Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 003
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 505
Гледах Любимците на Боряна и на Адри, не ги харесвам, щот ме карат да ‘арча пари. Simple Smile
Инфлуенснаха ма да поръчам някои неща.

Хора, ако съм на Пепа и ми пишат такива коментари, като нейните в Тик Тока, честно ще се гръмна. Срам ме е да ги чета. Оре дъното!
Каков е това депресия?! Криза на 30-те?! Или си е с празно междуушно пространство?!
Не разбирам серизно, защо го прави?!
От там даже пари няма да изкара, че да я оправдаем, че ще храни децата....

# 2 506
Ако Пепа ми е майка и живея в дигиталната ера и след 'н' на брой години прочета коментарите за нея под клиповете и и видя кълченето - ще отида в общината и ще се откажа от нея.

# 2 507
Как да видя коментарите в тикток? Като го отварям от компютъра не се виждат. Трябва да си инсталирам приложението ли?

# 2 508
  • София
Аз пък харесвам Ивана, приятна ми е, с Боби са ми симпатични двойка. Прескачам видеата за привличането, не обичам такива глупости, за мен това са празни приказки, които ме натоварват. Това със снимките е глупаво, както и да пита кой ден да пускала видеа. Дано се стегне.

# 2 509
Нещо,което ме възмути крайно!Що за ... си.
Джой /Радост Тодорова,карайки кола с една ръка,другата държи тел.на волана/в движение с висока скорост/ се обяснява и моли да и кажат къде има кучешки столчета за кола,че и било притеснено за безопаността на кучето при движение.А за хората в другите коли ,пешеходци,велосипедистине ти пука докато караш и снимаш,М??А,че е нелепо какво питаш на фона на това,което правиш,М?!
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 16:48 от BaklavaTa

# 2 510
Как да видя коментарите в тикток? Като го отварям от компютъра не се виждат. Трябва да си инсталирам приложението ли?

Да, свали си го от телефона през Google Store. Не се налага да се регистрираш, просто тъpсиш Филети и си излизат кълчотенията с коментарите.

# 2 511
Yogurina, мерси Simple Smile

# 2 512
Джойчето Тодорова и тя е предобрила с филърите напоследък и си е докарала ефекта "мустак" 🙉🙈🙊. Сторенето и шофирането-без коментар...

# 2 513
Аз вече споменах, че харесвам Ивана, от нея разбрах повече за ЗП. За мен е полезен и вярвам в такива неща, но наистина не всеки би го възприел. Проблемът й е, че не е достатъчно убедителна и се опитва да огрее навсякъде.
Спомням си как беше направила едно видео за татуировките си. Да ги покаже, но да не обясни коя какво означава за нея, твърде лично било. За какво тогава беше видеото? Много й се издразних и спрях да я следвам тогава. Сега с това постоянно повтаряне на снимки и еднакви видеа.. не знам, за мен наистина има потенциал, не да стане супер голямата звезда в бг влогърството, а просто да се различи от другите.

Радост Тодорова ми е много противна. Изкуствена. Ходеща реклама. В началото се заблудих, че ще гледам готино съдържание, но.. не, мерси.

# 2 514
За мен Ивана води същия живот като една активна пенсионерка. Такива асоциации ми навява. Ако наистина е завършила педагогика и промени канала си в тази насока, ще обере точките.
А за Валчето понякога се чудя дали не играе някаква роля и нарочно да се прави на малко дете? Не мога и не искам да повярвам, че това, което показва е истинския й живот. Интересно ми е с какво държи приятеля си.

# 2 515
Златена днес и тя ми рекламира некво тефтерче за планиране?!! Записвайте си вика навиците?! Уат?!? Съвсем изтрещяха. Какви задачи имат толкоз, че не могат ги запомнят 🤪🤭
Много било хубаво да си пишеш.
1. Будя се.
2. Тоалет.
3. Кафе.
4. Качвам снимка в ИС( чакай първо да питам феновете коя да е точно)
5. Проверявам Мамата, дали са ме коментирали глиганите( нека пишат, те са грозни, дебели и недоклатени! Завиждат ми! Аз съм топ!
6. Пия още едно кафе ( с ядково мялко, нали)
7. Влизам в Тубата да видя кво е качила конкуренцията ( мн тъпи видеа, нищо общо с мойте!!!!)
8. Ще удраря вдин фреш от целина и кейл( не знам кво е кайл, гадно е, но е хелти, ще го пия)
9. Ще си опека 1 принцеса, но ще кача снимка на суши, няма да се излагам я!
10. Ще кача още 1 снимка в стори, дали да удължа малко краката?! Не те са си ми дълги!
11. Ще зема да се утвърдя малко и ще напарвя ритуал с огледало ( не знам точно как се прави, но все тая)
12. Ще ида до мола.
13. Пускам снимка от мола! От СепФората!
14. Влогвам от колата, трафикът е ужас! В Дупница не е така!
15. Светлината е кофти, нищо ще сложа Бюти филтър със сърца и всичко е точно!
16. Прибрах се, ще си сложа маска на лицето да се озаря!
17. Ще кача снимка с маската, сладка съм кво?!
18. Огладнях... Хладилникът е празен. Ще стопля буркана  боб с месо, дето ми го прати мама.
Тва няма да го снимам.
18. Качвам снимка на пай ( заех я от една рускиня, тя па как ша види?!
19. Сипах си едно вино, ще пусна един лайф, да се сближа с феновете. Ще им отговарям на въпроси, те много ще се вълнуват.
20. Скапана съм! Пак не остана време да чета! Но ще го запиша, нали като визуализираме нещата те се случват!
21. Пускам пост в ИС- снимка на пантофки зайчета! ( пак на оная рускиня! Много яки неща има! Но тя самата не кой знае кво! Май си пипа снимките)
22. Слагам мисъл на Букай на стори, или беше на Куельо?! Няма значение в крайна сметка!
23. Ще кача снимка от леглото с филтър ушички на мече, много е сладко!
24. Днес беше адски дълъг ден! Но аз се справих с всичко! Гордея се, че сбъдвам мечтите си и правя това, което ме радва! Радвам и хората!

