Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 922
  • 741
  •   1
Отговори
# 450

Можи би, най-коментираната "двойка" в социалните мрежи. Wink

А другата двойка, ще се оформя. Thinking

# 451
Излезе някакъв рейтинг, не съм сигурна дали е официално

# 452

Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен ден вторник.
Моля, пишете повече за снощната серия.

Марта, много ми се иска, но без превод не бих могла, защото имаше интересни диалози между Санджар и Гедиз, Санджар и Наре, Санджар и Менекше, Гедиз и Наре, които не разбрах. Менекше отново спретна постановка и успя да разплаче Елван. Страхувам се да не те подведа. Момичетата, които знаят езика, може би ще ти помогнат. Играта на всички беше великолепна.
araselia, аз правя разлика между приятелка и приятел. Мисля, че Гедиз си позволява повече от допустимото, според моите разбирания, независимо, че Наре се опитва да поставя граници.
до превода.

# 453
  • Пловдив

Рейтингът от 13 януари.

Това е рейтингът от 30 декември.

В тотала - 2 място, спад 0,25%;
В АВ група - 3 място, спад 0,12% и в
АВС1 група - 2 място, спад 0,40%

Спадовете са в сравнение с епизод 3 от 30 декември.
Ако се сравняваме с "Ямата" - пред тях сме в АВС1 група.

# 454
Ваня💕
Благодаря! То аз гледах и слушах донякъде с руския превод, после от телефона в Ютуб. Онлайн гледането в един момент беше с над 140 000 човека.
Мога само да предположа за какво Менекшето е започнала да се разправя с Елван.  Имайки безрезервната подкрепа на свекървата явно е решила да мине на всички фронтове.  Обаче мисля, че ще намери майстора си точно от Елван.
Елван страда от нещо, но не разбрах точно от какво - искат от нея дете, обаче защо Яхя не си носи пръстена и защо определено заспива преди жена си. Тук какво точно се случва?
Елван е доста обикновена и без задръжки, пада и клюкарка  - но ми се струва добра по душа.
Дано не се излъжа в предположенията си, че тя както обича да слухти по вратите  - ще успее да хване Менекшето как тормози Мелек. Дано не изглупее да я шантажира с Това, ами да го сподели с когото трябва.
Разбрах, че основното зло е Акън.
Надявам се да си получи заслуженото от посланика. А- бе, не е лошо взаимно да се унищожат.
А той / посланка/ пък въобще  не заслужава думата баща.
Искам още някои неща да кажа, ама много ми е трудно от телефона.

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 10:51 от Марта_49

# 455
Това беше мила картинка ,защо не може да сме все деца...

# 456
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте и от мен момичета.
Марта,164 000 видях аз в даден момент.Гледах и аз с прекъсвания,после нощес седнах да изгледам цялата серия,но имаше нещо,което не успя да ме завладее като останалите серии да остана без дъх.Не знам,докато не дойдат думичките,не знам какво да напиша.Толкова ми е мъчно за всички тях.Милата Наре!Ми то си беше чиста доза ревност и мъка от това,че знаеш´е къде е Санджар и най-вече с кого.Силна сцена при дървото.А тази с насилената,прекършена девойка ми скъса сърцето.Като си помисля,че наистина има такива изверги по света,тръпки ме побиват.И колко хладнокръвно и спокойно казва гадът,че лъже ,а татенцето се преструва,че му вярва.Само мога да си представя как се унищожава светлината,вярата,радостта в един човешки живот.Болезнено е дори да си го представиш всъщност.
Горкият Санджар.Когато си позволи да повярва какво всъщност и се е случило на Наре и последствията от недоверието му,ще настане краят на света.Как може така да обичашедин човек и в същото време да му причиняваштолкова болка,бе?!
За ПБН просто нямам думи.Надявах се да не се е случило нищо,ама къде ти.....Нашата Теменужка направо разцъфна.Ми тя ги манипулира подред всички.А за издевателството и над Мелек,просто съм без думи.Докато майка и и баща и се карат и разправят,кой ще види проблема и ще защити малкото ангелче?Моля се всички насилия да сме ги видели вече и да започнат да разплитат този възел в стомаха ми,че аман ,бе!
Да си призная,малко съм песимистична днес.Много болка,много скръб и единствения лъч светлина,която видях е в трея за 5 епизод.Ще има примирие.Трябва по някакъв начин да спрат войната помежду си,за да започнат да разговарят и да се опитат да изградят някакви отношения помежду си.И най-вече да обърнат внимание на детето си и да го защитят от змията.

# 457
Много тежка серия. Не знам дали ми се гледа историята на Санджар , който си купи дъщеря за 2 млн евро. И да призная, че сте прави за манталитета. Явно така си издържат метресите, всичко е пари. Гнусляво взе да ми става. Жал ми е за Мелек, за Наре, за Гидиз...А Санджар си е див селянин, ново забогатял роб, не много по - различен от майка си- разпоредителка в концлагер. Обидно ми е и за Каврук, който не е поет и приятел, а слуга...Да си имат примитивните битиета, но ме затормозяват.

