Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 771
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 290
За нищо не сме сигурни, клюкарстваме...

# 4 291
Имаше някъде информация,  че Александра има гледачка/и. А и има много ангажименти, трудно би се справила без. Не казвам,че е лошо да има, просто е нормално когато си виждаш детето по няколко часа на ден да ти е много интересно ежедневието с бебе, защото то реално не е такова. И съвсем друго е да си с него 24/7. Някои неща ти писват. И на мен понякога не ми се мърда, ама заради девойката навъртам километража всеки ден почти . Същата история като Бона и за книжките...

Последна редакция: нд, 26 яну 2020, 18:23 от Stella Gemella

# 4 292
  • Пловдив
Не знам дали Александра има детегледачка, но във видеата често казват, че ще го закарат- вземат от родителите на Даниел или нейните, така че бабите със сигурност им помагат, но и те двамата отделят доста време на Габриел. ✌️

# 4 293
Ивана пак с видео за закона за привличането... дори нямам намерение да го отварям, много в скучна напоследък..

# 4 294
Аз казах ли ви, че Ванчиту има още снимки за качване?! 🤪

# 4 295
Телефонът ми (и на повечето хора сигурно също) има една опция, която прави по три снимки наведнъж, когато натиснеш копчето.
Някой да каже на Ивана как да си оправи настройките, че всеки път прави по 3 и нейният.

# 4 296
Ивана все едно одрала кожата на котката си  с това палто .Много нелепо и едва ли топли.

# 4 297
Отговорът на Банда Банда е доста обран и възпитам в сравнение с птговора,който получих от Ганин мъж.В поредица от сторита  се обясняваше за "крадената торта",на които аз го апострофирах на съобщение и след ответната му реакция,просто реших,че продължаване  комуникацията с подобен човек е безсмислена.

# 4 298
Черешката на тортата 2

# 4 299
  • Варна
Фичката все едно е със запек от 2 седмици на тази снимка. Не знам, не знам, много са ми неприятни. Той малко повече.

# 4 300
Фичката все едно е със запек от 2 седмици на тази снимка. Не знам, не знам, много са ми неприятни. Той малко повече.

С 26 дневен запек по-скоро, от както е разбрал за Филяка.

# 4 301
Добре Ивана бива ли да е толкова скучна женица..как може днес да качи 2 поста с нови 5 снимки от уикенда миналия месец? Всяко видео е едно и също: фризьор, маникюр, животните и после 20 мин вкъщи логорея и мятане на ръце пред камерата. По-добре да качва нови снимки веднъж в месеца, но да не е такава скука и толкова зле обработени кадри.

Валери е направила хубави влогове за Виетнам.

# 4 302
Е, той Фичи надали сега е разбрал за адаша 😃

# 4 303
Моля, кажете ми..това в една пералня ли се пере или в 4 отделни, защото и двата варианта са ми странни
Скрит текст:

# 4 304
Според мен набляга на малкото дрехи, които има тя. И в нашата къща е така, от години едните дрехи са супер малко уж на фона на останалите, но без това да е търсен ефект тип минимализъм...

Има една тънка граница между това да четеш приложна психология, да прилагаш наученото или да се омотаеш и оплетеш толкова от мотивации, мантри, утвърждения, нагласи, че да си развалиш изцяло фабричните настройки Joy
Ивана натам ми бие вече. Стана глуха и си чува нейните си гласове само, което отблъсква хората.

Общи условия

Активация на акаунт