Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 040
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 325
Никой ли няма да коментира как Гергана си показа ръката със студовата алергия (а.к.а гривната на Cartier) 😂

# 2 326
Ставане по 7 пъти на нощ е приблизително на всеки час... За мен такова дете не е готово да бъде отделено. Ако е завишила броя на ставанията, за да изтъкне предимствата на някакъв бебефон - ок, ама иначе на мен не би ми било ок.

# 2 327
Гергана с този счупен английски е много грешен избор да рекламира Британика...
Абе хора, как така ги избират такива нескопосани инфлуенсърки за рекламни кампании? Като видя Гера и ми се повръща...

Съвсем си е на място Simple Smile. Имайки предвид личният ми недобър ми опит с Британика, изобщо не се учудвам на избора им.

# 2 328
Чудих се от какво ще се оплаче Гергана, сега пък студова алергия. Горката.
Наистина не разбирам хората, които я следят. 😁🤐

# 2 329
Никой ли няма да коментира как Гергана си показа ръката със студовата алергия (а.к.а гривната на Cartier) 😂

Ни Cartier, ни Burberry могат да замаскират прогнилата й душа.😂😂😂
Време е някой да сложи бан на това момиче и да спре да бъде пример на 160 хил. човека в YT.

# 2 330
Скрит текст:
Чудих се от какво ще се оплаче Гергана, сега пък студова алергия. Горката.
Наистина не разбирам хората, които я следят. 😁🤐

Как пък като получат ПР пратка на всички им се 'отключва' нещо Rolling Eyes  Маските-> студова алергия
Миналия сезон помня как всички влогъри/блогъри бяха с атопичен дерматит, включително децата им. Пак спонсорство, в това число и Милена, която хвалеше колко добре се отразявало на кожата на Амели незнам кой крем и след месеци сподели, че проблема си продължава, ама спонсорството е приключило явно.

Всички са ми анти-реклами.

# 2 331
 И на мен ми направи впечатление "напредвид". Хаха, освен това и как Лора искаше да спят без климатик, явно Гуца доста обича да си налага мнението.

И не е злобна душата ми, напротив, галя ги като перо. Simple Smile

# 2 332
Много знае Гергана какво е студова алергия. Борила съм такава и не се оправя с проста маска...

# 2 333
Оф това с маските беше отвратително, сега го гледах. Гера е като малко дете. Защо трябва вечно да кряка, да истерясва, да се тресе... Как й е дошло на акъла да го сложи това във видеото, толкова ли не се чува като обработва.

И няма студова алергия, ръцете са й изсъхнали, защото нон-стоп е цъкала на телефона в студа и сигурно не е сложила мицеларените ръкавици.

# 2 334
По повод рекламите,които се правят без подбор-Признавам всеки инфлуенсър,който направи реклама на:крем облекчаващ хемороидалната болест,мъжки превръзки,сексуални стимуланти ,разни антимикотици и т.н.(есте тези,които са без лек.предписание)Би ми било интересно как ще бъде  поднесена рекламата...

# 2 335
По повод Гането
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 15:45 от Не се сърди, човече

# 2 336
  • София
Не знам дали е просто палава (което би било по- окей) или жалка, тичайки да избута детето, сакън да не остане милото без сексуални услуги и да я смени.  Все си мисля, че майчинският инстинкт трябва да е по- силен от подобна склонност.

# 2 337
Като родител на дете с атопичен дерматит, преминало през тонове медицинска козметика ми е страшно противно някой да се прави, че има такъв проблем само и само да докопа някое хонорарче или продукт. В случая внимавай какво си пожелаваш, понеже това е едно заболяване, което е ужас за малки деца особено.
Относно отделянето в самостоятелна стая всеки сам решава кога и как. Въпросът е тя как подпитва аджеба как ще им се запазят съпружеските взаимоотношения, ако бебето не е отделено.

# 2 338
  • София
Щом като едно бебе или малко дете могат да пречат на съпружеските отношения за мен проблемът е на друго място.

# 2 339
Качвам това, което ми направи впечатление, ако модератор реши, нека ми редактира поста, понеже не знам как да скрия снимката. Но ми стана смешно 😂😂. Скрила съм на другата госпожа снимката и никнейма.

Общи условия

Активация на акаунт