Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 052
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 490
Ивана има спешна нужда да си намери някакво занимание извън вкъщи и инстаграм, че почва да деградира и накрая ще стане като Валката. Едната се фотошопира снимки по цял ден, другата се чуди коя от всички еднакви снимки да качи. Добре че са мъжете им, иначе не ги виждам. Тейчето и тя същата работа. Нямат ли някакви хобита освен интернет и мола. Айде, поне Ивана има приятелки и социален живот, ама Валката е трагедия отвсякъде. Седи по цял ден в тях и чака Мартин да зареди хладилника Grinning

# 2 491
Когато видя такива тениски с огромно лого на Гучи, Армани , Филип Плейн, Гес  и т.н. , веднага правя връзка с един етнос,както и че е менте,както и че IQ -ти е тухла 4 ..Само ланеца й липсва..:Д ...Разбира се,  може и да не е,  но много евтино и пошло стои....

# 2 492
Иванка,съвсем се чална!То не са въпроси :Кой ден да качвам?Коя снимка да си кача?До това ли е доведоха утвържденията ,медитациите и закона за привличането!?Иванче ,бе жена, бъди по- решителна!Това си е твоят профил,твоята работа!Къде ти отиде креативността?Учиш ни на съвършенство,пък твоето зад ъгъла стои!Като искаш коментари,измисляй качествени теми !Какви са тези излагации?

# 2 493
Последното ми хареса, точно в целта! Нон стоп се четат книги за усъвършенстване, подкастове за израстване, утвърждения за успехи, навици се следят под лупа, медитации, self care с чайове и маски и накрая опряла до непознати да ги пита как и кога им е удобно да си върши работата. Бизнес и маркетинг стратегията пък за онлайн магазина ѝ е плачевна. Имам чувството, че аз се сещам за него по-често от колкото тя самата.

# 2 494
Съгласна съм за Ивана. Малко ми е тъжно, че вече съдържанието й е вижте ми обяда, вижте ми котето, вижте как лежа на дивана вкъщи... Има толкова потенциал, който може да развие в смислено съдържание... защо не го прави не знам.

# 2 495
Аз дори не виждам потенциал в Ивана, може и тя да е въздух под налягане, а може и да е в кофти период и това да й се отразява на " работата " .
При всички случаи не е интересна за гледане, в сравнение с предишни години.
Не спряхме да въртим едни и същи теми и " знам, че искате видео за ... " ,  " знаете колко обичам .. " , а това все не идва и не идва.
Какво привлече в живота си с този закон и това не е ясно.
Еми не ти се получава веднъж, два, три пъти и спира да е интересно.

# 2 496
Аз пък в Ивана никакъв потенциал не съм виждала , да не кажа и в повечето наши влогърки.Така или иначе всички се изчерпват в даден момент и то си личи от доста време насам.

# 2 497
Аз само,като слушах как са го хранили първата вечер. Тя се била изцедила, Наумчо станал да топли кърмата спрял тока, Амайето вече цвилила, Теа не знам кво и станало.
Те що не извикаха и двете баби всяка вечер да стават да хранят бебето. Ебати смеха.
Само аз ли не разбрах за какво ѝ е да изцежда кърма, при положение, че кърми? Все пак се е отказала де Joy

# 2 498
Ивана няма потенциал. За мен е амеба. Сори, ама жена около 30те да кибичи нон стоп вкъщи и да не израства по никакъв начин не го приемам.
За мен ходенето на 'ивенти' и качването в инстаграм не са професия. С нищо не може да ме 'имфлуенсне' подобна особа.
Става ми тъжно и жалко като и гледам съдържанието - празно, липсва смисъл, липсва желание.
Валерката е тъпичка ама поне пътува, вижда свят или само се прави, че' вижда',а просто гледа.
Иначе евала правя на Зои Съг, тръгна от тийн ютубър. В момента с Алфи имат компания, наемат хора, ето това за мен е инфлуенса. Има милиони приходи, но не е лепнала ВерсаЦе тениска.

