Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, пропукването на Санджар лека-полека започва.
Сега когато пък чу от Гедиз истината, че влюбеният вярва ще станем свидели на още по-големи терзания...
Не само пъстрата птичка е обагрена в кръв.
Санджар също. 
Аз се чудех защо бяха тези груби думи като се върнаха от Черна гора.
Призна си Санджар, призна... Страх го е било да повярва.
Офф, сега тепърва му предстоят истините и откриването на заблудите в които е живял тези отминали години.
За него не зная как ще издържи, обаче ние да му мислим при все, че ще сме само наблюдатели /зрители.

# 571
  • Пловдив

Я какви са сладури братята.
Черни, или бели героите - каквито са ни ги представили, такива ще си ги гледаме.
Просто изненадите са пред нас.

В туитър си пускам по-дългите гифчета - мамата като не дава, туитър дава: https://twitter.com/MarianaDimitro9/status/1217900463431061505

# 572

Тук много ме ядоса Менекшето,че му вменява вина с това изречение...
Наистина е много хитра тази,ще ни отрови нервичките,виждам я на финала в психиатрия ...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 573
Здравейте момичета!

Само Мелек ,това малко слънчице може да разтопи сърцето на Санджар и да го накара да се усмихне!

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 22:50 от mari52

# 574
  • София
...между другото той не е бил с нея, тя щеше да се държи много по-нахално и нахакано, тя е глупава и зла ,съответно си мисли, че нагона е главното при мъжете, така че щом е около нея Санджар...

Ето тук не съм съгласна. Сигурно защото Санджар не си е изпълнил съпружеските задължения,
затова сутринта се хвана за главата и като капак Менекше се събуди толкова доволна,
че започна чак и пола на бебето да прогнозира Simple Smile

Много ми се иска да си права, но едва ли.

# 575
Аз пак се сетих за тримата дядовци - дядото на Санджар е воювал, бил е герой, но е паднал в пропастта - дядото на Гедиз го е крил в стаята убежище, дядото на Каврук го е лекувал.
Тези тримата не са се делили на богати и бедни. Не така обаче е стояло може би положението със синовете им. Бащата на Гедиз си беше доста надменен спрямо Санджар. Бащата на Санджар е бил арендатор на маслиновата плантация.
Значи бащата на Гедиз и бащата на Санджар кога са починали, при какви обстоятелства - а този на Каврук /той сякаш си няма никого/?

Възможно ли е тези тримата дядовци да са направили някакво завещание към синовете си, но бащата на Гедиз да е бил присвоил и дела на другите... След смъртта на бащите на Гедиз и Санджар /всъщност са починали и двамата нали ?/ делът да е върнат по право на Санджар. Това да е срамна  тайна между двете семейства, и в крайна сметка това съдружие между внуците да не може да бъде развалено.
Оф, сега пак ще дам нещо като пример от четена книга "Хотел" на А. Хейли.
Спомняте ли си  този  момент, когато най- непренциозният клиент на хотела се оказа собственик на златна мина /той  и съдружникът му, с когото имали по половин парцел за разработка на мина и  бяха си прехвърлили дяловете за собственост  един  на друг, ако нещо се случи с единият - другият да продължи законово  работата/.

Няма откъде по честен и най-важното законен път семейството на Санджар да забогатее... Истината е компрометираща семейството на Гедиз най-вероятно. 

Дали успях да обясня добре мисълта си - не зная.  Не напразно Санджар разказва историята за тримата дядовци толкова подробно на Мелек .

# 576
  • Пловдив

Сега и преди. Ще слушат батко...
Чакам утре. Новият трейлър ще разплита или обратно??
Ще чакаме и снимки, и озет.

# 577
...между другото той не е бил с нея, тя щеше да се държи много по-нахално и нахакано, тя е глупава и зла ,съответно си мисли, че нагона е главното при мъжете, така че щом е около нея Санджар...

Ето тук не съм съгласна. Сигурно защото Санджар не си е изпълнил съпружеските задължения,
затова сутринта се хвана за главата и като капак Менекше се събуди толкова доволна,
че започна чак и пола на бебето да прогнозира Simple Smile

Много ми се иска да си права, но едва ли.

Алексия   Blue Heart   привет в темата!
Както се казваше в един мой любим български филм  - "А-а, това сме го учили!"
Т.е. преживяли веднъж. В "КРА"  -  Яъз син на Йомер ли е или не е?  Почти се "вампирясвахме" от спорене /в добрия смисъл/ да търсим подсказки за подтвърждаване или отричане на този факт.
Времето за раждане съвпадаше това да е син на Йомер, приликата между двамата беше поразителна...
И накрая - истината лъсна като месечина при пълнолуние.

Така, че дали е бил Санджар с Мелике?  Да, бяха в една стая, ама какво се е случило е въпроса?Може и в  едно легло да са били, ама само били...  Ще разберем всъщност след някоя и друга серия - движат горе долу в реално време.
Може за 14.02. да го изненада с вест... Ама не вярвам.

# 578

Аз пак се сетих за тримата дядовци - дядото на Санджар е воювал, бил е герой, но е паднал в пропастта - дядото на Гедиз го е крил в стаята убежище, дядото на Каврук го е лекувал.
Тези тримата не са се делили на богати и бедни. Не така обаче е стояло може би положението със синовете им. Бащата на Гедиз си беше доста надменен спрямо Санджар. Бащата на Санджар е бил арендатор на маслиновата плантация.
Значи бащата на Гедиз и бащата на Санджар кога са починали, при какви обстоятелства - а този на Каврук /той сякаш си няма никого/?

