Бързи здравословни въпроси и отговори – 24

• 29 391
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
От антибиотика спадат ли? Помага ли,мплне временно?
Не спадат, болят си всеки ден, някой път по-малко. Пие и обезболяващи.

# 616
И хематолог не открива проблеми?

# 617
И хематолог не открива проблеми?
Не, при двама трима беше. Казват, че е вариант да се извади някой възел оперативно и да се изследва. А ходи при уж едни от най-добрите.

# 618
Близка ми имаше такъв период. Подуваха се под мишницата. С антибиотик спада, после пак се надуват- 3 пъти подред. Хирург и хематолог казаха, че е от бръснене. Никак не й се вярваше, но спря и спадна възела. От тогава няма.
Но щом Аб не помага, не знам. И все пак помислете за вход на инфекция.

# 619
Малкият ми син имаше подут лимфен възел и температура от одраскване от коте.Хематоложката каза-киста за операция, хирурга само като му видя одраните ръце и каза-от одраскването било.Ако се сетя какъв беше антибиотика ще пиша.
Биодроксил беше, много бързо се повлия.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 23:24 от KokoMira

# 620
Може да посетите инфекционист ако прецени да пусне някои изследвания за вирус и бактерии, които протичат с тези симптоми и особено лимфни възли. Те са няколко. И подсилете имунната система с  джинджифил, плодове, повече вода и тн. Но предполагам, че са ви казали да следите как ще протече и дали ще има подобрение. По принцип ако нищо не се намира като причина те си препоръчват биопсия или скенер. А казват ли ви до колко см за увеличени лимфните възли, може да са го написали и на листа, който дават след преглед?.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 11:57 от Aguila

# 621
Здравейте. Хрипове в гърдите, бронхит ли значи? И ако не, как се диагностицира бронхит, с рентгенова снимка или?
Благодаря.

# 622
Здравейте, след доста ходене по лекари порази необяснимо гадене, вдигане на кръвно и отпадналост, единственото, което ми откриха е лек гастрит. От 6 месеца спазвам строга диета, но тези състояния продължават понякога. Някой знае ли гастрита излекува ли се напълно някога?нямам болки, киселини, рефлукс или други подобни, просто гадене и чувство на отпадналост(не съм бременна)

# 623
Жлъчка, черен дроб? Надявам се да са изследвани, но и те предизвикват подобни истории.

# 624
  • София
Незнайна, подуването на лимфните възли е знак за спад в имунната система и за още много неща, но от това се почва. Преди няколко години бях в същото положение, подути и болезнени на пипане лимфни възли около влагалището, зад ушите и под мишниците. Обиколих де що имаше лекари, хематолози, уролози, УНГ и каквото не се сетите.
Най-накрая се оправих с най-обикновен хомеопатичен разтвор на Лимфомиозот и с Котешки нокът - таблетки, след като за 3 месеца изпих всички антибиотици каквито-не-се-сетите и каквито-продават-в-аптеките Head BandRage.

Успех!

# 625
Жлъчка, черен дроб? Надявам се да са изследвани, но и те предизвикват подобни истории.
Всичко е изследвано на доплер и кръвни изследвания :/ Включително минах и през психолог, понеже ме убеждаваха, че е на психическа основа.

# 626
А някакви витамини,дефицити, анемии, щитовидната жлеза?

# 627
Лимфомиозот е много добър продукт. Все си мисля, че благодарение на него дъщерята избегна вадене на сливиците. По схема, за шест месеца, забравих за проблемте ѝ с вечно възпалено гърло.

# 628
Аз също имах една година проблеми с лимфните възли, както и сега на моменти, но се овладя някак. Супер болезнени дори без допир, колко обезболяващи пих и колко лекари посетих не е за вярване. Но аз също започнах с подсилване на имунитета и ограничаване на стреса, до колкото се може. Тогава не знаех за Лимфомиозот. Каква е схемата, по която се приема?

# 629
Нямам точни спомени за схемата. За възрастен има таблетки, за децата капки... Така или иначе си трябва консултация с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт