Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 761
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 945
Не е зле, Пепе, очаквах, че ще й помагат повече. Добре се справя и в кухнята, изглежда спокойна.

Личи й, че ходи на фитнес, защото има много стегнати ръце и мускулите са добре оформени. Всички, които спортуват - знаят колко е трудно да се направят такива ръце.

Джулката май пак ще краде рецептат на салатта за книгата на мъжа й.

# 3 946
Нямала време за срещи Grinning
Само за уикенди в Бургас за кекс.

# 3 947
Ма тя е снимала влог. Дали ще го пусне

# 3 948
Ами няма време, я!

Какво писане, какви срещи?! Старомодни работи, тя е заета бизнес дама, все пак.

Едно набързо в Морската и айде обратно у Софето! 😉

# 3 949
Погачата мама я е месила. Както и баницата.
А чушките за кьополото откъде изкочиха. Не видях да ги пече.
Напротив, Антоанета само включваше блендера. Всичко е пълна бутафория.

# 3 950
Ако още един път беше казала колко е заета и няма време за нищо, щеше да й е за първи път.

# 3 951
  • София
Тъкмо викам всичко сама ... абе дума да не кажеш за нея. Супер противоречива. Тъкмо ми хареса и БАМ, нова простотия.

# 3 952
Фичката 3 ще си остане дълго време мъжът без лице.

Язък за лайковете, супер-дупер лайфстайла и останалото - щом не можеш да разкриеш нещо толкова нормално в името на лЯйковете.

# 3 953
Абе добре се справя Пепето. Поне докато е сама пред камерата. В компания пак нещо закуцва... а как ми се дояде тиква 😍 Джулката пак претенции... Аман!

# 3 954
Когато си известен само с това да си показваш живота си длъжен малко да се информираш за заобикалящия те свят.... 2 месеца се говори за кризата с водата в Пернишко, а тя се чуди защо и спира водата в Рударци?!

# 3 955
  • Някъде там
Ха ха ха Пепооо ти като си по телевизора да не си мислиш, че си само там и тия дето знаят какви ги вършиш онлайн, не са чували за това предаване и не гледат телевизия...
Както винаги едно върши, друго говори и обратно...

Как ли се е почувствал Филяка?

# 3 956
Питката кой я направи. Изпуснах.
Мама сигурно.
Баницата със сигурност не е правила Пепе, така ми прозвучаха реакциите.

# 3 957
Домакинята си показа обноските - "сервирам ти и спирам да те слушам" . 😒

# 3 958
Аз я разбирам Пепе - трябва да е луда, за да каже, че има мъж до себе си в национален ефир. Може с Филяка да не са готови да оповестят връзката си. Аз ако бях на нейно място, бих била много предпазлива и бих си мълчала до последно. 100% с Филяка няма да искат да бъде оповестена връзката им в някакво си предаване

А Джулката с тези коментари е досадна. Разбрахме, че ще пореже всички Simple Smile

# 3 959
Е, как, нали я оповестиха с новогодишна снимка?

Общи условия

Активация на акаунт