Възможно ли е тези тримата дядовци да са направили някакво завещание към синовете си, но бащата на Гедиз да е бил присвоил и дела на другите... След смъртта на бащите на Гедиз и Санджар /всъщност са починали и двамата нали ?/ делът да е върнат по право на Санджар. Това да е срамна  тайна между двете семейства, и в крайна сметка това съдружие между внуците да не може да бъде развалено.
Оф, сега пак ще дам нещо като пример от четена книга "Хотел" на А. Хейли.
Спомняте ли си  този  момент, когато най- непренциозният клиент на хотела се оказа собственик на златна мина /той  и съдружникът му, с когото имали по половин парцел за разработка на мина и  бяха си прехвърлили дяловете за собственост  един  на друг, ако нещо се случи с единият - другият да продължи законово  работата/.

Няма откъде по честен и най-важното законен път семейството на Санджар да забогатее... Истината е компрометираща семейството на Гедиз най-вероятно. 

Дали успях да обясня добре мисълта си - не зная.  Не напразно Санджар разказва историята за тримата дядовци толкова подробно на Мелек .

+1
Аз мисля, че ще е по-правилно да си зададем въпроса "Как е обедняло семейството на Санджар?", защото си мисля, че не винаги са били толкова бедни, както ни го представят. Защо Санджар и Гедиз са си дали обещание "Да споделяме всичко, без любимите"? Дали не е била намесена жена и бащите да са се скарали? Има нещо гнило в поколението между дядовците и внуците, т.е. при бащите. Може би затова Гедиз се ядоса и после каза "Дълга история".

От спомените за детството ми направиха впечатление няколко неща. Всички в колибата спят, дори майка му и баща му, а Санджар продава нещо, за да изкара парички. От колко малки живеят тримата с любовта на Санджар и Наре и между тях няма нищо скрито-покрито, всички заедно четат писмата от дъщерята на посланика. Колко е грижовен Санджар към по-малките.

Не знам защо все ни показват как единият от влюбените иска да отдалечи другия от себе си с гадни номера. Спомнете си какво направи Йомер в KPA, за да отдалечи Елиф и после, естествено, съжали за това. Тук е същата работа - Санджар иска да отдалечи Наре от себе си като не й дава да работи и иска да й наеме дом. Но тук има дете, което не могат да отделят нито от майката, нито от бащата.

Надявам се в 5-ти епизод Санджар и Наре да си стиснат ръцете за доброто на Мелек.

# 579
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да закусим със Санджар и Мелек.
Днес си чакаме трейлър, снимки, озет...
Успешен петък на всички.
Ваня_С Hands Plus1

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 08:23 от mariana51

# 580
Добро утро,

Злото, което подготвя Акън, ще бъде насочено към Санджар.Злодеят не знае още, че е намесен Гедиз.Thinking

Момичета, Flowers Hibiscus

Лек и приятен петък.

# 581
  • Пловдив

harmonia_dd, права си.
Горкият Санджар - отвсякъде му залагат капани...
Но и Акън,  ако разбере,  къде живее Наре... Ще видим...
Толкова е изобретателен с гадните си планове, че не ми се мисли.
Посланик и Акън в Мугла - направо гювеч ще стане.

# 582

Добро утро момичета Blue Heart
Хубав и успешен ден!
Както обичам да казвам в петък - кога  се изниза тази седмица?

Най-вероятно довечера ще пуснат нов трейлър.
Не смея вече да подреждам хронологичиски събитията от първия трейлър, базирайки се дрехите с които са облечени героите, но разговорите на Наре и Санджар пред конюшнята в имението са два.
Значи първият е на следващия, но може и  още следобяда. Срещата в офиса - е преди това. Вторият  - впоследствие., когато сключват отново някакво примирие. Най-вероятно свързано с работата, защото чакаха някакъв договор да подписват с японците.
Няма да развалят  те партньорството, но поне да дадат в ретроспекция - как е започнало и какви клаузи има това съдружие. Въпреки тежките думи изречени от Санджар на Гедиз, мисля че Наре е тази която ще възстанови  предишното статукво.
Къде обаче ще започне работа Дудуто. 

# 583
Привет в най - хубавия работен ден - петък !
  Голяма дисекция му направихме на Санджар , не чета за никой друг от персонажите толкова подробни писания ,ако не друго е най- интересен персонаж😉
  Марианка беше постнала рождените дни - Пропуснах да коментирам според зодията - помня само Санджар - 28 октомври ,зодия скорпион - по принцип има две зодии- скорпион и ухапани от скорпион 😜 Моите наблюдения са, че Скорпионите не търпят възражения ,трябва да става на тяхното, хора на действието са , непрекъснато измислят някакви схеми, не могат да бездействат . Много са оправни и акъла им сече като бръснач.Но им е ужасно трудно да си признаят ,че са сгрешили - обикновено вината е в обстоятелствата, не им е обяснено ,не са ги разбрали ,а бе не падат по гръб като котките. И да, могат да бъдат много безцеремонни и груби ,обаче ако получат някой друг шамар от живота , по степенно се кротват и снишават,за съжаление това става с годините и изисква време.

# 584
Здравейте момичета!

Днес чакаме озет  и 2-ри трейлър към 5-та серия!

Аз пък си мисля,защо Яхя не носи брачната халка и защо така се ядоса когато Елеван му я даде да я сложи ,че чак отиде да спи в друга стая.И защо нямат деца и тука се крие някаква тайна.

Пожелавам ви прекрасен ден и чакаме........

Общи условия

Активация на акаунт