# 2 499
Ивана се изчерпва, защото е поредната, която не влага старание в това което прави. ПР пратките и събитиява си вървят, за какво да се старае? Няма смисъл. Същото е положението и при Валери, която с тези изцепки с фотошопа почти стигна Гергана. Ако не друго, Валери понякога се облича добре и би могла да прави видеа със съчетаване на различни дрехи. Или и тези неща ги копира от други инфлуенсъри?

# 2 500
Нарекох го потенциал, защото от всички родни влогърки, на мен лично тя ми е най-приятна и съдържанието й най-много съвпада с мен и моите интереси. Останалите няма какво да ми предложат, което да ми е интригуващо и да следя с интерес. Предимно от темата тук се информирам за подвизите на другите, но не ги следя.

# 2 501
И аз почвам да се съмнявам, че Ивана може да предложи нещо повече. Като цяло е ок, по-умерена, не се лигави прекалено, има някакъв нормален живот, с което може да е рилейтъбъл за много хора, но твърде много залита по инста трендовете, което я обезличава. Твърде много книжки за самопомощ чете, вместо качествена литература (имам пред вид романи най-вече) и все повече излиза едно нищоправене и при нея. Макар да е доста по-старателна от други с влоговете и инстаграменето (но прекалява с еднаквите снимки и глупавите сторита тип "видяхте ли новата снимка"). Някак не мога да я приема сериозно с това попълване на 3 календара, планера и тракери за навици (wtf, като ги тракнеш какво става?! Магически намираш време за това, което не си могъл да свършиш ли?!) По средата на деня ни съобщава какво филмче или сериалче си пуснала, докато обядва. Магазина с шалове и шапки е тотално разочарование, нищо авторско, нищо оригинално, внос на китайски стоки и дотам... Много повърхностно го кара, иска нещо по-смислено да покаже, но в нищо не задълбава, и тя е от ПР пратка на ПР пратка, не измисля оригинално съдържание. Мисля си, че можеше да наблегне повече на грим и козметика, вместо да се отдалечава от това като тема. Особено ако се информира повече за съставки, за да прави смислени ревюта, защото масово това липсва при Бг  бюти гурутата.

Гледах Боряна с нейните любимци за 2019. Ами, много е приятна и поднася смислено съдържание!

# 2 502
Аз само не разбрах смисъла на въпроса на Ивана - тя е публикувалс и двете снимки и пита коя да публикува 🙄 Или съм ултра глупава..

# 2 503
Мисля, че и друг път съм споделяла това видео, но не мога да се въздържа отново. Всеки път като чуя Ивана да приказва за закона на привличането, самоутвърждения и прочие, и то по такъв елементарен начин, все се сещам за това видео на Китодар 😂😂😂https://youtu.be/rtaPsF79Xus

# 2 504
Ивана няма потенциал. За мен е амеба. Сори, ама жена около 30те да кибичи нон стоп вкъщи и да не израства по никакъв начин не го приемам.
За мен ходенето на 'ивенти' и качването в инстаграм не са професия. С нищо не може да ме 'имфлуенсне' подобна особа.

Съгласна съм напълно с написаното. Спомням си първия път като видях Ивана, беше на снимки на Валери мисля от някакво събитие, ами - помислих че случайно е попаднала от там, честно. Изумих се после като разбрах,че била и тя бюти влогър или там каквото се води. За мен тя е някакво недоразумение - въшният й вид по нищо не предполага сладникавото съдържание тип Валери, което се опитва да предлага, но тя въпреки всичко драпа именно към тази ниша и с това изглежда нелепа и, съжалявам че ще го кажа, жалка. Хайде, мен лично не ме привлича, по простата причина че ми е нелицеприятна с безвкусните татуси и външен вид като цяло (за разлика от други, които поне са приятни за окото), но би могла да си намери нейната си ниша и таргет група, ако показва различно съдържание. Но не, тя си знае нейното. Дори ремонтът на апартамента й ми беше супер смешен, защото всичко е направено само с цел да е инстаграмабъл. Убедена съм, че съпругът й (който ми изглежда супер добряк и свестен) не е имал думата за абсолютно нищо. На моменти чак ми става жал за него като го гледам как го изтипосва на някакви снимки, физиономията му е сякаш всичко вътре в него крещи "save me". Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт