Бързи здравословни въпроси и отговори – 24

• 29 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Жлъчка, черен дроб? Надявам се да са изследвани, но и те предизвикват подобни истории.
Всичко е изследвано на доплер и кръвни изследвания :/ Включително минах и през психолог, понеже ме убеждаваха, че е на психическа основа.

Да не те разочаровам, но живея вече 7 години така. Гади ми се, лошо ми е постоянно. Всичко ми е гледано. Какви ли не подробни прегледи. Накрая като теб ме изкараха че съм за психолог. Пих антидепресанти 3 месеца и после ми ги спряха защото нямаше смисъл. Не помогнаха въобще. Та продължавам да се мъча. Ям на силА. За да огладнея трябва да не ям нищо поне ден и половина. Абе кошмар. Някои си пожелават да нямат апетит. Аз казвам че от това по-гадно нещо няма. Не знам какво ми е, за да предприема мерки и да чета в тази посока.

# 631
Здравейте!
Геломиртола засилва ли отделянето на секрети?Вземам го от два дни за останала кашлица от вирус,но и хремата ми тръгна наново а беше позатихнала?

# 632
Да, втечнява секретите
За лимфомиозот- в опаковката си има схема, по спомен

# 633
Такива сополи вадя откакто го пия все едно наново се раболявам

# 634
Да не те разочаровам, но живея вече 7 години така. Гади ми се, лошо ми е постоянно. Всичко ми е гледано. Какви ли не подробни прегледи. Накрая като теб ме изкараха че съм за психолог. Пих антидепресанти 3 месеца и после ми ги спряха защото нямаше смисъл. Не помогнаха въобще. Та продължавам да се мъча. Ям на силА. За да огладнея трябва да не ям нищо поне ден и половина. Абе кошмар. Някои си пожелават да нямат апетит. Аз казвам че от това по-гадно нещо няма. Не знам какво ми е, за да предприема мерки и да чета в тази посока.

vici, може предположението ми да е малко абсурдно, но възможно ли е да се чувстваш така, понеже се стремиш да консумираш изцяло здравословни храни? При мен се получава абсолютно същото, като мина на диета - почва да ми се гади почти постоянно, нямам никакъв апетит. На мен, обаче, зеленчуците, месото и плодовете изобщо не са ми вкусни. Sad Мога да се изхранвам само с пици и сандвичи. Тях вече съм способна да ги ям с апетит денонощно, дори да съм сита. И всички оплаквания моментално ми изчезват - гаденето, тежестта в стомаха, липсата на чувство за глад. Лошото е, че просто това не са храни, подходящи за моя болен и генетично предразположен към пълнеене организъм. Sad

# 635
И аз не знам вече. Аз от всичко съм така и когато стимаха ми е празен дори. Гадене, гадене и пак гадене. Бях на около 36-37 като почна за пръв път след едно гости. Първо помислих че ме е хванал стомашен грип от храната там, но не повръщах. Само всичко ми беше стигнало до гърлото. И така в това състояние мнаха два месеца. Тръгнах по доктори - стмах, дебело черво, жлъчка, черен дроб, гастрит, хранителна непоносимост, глутенова, кръвни, за диабет.....Няма и няма. Всичко наред, а на мен стомаха ми се обраща.  Любимото ми на мен е варен геврек, възможно най-сух. Но и той не ме съблазнява.  Но посвикнах вече толкова години. От време на време на някакви периоди съвсем не го търпя и капка вода не мога да сложа в устата си. Но за ден два минава и пак идва, но се търпи.

# 636
Може да е нещо предизвикано от бактерии, вируси или паразити. Ама ми се струва непосилна задача човек да се изследва за всичко - това буквално са стотици възможни неща и безчет изследвания.

А за SIBO тествала ли си се? "При вас" май е много модерно състояние и му се обръща внимание. И аз мисля да се изследвам скоро - намерила съм къде в София.

# 637
  • Пловдив
Носен секрет как се вземаше...? Сутрин без "тоалет" преди това, нали?

# 638
Кристалин За SIBO не съм тествала. Това няма да е част от стандартната медицина май, а и тук сме на конвейр. Нама доктор който да ти отделя повече от 4-5мин на преглед. Сигурно хомеопати, врачки, баячки ги правят. Друго звено мошеници, а тях не ги трая 😂😂

Just_me3e, опитах се да ти отговоря на лични, но кутията ти е пълна и не можах да ти пратя отговор, като също така ми се загуби и съобщението.

Скрит текст:
Съобщението не може да бъде изпратено. 'Just_me3e' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 17:11 от vici75

# 639
Според вас може ли да се овладее остатъчна кашлица след прекаран грип, без антибиотик?
На рентген нищо няма на дробовете, на слушалка също, просто една неприятна суха кашлица... та базирано на това в момента се дърпам от антибиотик, правилно ли е според вас?

# 640
  • София
За остатъчна кашлица и аз не бих пила АБ. Особено след добър рентген.

# 641
Момичета, искам да си взема витамини с  витамин D. Кои ще ми препоръчате, ако някой е пил от Вас?

# 642
  • София
Аз съм с тези:

Марката има и други комбинации витамини.

# 643
# 644
Рибеното масло винаги съм го свързвала с апетит и напълняване.
Може и да не е така, но ....
Мари, ти от кога го вземаш?

Общи условия

Активация на акаунт