Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 950
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Ама много философски въпроси сте разнищи ли! Този сериал разбуни духовете навсякъде. Ние се ядосваме и трошим нерви а сценаристките забъркват още по голяма каша.

Какви ли номера ще спретне Акън?
Аз мисля че той ще използва момента с 200000 милиона който Санджар даде на посланика за дъщеря си, а не той за да държи Наре и посланика по близко до себе си.Акън ще промени показанията си и ще каже че Наре го е намушкала с нож.Въпреки, че няма доказателства защото посланикът изтри всички записи , а и Наре има психически отклонения според мен и сестрата на Гедиз е психолог и я описват като агент на Акън ще потвърди това. За мен Наре наистина с психиката не е добре след като втори път искаше да се хвърли от скалата. А и 50% за това има вина и Санджар,не го оправдавам.

# 391

Нека да се сближат Наре и Гедиз. Нека да видим Наре ще направи ли разлика между Санджар и Гедиз. Та тя му каза в прав текс: Ако оттук нататък ми повярваш, ще те убия, Санджар Ефе! Каквото и да е имала предвид - да видим реакцията на Санджар. Чия любов ще е по-силна?
Да видим също новите герои какви ще са, ще повлияят ли на досегашните събития.
Да има врътки, да има ядове, ама и радости.
Ние ще гледаме.

Наре може единствено да сравнява в настоящето, тъй като не е познавала Гедиз в миналото.
То сегашното -  май,  хич  и да не си прави труда да  сравнява, щото е ясно и видимо не само за нея.
Единият я изхвърли с малко дете на улицата - другият ѝ предложи подслон.
Единият непрекъснато се държи като че ли я вижда като "червен плащ"  развян пред себе си и от това полудява - другият тихо и спокойно я подкрепя.
Единият крещи и за да го надвика крещи и тя, но от толкова крясъци - той нищо не се чува. Другият говори тихо и най-важното слуша разбиращо.
Единият заклеймява - другият вярва.
Ама нека още да прави разлики...
Може статуквото да се обърне, но едва ли толкова рано. Дано когато стане - да не е прекалено късно.
Всъщност какво точно ще прави Наре - нейна работа, единственото което на мен би ми се искало е - да не скланя глава пред никого. Умна, интилигентна жена е - ще намери правилния път за себе си и детето си.
Но враговете  ѝ са много - скрити и открити.

Писаха, че всички ще претърпят своята трансформация за да открият/намерят другия.

Наре ще разбере - всъщност тя вече разбра защо Ефеоглу е толкова гневен от това което е чул една година след пропастта. Дали ще му го каже обаче...
Санджар - също разбра, че тя е скочила в пропастта, после е била в клиники за да се възстанови физически и психически. Какво направи - каза,отлетяла ли е, разбила ли се е - той бил женен мъж и отиде при жена си.

Ха, дано пък той да вземе да прави някакви разлики и да види жените пред себе си като човеци, а не като червени коланчета.
От новият трейлър - той пак върти същата плоча - не ми каза, защо облече тази рокля /най-вероятно бялата - символ на невинност и чистота/.

Връщам се назад във времето и се сещам за една книга /обаче забравих автор и заглавие - беше от онези сещате се тип "Арлекин"/. Там главната героиня беше загубила паметта си вследствие някаква травма. Във "втория" си живот беше коренно различна жена - добра, без никакви лоши помисли спрямо никого, паметта и беше все едно на дете - радваше се на всяка една малка и дори незначителна дреболийка. Всички бяха шокирани, защото преди амнезията тя беше злобна, предвзета, алчна, подигравателна към всеки и всичко. В един момент се случи нещо драматично - стана неволен свидетел на опит за изнасилване. Момиче от прислугата, което беше излязло на разходка с кола с младеж, който всъщност харесваше.
И при вида на това - тя си върна паметта. Всичко започна като на филмова лента да преминава пред лицето ѝ.
И какво направи? Вместо да съжалява себе си, защото всъщност тя самата в младите си години е била насилвана всеки ден - май от пастрока си и в крайна сметка избягала от дома, пък дали не беше го и наранила /губи ме се точно/ и оттогава всъщност е станала такава - озлобена и цинична към целия свят. Сега - защити момичето и едва не уби от бой младежа. Но най-важното което каза /по памет/ - този опит за насилие не те прави лоша, не те жигосва, защото момичето плачейки питаше - аз лоша ли съм,къде съм  сбъркала, че той така постъпи с мен? И тя тогава ѝ каза - ти си над всичко това. Няма от какво да се срамуваш, няма от какво да се боиш. Умна си и красива. Ще откриеш човек който ще те оцени - такава, каквато си.
Имаше и още, но горе-долу това беше смисъла.

Та да се върна на нашите хора. Може би, ако Ефеоглу стане неволен свидетел на нещо подобно, но с момиче от неговото обкръжение /може от холдинга напр./ - дали после ще я заклейми или ще вижда всъщност това, което винаги е виждал - човека.
Има и една друга приказка - аз съм зад това, което виждате когато ме гледате. 

# 392
  • Бургас
Привет ,момичета ! Simple Smile
От мен колажи,не че не сте ги виждали Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=qvrHAjI4qwU

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 16:23 от haqsko

# 393
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1216340298227384321

Миналото е като пропаст между Санджар и Наре...

Дааа, Санджар прави опит да се свърже лице в лице с Наре, година след случката в бараката сред маслиновите дървета. Знаем - планът на Акън успява да го заблуди.
Дали ще ни покажат, как е протекъл живота на Наре след възстановяването й. Отдала се е на Мелек - знаем. Но дали е асоциална или не - не знаем. Какво е правила до момента на "убийството"? Интересно ще е. Дали Акън не случайно казва в трея: Не съм казал последната си дума, Наре. Вероятно като зрители ще разберем, но героите не.

haqsko, въщам се в поста, за да благодаря.
 smile3525

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 16:34 от mariana51

# 394
Миналото е пропаст, но и там са отговорите на много въпроси и бъдещето зависи от това. Да видим на къде ще тръгне сценария . Днес гледах интервю с Теодор Салпаров и жена му, забравих и името, участва в Откраднат живот ,та тя каза че не знае какво ще се случи в сериала, не само заради конфиденциалността ,а и защото се пише в движение и според реакцията на зрителите може да се промени много. Така, че ако това е принципът и в турските сериали , нашият може да завие съвсем в друга посока .Реакциите са много полярни, непрекъснато има заплахи ,че ако не съберат Гедиз и Наре спират да гледат и от сорта .

Марианче ,а дали имаше снимки на  трето дете - момиче ,което да е сестрата на Гедиз ?

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 16:39 от araselia

# 395
  • Пловдив
Миналото е пропаст, но и там са отговорите на много въпроси и бъдещето зависи от това. Да видим на къде ще тръгне сценария . Днес гледах интервю с Теодор Салпаров и жена му, забравих и името, участва в Откраднат живот ,та тя каза че не знае какво ще се случи в сериала, защото се пише в движение и според реакцията на зрителите може да се промени много. Така, че ако това е принципът и в турските сериали , нашият може да завие съвсем в друга посока .Реакциите са много полярни, непрекъснато има заплахи ,че ако не съберат Гедиз и Наре спират да гледат и от сорта .

Марианче ,а дали имаше снимки на  трето дете - момиче ,което да е сестрата на Гедиз ?

Дааа - аз дори прочетох в туитър, че в 5 и 6 епизод Наре и Санджар ще се сближат много.
Актьорите подписват договори за определена история. Ако тя излезе извън това, да което са се споразумели, може да не подпишат анекси. Знаем с историята на "До живот". Ако искат да изкарат Санджар от черен по-черен, Енгин трябва да се съгласи. Колкото плашат, че ще спрат да гледат - два пъти повече искат да гледат Енгин и Неслихан, не Неслихан и Ураз.
Всяка промяна си има мярка.

А на тези актьори, които казват, че не знаят какво ще стане - не им вярвам. Подписват се и споразумения за конфиденциалност и неразкриване на  информация.

# 396
Да ,аз се допълних - конфиденциалността едно на ръка, обаче си четат и социалните мрежи .
 А че Енгин е професионалист не се и съмнявам ,ще си изпълни работата, от което зависи хляба на много хора  ,и не е егоист- видя се от До живот ,за разлика от някои ...

Да отбележа ,че черното поло с кафявото яке много добре му стоят

# 397

Заедно, със Санджар. Heart Eyes

# 398
  • Пловдив

Да напомня, в 20,00 ч турско/19,00 ч наше време, започва акция в теитър. Със снимка от сериала и надпис от държавата.
Да участваме - да покажем, че и ние гледаме сериала.

Слагам и хаштаговете, които да изпишем.
#EnginAkyürek #SefirinKızı #SancarEfe 
@Artistanbul1 @SefirinKiziDizi @03Medya @ngmediatv @startv @InterMedya

# 399
Привет.

...мисля си за символиката на прословутото Червено Коланче. Интересно, какво би станало, ако имаше такова коланче за... чистите съвестИ, да речем. Или... за честните думИ. Или... Бог знае още за какво. Колко герои ( от сериала) нямаше да имат право да го носят. А за броя на людете в реала... не искам и да си помисля.
...идея си нямам защо? аджеба, Енгин се е съгласил да играе в сериала ,, Дъщерята на посланика''. Обаче имам идея защо? моя милост ( като зрител ) Е в състояние да се ,,залепи'' за екрана и да изтрае солидно дългичките серии със завидна доза търпение. Въпреки анадолските мурафети, сцените с близък план с дъ-ъ-ълго задържане на камерата и куп още дъ-ъ-ълги недоразумения...
...ако не друго, то поне едно нещо съм научила в този живот: истината Отвън и истината Отвътре понякога са със съвсем различни лица. И много често Онази, напудрената и добре гримираната, заприличва на вещица, ако някой Дъжд-Непукист плисне ненадейно в лицето ѝ.
...знам какво е да си прав, а да те изкарват крив ( просто защото си извън установените нормативи на... х-м... Рамката.) И все си мисля, че някои рамки имат нужда да бъдат разскрибуцани. Защото са фалшименто. А човешкият живот е твърде кратичък, за да го ,,рамкираме'' с ментета. Според мен Наре имаше право да носи червено коланче. Защото е невинна! Толкова по въпроса за коланчетата.
...а дали намразих Санджар? Наполовина - да, наполовина - не. Аз по принцип не мога да намразя 100 процента някого, но... това е друга тема и не ѝ е тук мястото. Как? да намразиш герой, като всяка една негова сълза крещи: ,, Не правете като мен!"...