# 458
  • Пловдив

Момичета, за мен Гедиз в този епизод направо ми олекна.
Добре, Наре както му разказа всичко за насилието й от Акън, защо не го разказа така и на Санджар. И той щеше да я гледа мило, и да й повярва. Санджар и казва в епизода, че девствеността не е било проблем, а това: защо не му го е казала преди. Не се чудя защо обаче - иначе няма да имаме сериал.
Та Гедиз, обеща на Санджар приятелство, защо я взе на работа и то в холдинга. Не, че Наре няма право на работа и свой живот, ами като не можеш да си държиш на думата, помагайки й, нарани приятел. Но и за това има обяснение - сериал да има.
Защо не си сдържа езика зад зъбите, и като познава Санджар, и като каза на сестра си, и като обеща на себе си - му каза, че е влюбен. Не че е невъзможно, но знам защо - да има сериал.
Отново - та, винаги има две гледни точки. Чия страна ще подкрепиш е избор на лично усещане.

На Гедиз мантото нещо му е голямо - коланче под "гъза". За това манто/палто му трябват поне още 10 см. височина. Стилистките нещо се излагат в стремежа си да ни го представят като човек учил в чужбина и обикалящ света за бизнес сделки.

Аааа, за мен ПБН не е имало. Нарочно ни карат да си мислим така, но ще дойде времето да разберем и това - защо, защото сме в сериал.

# 459
Сещам се, че някъде назад Марианка беше слагала някаква информация или по точно мнение/ рецензия  за това, как  жените зрителки могат да "видят и разпознаят" себе си и да си кажат  - това което ми се случва е историята на Наре / може да не съм съвсем точна, но по смисъл е това/. Значи ще покажат как точно се справя Наре със събитията. И какви могат да бъдат последствията.
Бащата - каква роля има в семейството и какво точно значи да си родител.
Майки и свекърви - същото.
Децата  - доколко са само наблюдатели в отношенията между родителите си.
Писах и снощи - връзката на Мелек и баща й, е на път да се скъса. На няколко пъти е свидетел на техните скандали, както и на откупването  й за 2 милиона евро от дядо й.
Още повече, че жената на баща й я тормози непрекъснато.
Горкото дете - засега не е добре да остава без надзор от баща си. На този етап той не успява да разчете тревожните сигнали от детето си.

Не зная дали тези СЦ са майки, но това което предвидиха до тук за Мелек не говори хич добре за тях. Надявам се в най- скоро време нещата около детето да се изяснят и то да бъде върнато при майка си.

# 460
  • Пловдив

Ако можем да ги разберем двамата...
Доста серии трябва да изгледаме.

# 461

Попресолиха манджата доста. Thinking

Не знам ка ще удържат рейтинга, защото снощи имаше големи

очаквания и гледането беше по инерция.

Само нещо много интересно, би задържало вниманието. Thinking

Показаха вече и изнасилването.Отвратително ми беше. ooooh!

Само жена, без комплекси, би могла да го преодолее. ooooh!

# 462
Попресолиха я и още как, ама това си е във всичките сериали напоследък - много жестокост и драма ако е сериозен сериал или глупост и безсмислица ако е комедия .Средно положение няма . И Енгин явно вече е вдигнал ръце и е избрал по- малкото зло ,но да работи .Така си разсъждавам ,може и да греша . За мен актьорите играят перфектно ,но наистина става тегаво и даже гадно на моменти .
  Ами с тая забрадена сценаристка   явно това ще е .
  Аз гледах без превод и малко ,та не мога много да коментирам. Но има доста неясноти и абсурди,и други се чудят - значи Наре е преживяла изнасилването ,не знам колко време е минало, съвзела се е , и едва след като Санджар я отхвърля прави опит да се самоубие.
  И защо селяните се обличат толкова грозно и демоде, като може и да не са със скъпи дрехи ,но да са в крак с годината ,не са чак толкова забутано село все пак.
  След като си помърморих , все пак чакам превода за някои отговори ,явно все пак ми е интересно ,но вече не ми е много забавно.

# 463
От подсказката.
Цитат
не превръщайте един сладък, добре изглеждащ мъж в лош човек, който е между Санджар и Наре!
Вярна.Гедиз и Наре ще станат двойка сигурно в края, когато и да е.

А Санджар ще загине геройски, според мен.Не знам как ще

стане.Нали гледа все снимката на дядо си.

Ами щом Санджар остава "черен" и аз ставам текава. Wink ooooh!

# 464
  • Пловдив

Какви са тези черни мисли...
Няма такова нещо, спокойно. Никой няма да умира.
Санджар гледа снимката на дядо си, който е умрял на старини, спасил се е... Семейство е създал, родил се е Санджар... Просто го гледа и чака да му "каже" какво да прави.
Любов ни чака. Менекшето чака да й се случи "нещото" - вЕрвайте ми...

Я какви колажи творят.
Да грабваме и ние каквото можем и.. да се успокоим.
Не се натоварвайте толкова.

Общи условия

Активация на акаунт