# 2 516

Почна се Тейчето!
Може ли някой да сподели откъде са очилата на JoyTodorva или там както се казва,защото не я знам.

# 2 517
С визия, как с какво.. като го погледнеш ти става ясно, че той такова същество няма да завъди второ. Той е същия като нея. *едвам се сдържам да не продължа*

# 2 518
А каква мисъл би трябвало да има зад татуировките на Ивана, които са целувка, червило, намигаща мацка и прочие кичозни картинки? Тялото ѝ изглежда все едно някое дете си е налепило татуировките от дъвка по кожата ѝ. Дълбоко се съмнявам, че самата Ивана може да се аргументира какво я е подтикнало да си татуира тези шарени драсканици.

# 2 519
Скрит текст:
Златена днес и тя ми рекламира некво тефтерче за планиране?!! Записвайте си вика навиците?! Уат?!? Съвсем изтрещяха. Какви задачи имат толкоз, че не могат ги запомнят 🤪🤭
Много било хубаво да си пишеш.
1. Будя се.
2. Тоалет.
3. Кафе.
4. Качвам снимка в ИС( чакай първо да питам феновете коя да е точно)
5. Проверявам Мамата, дали са ме коментирали глиганите( нека пишат, те са грозни, дебели и недоклатени! Завиждат ми! Аз съм топ!
6. Пия още едно кафе ( с ядково мялко, нали)
7. Влизам в Тубата да видя кво е качила конкуренцията ( мн тъпи видеа, нищо общо с мойте!!!!)
8. Ще удраря вдин фреш от целина и кейл( не знам кво е кайл, гадно е, но е хелти, ще го пия)
9. Ще си опека 1 принцеса, но ще кача снимка на суши, няма да се излагам я!
10. Ще кача още 1 снимка в стори, дали да удължа малко краката?! Не те са си ми дълги!
11. Ще зема да се утвърдя малко и ще напарвя ритуал с огледало ( не знам точно как се прави, но все тая)
12. Ще ида до мола.
13. Пускам снимка от мола! От СепФората!
14. Влогвам от колата, трафикът е ужас! В Дупница не е така!
15. Светлината е кофти, нищо ще сложа Бюти филтър със сърца и всичко е точно!
16. Прибрах се, ще си сложа маска на лицето да се озаря!
17. Ще кача снимка с маската, сладка съм кво?!
18. Огладнях... Хладилникът е празен. Ще стопля буркана  боб с месо, дето ми го прати мама.
Тва няма да го снимам.
18. Качвам снимка на пай ( заех я от една рускиня, тя па как ша види?!
19. Сипах си едно вино, ще пусна един лайф, да се сближа с феновете. Ще им отговарям на въпроси, те много ще се вълнуват.
20. Скапана съм! Пак не остана време да чета! Но ще го запиша, нали като визуализираме нещата те се случват!
21. Пускам пост в ИС- снимка на пантофки зайчета! ( пак на оная рускиня! Много яки неща има! Но тя самата не кой знае кво! Май си пипа снимките)
22. Слагам мисъл на Букай на стори, или беше на Куельо?! Няма значение в крайна сметка!
23. Ще кача снимка от леглото с филтър ушички на мече, много е сладко!
24. Днес беше адски дълъг ден! Но аз се справих с всичко! Гордея се, че сбъдвам мечтите си и правя това, което ме радва! Радвам и хората!

Ехеее, вземам си думите назад - графикът им е ужасно натоварен, горкичките, не знам как издържат на този стрес! Шейм он ми, че ги смятах за безделници

Общи условия

Активация на акаунт