# 400
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1216388113150275585

Ще може ли Гедиз, който бавно открива раните на Наре, да каже на сърцето си да спре?

Любовта срещу приятелството - труден избор, но да видим какво ще избере Гедиз.

# 401

Цитат
Ще може ли Гедиз, който бавно открива раните на Наре, да каже на сърцето си да спре?
То е ясно, какъв е избора му.Нали чухме диалога м/у Санджар и Гедиз в трейлъра.

Само Наре може да каже на сърцето му да спре...

# 402

Наре е изтрила легендата ,а това сигурно е кръвта от пръстите и.

# 403
  • Пловдив

https://televizyongazetesi.com/engin-akyurek-ve-burak-ozcivit-ne … niniyordu/1194879

Днес в пресата:

Енгин Акюрек и Бурак Йозчивит, невероятната истина за Нетфликс!

Анализ на televizyongazetesi: Навлизането в турския пазар с новите  серии на Netflix/Нетфликс, темата е много важна за сектора, за да предоставя документални проекти. Някои подробности обаче се разкриват постепенно.

Мехмет Боздаг, създателят на сериалите Diriliş Ertuğrul и Kuruluş Osman, напомняйки, че турските телевизионни сериали са втори по износ в света, привлече вниманието със своята критика към Нетфликс.

Турците идват: Боздаг, който също продуцира филма „Мечът на справедливостта“, заяви, че има период на срив в киното. Известният продуцент, съдейки по разпространението на цифровото разпадане на киното, не благославя Нетфликс, за разлика от мнозина, когато става въпрос за сериали, а с една друга реалност изумява всички.

Ако Енгин Акюрек и Бурак Йозчивит са известни в света, то това не е Нетфликс... Ето и стряскащите думи на Мехмет Боздаг: "Киното се срива с разпространението на цифровите технологии. Нищо не може да бъде толкова болезнено, колкото нуждата на Турция от Нетфликс през този период. Защо, защото нашите сериали бяха най-успешните в целия свят. В никоя друга индустрия не сме били такива. Ние заминахме в Кан с Бурак(Йозчивит)... Не можехме да го използваме стратегически. Бурак Йозчивит и Енгин Акюрек са известни по целия свят. Направихме го без Нетфликс.”

Дааа, интересно защо използва името на Енгин този продуцент. Разочарован е от Кан - явно.

# 404

https://televizyongazetesi.com/engin-akyurek-ve-burak-ozcivit-ne … niniyordu/1194879

Днес в пресата:

Енгин Акюрек и Бурак Йозчивит, невероятната истина за Нетфликс!

Анализ на televizyongazetesi: Навлизането в турския пазар с новите  серии на Netflix/Нетфликс, темата е много важна за сектора, за да предоставя документални проекти. Някои подробности обаче се разкриват постепенно.

Мехмет Боздаг, създателят на сериалите Diriliş Ertuğrul и Kuruluş Osman, напомняйки, че турските телевизионни сериали са втори по износ в света, привлече вниманието със своята критика към Нетфликс.

Турците идват: Боздаг, който също продуцира филма „Мечът на справедливостта“, заяви, че има период на срив в киното. Известният продуцент, съдейки по разпространението на цифровото разпадане на киното, не благославя Нетфликс, за разлика от мнозина, когато става въпрос за сериали, а с една друга реалност изумява всички.

Ако Енгин Акюрек и Бурак Йозчивит са известни в света, то това не е Нетфликс... Ето и стряскащите думи на Мехмет Боздаг: "Киното се срива с разпространението на цифровите технологии. Нищо не може да бъде толкова болезнено, колкото нуждата на Турция от Нетфликс през този период. Защо, защото нашите сериали бяха най-успешните в целия свят. В никоя друга индустрия не сме били такива. Ние заминахме в Кан с Бурак(Йозчивит)... Не можехме да го използваме стратегически. Бурак Йозчивит и Енгин Акюрек са известни по целия свят. Направихме го без Нетфликс.”

Дааа, интересно защо използва името на Енгин този продуцент. Разочарован е от Кан - явно.

smile3525

Не разбирам потъмненото и защо използва името на Енгин.

Какво е очаквал от Кан? Другите/актьори, актриси/, които са били там,

използвали ли са ги стратегически....

Общи условия

Активация на акаунт