Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Права си, Марианче, много се вживяваме . Няма нужда чак толкова,това си е само филм.
  Обаче не ми хареса и прическата ,грима  и роклята на Наре от ужасния рожден ден, защо са я направили като циркаджийка 😞

Хайде, спирам ,извинете,ако не мога да кажа нещо хубаво ,хич няма да се обаждам .

# 466
Араселиа 💕 Ами нали са в Индия.
А за Ефеоглу ефенди  - аз отдавна казах, че спирам да го коментирам. Образува ми нерви. Сетих се и още нещо - в някаква подсказка беше. Тази история щяла да покаже колко е важно да се вярва в любовта.
И аз си мисля, че Санджар  и Наре няма да са заедно накрая - няма логика.
Но тя няма да е и с Гедиз  - ще бъде сама с дъщеря си. Санджар никога няма да остави жена си - поне към едната от жените си ще си умре на ината, но ще спази каквото е казал.
"Няма никаква пъстра птичка. Ти си  на моя кон".  Добра - лоша Менекшето му е законна жена. Още повече че е настроена за чучуци  - за тях трябва бая  уважителност  от негова страна....
Спирам до тук, щото ще стана цинична

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 19:04 от Марта_49

# 467
Марта, точката на челото ясно ,ама тез два рога на главата за какво бяха 😏 Както и да е .
  Сетих се за вица за песимиста и оптимиста - Песимиста казал :"По- лошо от това ме може да стане ",а оптимиста му отговорил " А- а ,може, може ." 😃Та и ситуацията в нашият сериал...
  Тази усмивка ми харесва 😍 колко по- хубав е човек като се усмихва ...

# 468
Здравейте момичета 😊 За първи път пиша но ви следя от доста време. Изгледах епизода с превод на английски в ютюб и мога да кажа, че ПБН е имало. Сериалът е много тежък но ми харесва. За сега определено двойката Наре/Гедиз много повече ми допада, защото не виждам как е възможно поне според мен след тези обиди и наранявания Наре да предпочете и избере Санджар(за мен това си е пълен мазохизъм), а и те го представят като пълен селянин, че той няма да си изостави жената каквото ще да става.

# 469
 Petie29 💕
Добре дошла в темата!
Веднага ти казвам - емоционални сме, обичаме да коментираме - всеки има мнение и свободно може да го изразява.
Сега този Ефе обаче направо ни отвя като ураганен вятър. Ще има какво да споделяме и то без притеснение.
Харесвам темата такава - оживена, бушуваща от страсти.
Ако сме на едно мнение - заспала работа.
Само в едно нещо сме  единодушни  - Енгин е велик! Адмирации за тази щекотлива роля.

И да добавя още нещо - наистина няма шанс Санджар да остави Менекшето - тя ще е тази, която ще си тръгне. Най-вероятно към психиатрична клиника. Тя показва че има отклонения, които ще се задълбочават във времето.

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 20:02 от Марта_49

# 470

Батко Санджар. Heart Eyes

Снахата нали заплаши Менекше в трейлъра, че батко Санджар може

да се разведе с нея, щом с Гедиз се е разделил.

Да си отвори устата вече тази снаха....

# 471

Батко Санджар. Heart Eyes

Снахата нали заплаши Менекше в трейлъра, че батко Санджар може

да се разведе с нея, щом с Гедиз се е разделил.

Да си отвори устата вече тази снаха....
Рано е още. Тя има какво да каже, но на този етап ще си мълчи. А и знае много малко. За съжаление може да се случи нещо драматично и едва тогава да разкаже това-онова.
Както казах тя е любопитна и страхотна клюкарка.
Менекшето ще си спечели враг в нейно лице с тези подмятания  по най- болната  й тема - децата.

# 472
Марта_49 Много благодаря за топлия прием 🤗.

Сега като си правя някакви размишления до някаква степен съм склонна да кажа, че ако бях мъж пък без значение родина, религия и т.н когато някой много силно обича има и много силна изпепеляваща ревност, че и в случая Санджар от ревност не вярва на Наре, че е била изнасилена. Обвинявам и Наре защото е трябвало да му каже още в самото начало и всичко това щеше да бъде спестено но пък тогава сериал нямаше да има. За щастлив край съм скептично настроена и си мисля, че 99% ще е лош края както в почти всички турски сериали а и все пак това е турска драма. Другото което е, че Наре трудно ще прости на Санджар всичката злоба, но най вече както тя му каза горе в колибата, че тя го е погребала и изтрила от живота си и че тя не го е предавала никога до този ден но той нея я е предал и че предната нощ ръцете му са пипали друга жена.

