Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 782
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 260
Гледали ли сте преди години едно момиче, която живееше с двете си гаджета - пак момичета, майка си и няколко животни? Снима един-два пъти и с Хикен Щикен. Попаднах на Ютуб канала й отново, а оттам и на Инстаграма - няма промяна.
Скрит текст:
Скоро щях да питам за нея. Гледах я няколко пъти през 2015, докато бременех, от чисто любопитство. Бяха ми чудати взаимоотношенията им. После я изгубих.

# 4 261

Ние пишем теза все още.

А тази с грим урока цепи, сега ще и разгледам канала.
И да попитам някой наясно ли е какво стана с Антоанет Попова

# 4 262
  • София

Ние пишем теза все още.

А тази с грим урока цепи, сега ще и разгледам канала.
И да попитам някой наясно ли е какво стана с Антоанет Попова

Попова писа в инстаграм, завръща се другата седмица, почивала си е

# 4 263
Излезе ми реклама от Радостната, тази е съвсем чалната... как може да качи тaкава снимка на детето...
Скрит текст:

# 4 264
Теа беше качила вчера стори как пише магистърската теза, единственото, което беше написано е "СУ Св. Климент Охридски". Още дълго време ще слушаме за нея. 😀

# 4 265
Ок, ама сериозно ли Диор залагат на това лице за реклама? То си е антиреклама...
Скрит текст:

# 4 266
Оххх, бе, стига с кариесите и зъбния камък на това wannabe. Лошо ми става като ги видя. Отвратително изглежда. Но противността идва най-вече от изявите ѝ, лъжите и сбърканите ценности. Може да оправи зъбите (дано), но пак ще е същата червива круша.
Естествено, че никакъв Диор не рекламира през нея, купила си е нещо и ги тагва.

Последна редакция: нд, 26 яну 2020, 15:14 от tuali

# 4 267
Общо взето няма смисъл дали Пепе знае за пионерчетата и чавдарчетата... както казаха преди мен - това са просто факти и добра памет. Тя не е от това време. За мен е доста отраничено да правиш изводи за човек по някакви факти.. Тодор Славков, за какво и е да знае за него, та вижте какъв човек е... ако няма общо с Живков щеше да мете пода в МакДоналдс с извинение...
Пепе доста се притеснява и от това се излага. Поне си взе поука и не се хвали за връзките си поне засега. Това е правилен ход.

# 4 268
Мона празнува ден ден на сина си и разбира се мамита влогърки са гости. Обаче детето на Мона нон стоп е по молове и парти центрове, което няма лошо, но лично съм я виждала с него в Ринг мола да обикаля магазини след като буквално преди това беше заляла инстаграм със снимки колко болен е сина й,а и действително детето не изглеждаше ок докато мама разглеждаше дрешки. А тя имаше доста нечистоплътен вид ...

# 4 269
Има си приоритети жената.

# 4 270
На мен ми беше много чудна една случка с Мона и още тогава не ми направи добро впечатление - Никола беше бебе на 4-5м и тя писала, че бил с Т, бронхит и т.н. и на следващия ден го прати при родителите ѝ, не помня в кой град, а тя отиде да се фръцка на събите на НМ.
Всеки си преценява най-добре за детето, но колкото и да има доверие на родителите си, за мен е странно да оставиш толкова малко бебе болно на друг човек. Аз бих се побъркала да не ми е пред очите.

Последна редакция: нд, 26 яну 2020, 14:28 от Вαнилия*

# 4 271
За мен това са дами, които имат деца, за да се докажат на мъжете си , и за да ги вържат. Тя просто е малка. трябваше да поживее още малко.
Тя, за разлика от Александра почти всеки ден  качва сторита колко ѝ е досадно, тегаво, скучно в тях, да разхожда детето и др. подобни.
Пак казвам, че  в Петканови ми харесва това, че НИКОГА не са промърморили за нещо, свързано с детето и видимо и двамата си го гледат с много любов, но и там има помощ от някого.

# 4 272
Айде и аз да почна като новодошлите, ама коя беше тая Катерина, не я виждам на първа страница, помня, че преди време имаше една кукувица тук дето си пробутваше канала, ама не ѝ обърнах внимание. Същата ли е или ако може линк да я видимЕ

# 4 273
# 4 274
Излезе ми като предложение в ютюб, гледах няколко грим видеа, обаче не е моята чаша чай Grinning на няколко пъти видях доста мръсна гъбичка, с която нанася фон дьо тен... Scream също и самите грим визии не ми допадат.
От хората, занимаващи се професионално с грим харесвам Боряна и Нора, там не съм виждала такива мръсни пособия за грим, а и отделно харесвам гримовете, които правят.

Общи условия

Активация на акаунт