Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 401
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 270
Пепа и диплома от Оксфорд да имаше, все тая, като не може да прави елементарни житейски умозаключения.
Я, вижте Коца с една Логопедия колко телевизии е увършала. 😜

# 271
  • София
Гергана не успя ли да намери по-грозни обувки?

# 272
Гергана не успя ли да намери по-грозни обувки?
От следващото зареждане на Меркарито ще се уреди Wink

# 273
Скрит текст:
Перспективността в катедра културология е нула. Дори МК не включват в конкурсите си съответната специалност, за магистратурите пък съвсем. Е ако някой иска да е уредник в музей.
Културолог съм, затова 😂 та,това, което е в чужбина е масмедии, няма нищо общо с реалността тук. То един проектор има цялата катедра, та преподавателите си носят свой, какво повече да говорим. Интересно е, обичам си специалността, но в България няма развитие. Никой не се интересува от антропологични изследвания или културни политики.
А МА не е от скоро на френски и немски. От доста години я има.

Още не сте обсъдили Джугани и отрочето, кръстено на светец 😂 как така?
И на Тоца новогодишните излияния.

# 274
35 номер?
1,20 ли е висока?
Или си ги е взела, защото са ИСЛ, а пък няма значение, че пръстите ѝ стърчат?

# 275
Детето на Джулиана как се казва?

# 276
# 277
Четох в съседната тема интервю на Джугани-тъпото, на 30 декември получила контракции и решила на 31 да ѝ направят секцио, щото нали я било страх да не я изражда подпийнал лекар, точно навръх нова година. Първо, показва страшно неуважение към лекарите, "подпийнал лекар"??? Че нали е на работа човекът, колко да е подпийнал? Второ, не искала да кърми, че да не си съсипе тялото 🤢 Това като го прочетох щях да повърна. Тя цялата се е съсипала, прилича на бостанско чучело, но поради някакви изкривени и изродени стандарти за красота, се е взела за голямата красавица. Разбирам да не искаш да кърмиш, ама чак пък толкоз откровеност, хайде няма нужда. А има толкова много момичета, които искат да кърмят и не могат, и се тормозят, и идва тази... вери импортънт персона да обеснява, че "външният ѝ вид няма да се размине без поражения от кърменето". Как да не се ядоса човек? И трето, нейният мъж "имал страст" към медицината. Това като го чуя и ми иде "да взема едно дръво". Всеки втори, прочел някакъв брой статийки я Интернет, вече има афинитет към медицината. Като ще имаш претенции, посвети си 10+ години само за обучението по медицина, пък тогава говори за афинитет и страст. Ако не ме лъже паметта, някъде бях чела, че Найденов бил учил някаква специалности в НСА и бил много наясно с медицината и подобни глупости. Сигурно са им чели базовите курсове по анатомия и физиология и този и се е взел за дофтур...

# 278
И аз от време на време си взимам бадемово мляко и то за кафето, но не разбирам тази мания всички блогъри/влогъри и пр. да минават на такова и да го демонстрират по този начин. Прясното мляко е вредно само ако се прекалява с него, а именно да се пие всеки ден по една бутилка. В малки дози и разбира се ако няма доказана алергия или непоносимост към лактозата не вреди.
Преди време беше сока от целина, сега млякото.. Чудя се следващото какво ще е.

# 279
Тя няма и да може да кърми. Просто няма как детето да засуче, без балоните да го бутат напред, как да го подхване, застане, поза, абсурд, но е грозно изказване определено. И не кърменето променят гърдите, а бременеенето. Ама сакън, тез' футболни топки златни. За не го беше обсъждала изобщо. Ма толкова си може.
Давид е светец, ако не знаете, Джуганито каза. А тоя тапир, дето продава книги и чайове, не е по-различен от Ричко Мекичко за мен.

# 280
Когато си тъпо..

ПП. Имам приятелки със силикон,едната кърми две породени деца общо 4години. Другата кърми едно до към годинката. Всичко е до желанието. Но и приннея бпста е ужасно голям и не се знае ще се получат ли нещата, но да се оправдава с това, че трябва да я оперират пак..та тя има 2-3корекции само на гърдите..🤦🏻♀

# 281
Джугани изглежда като секс кукла ама от евтините..
Да им е здраво и щастливо бебето.

# 282
О, да, и аз чстно казано не виждам как ще стане кърменето с нейните пипони така или иначе. Ще удуши детето.
Можеше и да не го коментира, но тя толкова си може

# 283
Не са операциите проблема (макар, че ако не са правени като хората и това е фактор), ами размера. Жени с огромен естествен бюст имат огромни затруднения, да си хванат детето и да виждат какво става, просто бюста им бута бебето, трудно е засукването, не можеш да го подхванеш, много реален проблем е. Затова го казах. И минималният шанс да й се получи, ще изисква кански усилия и асистенция от още някой, как да стане при Джугани. Там са важни 6те кг за цяла бременност с бебе 3,700кг. Още ли някой вярва,че е качила 6 кила 😂

# 284
Ох, тази звезда се разнищва и тук  и във звездните компромати и наистина не разбирам с какво е залсужила  такова голямо внимание.

Общи условия

Активация на акаунт