# 473
  • Пловдив

Petie29, добре дошла при нас.

Момичета, Санджар легна при Менекше за да се опита да забрави Наре. Но дали е свършил каквото трябва. Все още храня надежда, че не е и с това ще ни изненадат в някой епизод. Факта, че е в леглото й, е за мен, като опит да забрави старата любов. А ако е направил Менекше жена - заради всичките й гадории, не ми се мисли Санджар, как ще я изхвърли от конака....

И защо не легна отново при жена си. Така ще е май до края.

# 474
Petie29 💕
През всичките тези години Наре е възпитала Мелек с любов към баща й. Затова детето така бързо прие Санджар . Лошото за мен е друго - сегашното му отношение към майка й. То стана свидетел на грозни сцени.
Но му е заложено да обича баща си.
Дано само СЦ не залитнат в посока тормоз в конака от мащеха и  баба.
Не за добро Халисето  брои жълтиците на брата на Менекшето  - поредна гадория за Наре най-вероятно.
Лошото обаче е  че всички лоши ги разкриват накрая.
Искам Санджар вече да мисли, но дали това което се случи с Гедиз  ще го провокира да асимилира всичко до този момент...
Нерде тая легендарна тяхна любов - като до този момент едрият я погреба, другият я заличи от дървото с голи ръце.

А и друго - дали преди или след, Санджар не вярва. Да му била казала - Е, щеше ли да повярва? Ами нямаше. Той я обвини, че лъже и клевети " брат" си.

# 475
  • София
Аз не съм много по писанията, но сега и аз да се отчета тук.
Изчетох ви тази вечер всичките постове. Чета и се чудя аз ли не разбирам нищо.  Чудя се как изобщо може да се допусне, че Наре би могла да бъде с Гедиз.  Тя обича Санджар от дете, обичала  го е дори, когато я е отблъснал,  обичала го е дотолкова, че  иска да умре, щом не може  да е с него, дори и след всичките тези години, след всичките преживени мъки, дори и след като той е женен за друга – тя пак го обича, каквото и да говори. Възможно е тя никога да не му прости, но това пак не означава, че няма да го обича. Има такава  любов – до живот. Затова не вярвам Наре да бъде някога  с Гедиз, или с някой друг, защото не от тези жени, които просто търсят защита и тихо пристанище при мъж. А за Санджар тежките времена тепърва предстоят,  предстои  му най-трудното - да се пребори със себе си, да се оправи със майка си и натрапената съпруга, с разбитото приятелство. Не се знае каква подлост ще извърши Акън, дали животът на Наре и дъщеря му няма да са в опасност. Не случайно непрекъснато се изтъква, че той е смел, може би ще ни покаже на какво е способен за тези, които обича. Все пак в мен, като непоправима романтичка,  се таи малка надежда за щастлив край, когато любовта ще победи.

# 476
Свети💕
Дано !  Обещаха ни трансформации и на тримата.

# 477
Здравейте, също пиша за първи път тук😍
Определено не мисля,че Наре може да се влюби в Гедиз по начина по който е обичала Санджар. Нали знаете ,че на сърцето си не можеш да заповядваш, а нейното със сигурност е на вълна Санджар.
Засега Санджар показва любовта си само с очи,но скоро(варвам)ще видим  доказателство,че сърцето му "гори "по Наре😍😍😍
Естествено очаквам щастлив край 😁😁😁

# 478
  • Пловдив

Здравейте момичета 😊 За първи път пиша но ви следя от доста време. Изгледах епизода с превод на английски в ютюб и мога да кажа, че ПБН е имало. Сериалът е много тежък но ми харесва. За сега определено двойката Наре/Гедиз много повече ми допада, защото не виждам как е възможно поне според мен след тези обиди и наранявания Наре да предпочете и избере Санджар(за мен това си е пълен мазохизъм), а и те го представят като пълен селянин, че той няма да си изостави жената каквото ще да става.

Връщам се към поста ти. Дай линк на английски с превод на 4 епизод. До сега търсих - ама йок - не намерих. Само универсалките превеждат на английски, но все още няма превод. На испански го намерих.

Ще съм ти благодарна, за линк де.

Light /Свети/ - поздрави за поста.
 txtloves

Дарриди - още един оптимист в темата.  newsm30 smile3525

# 479

Общи условия

Активация на акаунт