Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 969
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Марта ,ти сега съвсем ме отчайваш с тези сценки на гадене, повръщане и прилошаване 😂

Относно новата девойка, 99% съм сигурна, че Гедиз ще се пусне веднага, стига да е свободна ,той си е от типа флиртаджия ,а тя е хубавица, и то засукана 😉 . Друг е въпроса, дали ще го огрее .Определено харесва Наре ,но за по- дълбоки и трайни чувства-  не мисля .

# 241
  • Пловдив

Ками 💕
Не забравяйте че посланикът даде пълномощно на Санджар  и той най-вероятно ще я признае и даде името Ефеоглу. Ще иска да живее с него.

Това е пълномощно, да могат да изведат Мелек от Черна гора.
Просто е съгласен. В цял свят се попълват такива - при нас са декларации.
А, това че Санджар ще иска Мелек да се казва Ефеоглу, ще му струва още някой милион вероятно, още изнудване вероятно, още планове сътворени от Акън.
Значи с ДНК теста е доказано, че Санджар й е биологичен баща. Другото, името, ще видим през какви врътка ще трябва да премине Санджар. Не се знае, длаи Наре ще се съгласи - защото Гедиз може услужливо да й подскаже, как Санджар би и отнел правата - демек да живее с него... Много неща ще изкочат в тази посока.

araselia, за пост 237 -
newsm10

# 242
Араселия, аз към твоите злодеи ща сложа и Халисето, щото и тя дива злобарка, от обикновена невзрачна слугиня благодарение на сина си станала господарка на чифлика. Новоизлюпена богаташка със самочувствието на кралица - тя коли, тя беси.
А Акън си е подлец от класа с поддръжката на таткото, ако такъв човек изобщо може да се нарече баща. Може ли човек да не обича детето си и то единственото. Явно не е бил подготвен, че Наре ще се влюби в сина на арендатора, а си е правил планове, че Наре ще я ожени за Акън за да прилапа богатството му. И Акън понеже винаги е имал благоразположението на посланика и виждайки, че Наре никога няма да бъде негова и единствения начин да я раздели със Санджер, но в същото време да опетни честта и е било да и посегне насилствено. Добре, ама човек като посегне един път, значи може да посяга когато си поиска, от което си мисля, че   е било повече пъти между първото насилване и опита и да го убие. И пак си мисля, че всичкото това унижение на което е била подлагана Наре е било със знанието на татко и. Но за да  продължи Акън да му плаща борчовете дъртия си е затварял очите. И ако е имало и други посегателства защо тя е чакала осем години за да се опита да се отърве от него.

# 243
  • Пловдив

С този поглед, с това подминаване, какво иска да й подскаже.
Мисля си, че ни подвеждат в трейлъра, ама дали Санджар иска тя да си мисли, каквото си мисли???

kami999, да, защо е чакала толкова време и ако не е било поредното насилие от Акън, щяла ли е Наре въобще някога да каже на Санджар, че има дъщеря??? Ако не се беше стигнало до "убийство"...
Наре е разказвала на Мелек за баща й, но бащата е тотално изолиран. Не може да бъде някакво наказание към Санджар, тъй като той няма как да е наказан без да знае за Мелек. Дали не е под натиска и заплахите на онези двама гнусари - да са я заплашвали, че ще убият Санджар, ако му каже...

# 244

С този поглед, с това подминаване, какво иска да й подскаже.
Мисля си, че ни подвеждат в трейлъра, ама дали Санджар иска тя да си мисли, каквото си мисли???

kami999, да, защо е чакала толкова време и ако не е било поредното насилие от Акън, щяла ли е Наре въобще някога да каже на Санджар, че има дъщеря??? Ако не се беше стигнало до "убийство"...
Наре е разказвала на Мелек за баща й, но бащата е тотално изолиран. Не може да бъде някакво наказание към Санджар, тъй като той няма как да е наказан без да знае за Мелек. Дали не е под натиска и заплахите на онези двама гнусари - да са я заплашвали, че ще убият Санджар, ако му каже...

Ами то ние само предполагаме някакви неща, които няма как да разберем само от три епизода, ама и въпросите, които си задаваме стават все повече. Сценаристките са на ход.

Марианка този поглед е по - скоро да я накаже с безразличие, което не му се получава, защото наказвайки нея, наказва и себе си. Нея я боли, ама него два пъти повече.
Аз и друго да попитам: какво го провокира( ако е свършил онази работа) да го направи.Дали нейните думи, че птичката е отлетяла от неговото небе, дали появата на Гедиз и това, което му каза той...какво, какво?
Защото не си мисля, че той ще слуша аннето какво да прави с жена си.

# 245
  • Стара Загора
Привет !

Само дано няма гадости спрямо Мелек от никакво естество, защото май в други сериали има много насилие спрямо деца - то бой, тормоз, отвличания ,а даже и смърт 😞, това много ме отвращава ,тия турци нямат никаква милост към детските чувства и емоции . Не, че няма такива случки в живота, но не мисля ,че трябва да ни заливат от екран, има си някакви етични граници ,които трябва да се спазват от хуманни съображения.

