелавам ви хубав понеделник и лека седмица. 

# 411

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден! Начало на нова седмица с нови очаквания и надежди.
Да  пием по ранно кафе и към задачите за днес.
За довечера ви желая динамична серия, неочаквани обрати и съответно висок рейтинг.
За съжаление най-вероятно няма да мога да гледам нищо, но живот и здраве ще наваксвам по-нататък.

Скрит текст:

# 412
Добро утро,

".............................Предпочитам да бъда великолепен метеор, всеки мой атом прекрасен блясък, пред заспала и постоянна планета. Функцията на човека е да живее, не да съществува..“
Джек Лондон, американски писател

Момичета,  Hug

Лек и приятен понеделник.

# 413
Добро утро момичета.
Успешен нов ден, много усмивки и положителни емоции.

Довечера съм на работа, така, че ще гледам серията през телефона колкото мога, докато пътувам за работа.

Мустафа Булут - днес е неговия ден.

Хубав ден на всички.  Hug Hug Hug

# 414
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Денят и на Санджар.
Да си подредим нещата, кой както му е удобно и довечера с продължението на историята.
Успешен понеделник на всички.

Децата актьори в ролите на Сансжар, Наре, Яхя, Каврук, Зехра, на първата снимка и учителката им.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1216618002864656386

Мелек, която е щастлива да се събере с баба си...

Коя баба не си обича внуците. Очаквам Халисе да я предразположи и научи онази истина за роклята.

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 10:59 от mariana51

# 415
# 416
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1216667326780669952

"Дъще на посланика, ще си тръгнеш. Няма да те виждам..."
За Санджар е много трудно да погребе легендата в сърцето си.

https://twitter.com/RoxaniAkyurek/status/1216643020801691648

Колаж от Роксани: Страхотна глобална победа за Енгин и дъщерята на посланика" вчера в туитър.

Погледни Мелек, колко много туити са направили...
Много ни обичат!!!

https://twitter.com/hlyvural/status/1216687659801874433

Хюля Вурал:
Всички ще бъдат приковани пред екраните тази вечер.

# 417

Както гледат, май вътрешно си приличат.

# 418

Здравейте момичета  Two Hearts

И аз като Йомер - на чай.

# 419
Привет от сватовете 😜

Аз ще се включа по някое време довечера ,не мога от начало за съжаление .

Общи условия

Активация на акаунт