Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 067
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 310
От БГ следя Б. Стефанова и бих си направила грим при нея.

Чужди канали следвам, най-вече свързани с психология, израстване и подобни.

https://www.youtube.com/results?search_query=we+need+to+talk+with+kriz+godinez

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 14:17 от Анонимен

# 2 311
Нали помните онова момиче, което беше записало ядосано видео, вдъхновено от форума със споменаване на Мимозка? Неадекватните включвания на Сладкиша бяха точно след публикуването му /уж Сладкиша за първи път беше чула от темата от нея/.

Сега го е ударило на защита в ИГ поста за официалния анцунг, но по-нелепи неща отдавна не бях чела:

Скрит текст:

Ми, съвсем не е търсене на под вола теле, Сиске. И аз имам спортни дрехи за вкъщи, за разхождане на кучето, но никога няма да ми хрумне да наричам анцуг "официален". Нито ти, нито маман променихте мнението, че Мими Щолен просто показа един от аграрните си нюанси. Няма лошо да е народно момиче, стига да няма други взаимнобиещи се претенции /както се вижда/. Relaxed

# 2 312
Не се сдържах Joy Някак познат образ от фитнеса.

Скрит текст:

# 2 313
Полина преместила малкия на 6м в самостоятелна стая да спи, ставала по 7 пъти на вечер да го приспива само и само да си запазили съпружеските отношения.
Нямам идея как да кача в скрит текст скрийншот 😂

# 2 314
  • София
Дано скрийншотът не е на съпружрските отношения.

# 2 315
Неее и слава Богу. Хаха.
В коментари в един пост неин в иг. Яко се забавлявах. Там е пълно със супер майки героини.

# 2 316
Полина преместила малкия на 6м в самостоятелна стая да спи, ставала по 7 пъти на вечер да го приспива само и само да си запазили съпружеските отношения.
Ако й се налагаше да спят тримата в една стая още дълго време, какво щеше да прави? Голяма работа, досега половината от нас да сме се развели, ако разсъждаваме като нея.

# 2 317
Ако й се налагаше да спят тримата в една стая още дълго време, какво щеше да прави? Голяма работа, досега половината от нас да сме се развели, ако разсъждаваме като нея.
Именно. Големия зор за единия айде да не казвам какво. Как ли не ще ставам по 7 пъти само и само да съхранят съпружеските отношения.

# 2 318
Тоя Тикток е като някаква чума щом и Пепе си направи. Обаче по-скандално от Тикток може да е само.. индийския Тикток Grinning Чарли Танев пусна видео с реакции, ако на някой му е интересно:

https://www.youtube.com/watch?v=Cf5Cv_ULkZc

# 2 319
Скрит текст:
Именно. Големия зор за единия айде да не казвам какво. Как ли не ще ставам по 7 пъти само и само да съхранят съпружеските отношения.

След 7-8 пъти ставане на вечер само ще им е до "отношения" Joy Тази драматична история за запазване на съпружието е реклама на бебефона на Авент, ей така между другото...

# 2 320
monamour, типично поведение на украинка/рускиня. За тях това е супер важно. Но Полинчето явно държи на спалнята си. След 3 месеца ще стане като зомби от недоспиване и ще си сложи легло в детската стая.

# 2 321
За първи път преди малко си пуснах видео на Гането и то единствено заради дъщерята на Миричка Добревска. Превъртях го набързо, но явно не достатъчно и успях да чуя любимото "внапредвид", като и факта, че са си отделили един!!! ден, за да разгледат културните забележителности на град като Виена  (пляс по челото). За всяка галерия/ музей гласът зад кадър вещо съветва "да си отделим поне 3- 4 часа". Стана ми интересно- колко и кои места точно са посетили, като не броим единствените показани билети. Smiley Речта относно забраната да се снима на определени места леко ме озадачи. Когато съм посещавала Албертина, например, винаги  спокойно може да се снима, без каквито и да било ограничения, последно преди месец положението не се беше променило.
На сестрата на Гането не знам как точно са й се вързали, че е под 26 години, но тази "далавера" за пореден път показва огромното разминаване  между стандарта, който се демонстрира, междуушното съдържание и реалността.
Та става ясно кой какво си може и колко го може. И е тъжно, дори смешно не е.

Лори е много красива!

# 2 322
Тая Гергана колко е тъпа, вика на Лори "Дръж" като на куче и умишлено метна маската, все едно дава подаяние...
Пази Боже сляпо да прогледа....
Толкова ми е противна!!!🤮🤮🤮

# 2 323
  • Варна
Полина вероятно рекламира бебефона, но аз също подкрепям бебето да си спи отначало в друга стая, независимо какъв е повода. И аз съм ставала така отначало по няколко пъти на нощ, но малката се научи отрано, че заспива и спи сама. И така съм нямала приспиване, приказки, песни, "страх ме е от тъмното" и увещаване по 2 часа на вечер.

# 2 324
Тая Гергана колко е тъпа, вика на Лори "Дръж" като на куче и умишлено метна маската, все едно дава подаяние...
Пази Боже сляпо да прогледа....
Толкова ми е противна!!!🤮🤮🤮

Абсолютно, това с маските беше толкова грозно и унизително за Лора, която ми изглежда здраво стъпила на земята, интелигентна и като цяло приятна. Учудвам се, че Гера, редактирайки видеото, е решила да остави тези кадри. Тези хора толкова ли не могат да се видят отстрани?

Общи условия

Активация на акаунт