На мен друго ми прави впечатление - сякаш започна да се забравя, че първоизточника за нещастието на Наре ,та косвенно и на Санджар ,и изобщо главните злодеи в този сериал са Акън и посланика .Почти не се коментират техните постъпки и грехове, Санджар бил съсипал Наре и все в този дух,а уж не се бъркал актьор с персонаж и фенски мераци 😏 . Явно изнасилването от Акън се смята за летен вирус, минал и заминал ,обаче Санджар ,ау- у,колко е лош този човек ,че не се е държал цивилизовано, че е избухнал, че е повярвал на постановка ( той трябва да е с шесто чувство и да вижда невидимото ),непростимо .
  Ами добре, хайде да видим какво са измислили сценаристите и дали ще сменят линията в движение , много съм любопитна 👀👀👀😃 Може пък голямата любов да е химера и легенда само ...

Здравейте! Подкрепям всяка твоя дума във  връзка със Санджар.Аз също съм на негова страна.Не виждам какво толкова черно виждат в него.Не вярвал! Ами как да вярва ,като го засипаха гадовете с куп доказателства,дори и лъжовни.Той няма ясновидски способности да види ,кое е вярно и кое-не.

# 246

Санджар бил зъл, бързо палел,нямал джентълменски обноски спрямо жените като Гедиз,а Гедиз може ли така влюбено да гледа Наре?

# 247

Момичета  Two Hearts
Умишлено не се включвам в дебатите относно Санджар, защото май само аз не го разбирам.
Нито разбирам какво прави и защо го прави, нито пък какво мисли.
А и честно казано, докато не видя осезаема промяна към добро у него - няма и да ме интересува. Да прави каквото си ще.
Най-напред беше - "Вземай дъщеря си и се махай оттук"
"Нямам никаква дъщеря от теб, ако имам дъщеря то ще е от жената в другата стая/Менекшето/"
"След като те сложа зад вратата ще ида в леглото при жена си"

Изхвърли Наре като парцал пред очите на детето, което плачейки успокояваше майка си, а той си влезе вътре.
После държи сметка защо са ѝ предложили подслон за през нощта / къде забрави, че тази жена е с дете???/.

После като видя ДНК теста - "Дъщеря ми няма никаква майка!"
А за предните думи да се беше извинил, че несправедливо я обвиняваше в разпътност и че това дете е от някой си...

Идва ми да му  извикам на Санджар  през монитора /както той подвикваше/
"Альоооо, на кого говоря?"

Защо Гедиз смята, че Санджар е човек с мръсна душа?

Санджар бил зъл, бързо палел,нямал джентълменски обноски спрямо жените като Гедиз,а Гедиз може ли така влюбено да гледа Наре?

Това е част от наказанието - да я унищожи и изгори. Усмихвайки се така в Черна гора и после на летището като се прибраха в Турция /след като тя му каза, че е била в пропастта, била е натрошена, била е в психиатрия, че сама се е лекувала физически и психически... Сама - без него и без никой друг/

И... отиде наистина при жена си. Както се закани - в леглото ѝ.

А за хубава вечер - Енгин! Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 23:03 от Марта_49

# 248
  • Пловдив

Нова снимка.

Марта, не ми се спори отново.
Вероятно гледаме различни сериали.

Събитията от епизод 2 и 3, не са преди тези от епизод 1.
Следвайки спомените и настоящето, ние си подреждаме нещата, но не всеки техен спомен е споделен на глас пред другия.

# 249
Марта, аз не съм казала, че одобрявам постъпките на Санджар ,само че не съм съгласна да се приравняват греховете на престъпник ,който целенасочено ,с умисъл е навредил на друго човешко същество, изпитвайки удоволствие и без капка разкаяние , с човек ,наранил друг поради лоша преценка , грешка от всякакво естество ( лош характер, прибързаност, инат, тесногръдие, дори глупост да е ) ,но не с цел ,поднасяйки  тежките удари на съвестта в последствие. Вероятно може би защото нямам самочувствието да съм перфектна и неспособна да направя грешка при определени обстоятелства , а и съм правила такива ,за което съжалявам.

# 250

Нова снимка.

Марта, не ми се спори отново.
Вероятно гледаме различни сериали.

Събитията от епизод 2 и 3, не са преди тези от епизод 1.
Следвайки спомените и настоящето, ние си подреждаме нещата, но не всеки техен спомен е споделен на глас пред другия.

Не искам и няма да  споря с никого.
Изложих мнение.
Затова бях решила да не коментирам повече Санджар, но тази вечер ми дойде ей-така отвътре.
И ще кажа като него - "söz".

# 251

Цитат
Вероятно може би защото нямам самочувствието да съм перфектна и неспособна да направя грешка при определени обстоятелства , а и съм правила такива ,за което съжалявам.
newsm10

smile3524

# 252
Последно да отговоря на Ками, и спирам с филосовстването (че ми свършва и батерията 😃) За Халисе още не съм сигурна какъв и е случая, не мисля ,че е баш злодей ,а и не ми се вижда много умна. По- скоро е от този вид - серт , клоняща към зла по природа 😃 , но не е с умисъл, а просто си е такава . Съответно ще си понесе и последствията от това , никой няма да я обича, най- много да изпитва страх и респект по принуда .Ама до едно време. Ще видим ✌
  Лека нощ от мен.

# 253
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Лека полека, седмицата се изнизва.
Да идва 13, да разберем накъде ще потръгнат нещата.
Успешен четвъртък на всички.

# 254
Добро утро,

Едно си мислиш, а всъщност не е така. Thinking

Момичета,  Hug

Лек и приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт