Бързи здравословни въпроси и отговори – 24

• 29 038
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Ами....нямам идея. Изпих една опаковка преди време, после пих други витамини. После пак взех да го пия, изпих една опаковка от 120 бройки и веднага след нея продължих другата кутия. В общи линии пия това, с което съм се запасила.

# 646
Нищо подобно.
Пия Омега 3 от 12 години, грам не съм напълняла.

# 647
Здравейте, момичета. В чуденка съм. Дойде ми на 13-ти този месец и ми свърши на 20-ти (нормален цикъл) Но ден преди да ми дойде м свърши в мен. Гърдите обикновено ме болят преди цикъл и след това отшумява, но този път и до ден днешен болката не спира. Имам и гадене от време на време. Календара показва че съм в овулация, дали може да е от това? За бременност мисля, че е изключвно

# 648
  • Пловдив
Здравейте!
Нещо за пресипнал глас? Смучем Гелоривойс, компрес с ракия ...слабо подобрение и начално положение.

# 649
  • Варна
Аз съм много доволна от Хомеовокс хомеопатични  😉

# 650
Здравейте!
Нещо за пресипнал глас? Смучем Гелоривойс, компрес с ракия ...слабо подобрение и начално положение.
Аз бях така предната седмица. Домашните бяха много доволни.
ХОМЕОВОКС таблетки * 60 ми помогнаха, за смучене са.

# 651
  • Sofia
Внезапна и силна,но краткотрайна и търпима болка под лявото ребро какво може да е?

# 652
Внезапна и силна,но краткотрайна и търпима болка под лявото ребро какво може да е?

ДАЛАК?

# 653

Стомах или дебело черво. Нещо дразнещо сте хапнали. Понякога от глътка кафе ме е срязвало.

# 654
  • Sofia
Дано е от храна🙏
А какво болкоуспокояващо може да се пие,но шпа?

# 655
Дано е от храна🙏
А какво болкоуспокояващо може да се пие,но шпа?

Естествено, че е от храна. Ако не боли толкова много не пийте нищо, просто наблюдавайте какво хапвате поне на първо време.
Нека се успокои раздразнението.

# 656
Здравейте!Нова съм в темата и искам да попитам за съвет.Искам да подсиля имунитета си ,попаднах на коментар за прием на Омега 3 и ленено семе.Има ли някой ,който е приемал и двете ,кога и как трябва да се пият.Разбрах,че също имат мн добър ефект върху кожата (от скоро имам и  акне ) Simple Smile Иначе сега проблема ми е спад на имунната система,последствие генитални брадавици.

# 657
След колко време е нормално да ми се върне обонянието след доста тежка хрема?Бях болна преди две седмици и сега ми доста повърхностно обонянието😳

# 658
Да не те плаша, но след грип близка приятелка, както и леля ми си загубиха обонянието. Отиди на лекар, може да се помогне, но само в началото. Поне това са им казали и на двете, различни лекари.

# 659
А защо е възможно да се изгуби обонянието след грип, каква е точната причина? Звучи ми направо зловещо... Sad

Общи условия

Активация на акаунт