Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 501
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 725
Деса топчиту  вече прекали, още една дето се е излекувала от рак и още ненамси колко болести. ИСКАМ да се започне със съдебните дела срещу очевидни лъжи. Освен това твърди, че тялото можело само да се излекува от ВСИЧКО.
Аз оставам без коментар Confounded Confounded
Скрит текст:
Трябва да се търси наказателна отговорност на такива "лечители-самозванци"...
Сега, здравите интелигентни хора няма да им се вържат на номерата, НО когато човек е болен, или отчаян от липсата на резултат при проведено лечение, лесно се подлъгва и вярва на такива измамници...
Нямам думи за тази. Няма ли някой, който да предложи какво може да се направи с такива шарлатани? Ако трябва дружно да я репортваме Rolling EyesSmileSmileSmile

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 14:00 от Анонимен

# 4 726
Някой гледа ли Саконе Джолис? Значи тази Ана е потресаващо облечена за някакво събитие. Уау🤦‍♀️🤷‍♀️

# 4 727
От рак не се е излекувала. Написала е, че е предразположена.
Дано не я сполети, да се наложи да доказва лично "лечението" си. 🙄

# 4 728
Не знам, как има хора, които ѝ се връзват на тази Десислава.
Не мога да приема на сериозно човек, който ми ходи по бельо и циците, и гъза му са на показ до такава степен, и  по този вулгарен начин.
(Тук май “прозвучах, като някаква лелка, ама НИ съм!🤔😊)
 Никаква естетика и изтънченост не виждам във външния ѝ вид. Само една опърпана коса. Говорът ѝ и той. Мйеканйе, премляскване. Пълен ужас.
Начинът ѝ на живот, за 10 годишна “успешна” кариера на лайф коуч или там, каквото беше.
Ми, нищо успешно не виждам, че да търся съвети и напътствия от нея, за успешен, спокоен и щастлив живот. Ни домът ѝ дом, ни гардеробът ѝ, ни видът, нищо с което да си кажа, ей успешна жена, я да се поуча от нея!
Представя се, като минималист, но за мен е пълен мизернист 😁(думата си я измислих аз).

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 15:46 от Анонимен

# 4 729
Достатъчно болести е изброила, не я защитавайте.

То е ясно, че в този й вид нормален човек едва ли ще й се върже на простотиите, но отчаяните хорица вярват на всичко.

P.S. Извън темата, във Фб се е появил нов хаштаг
Скрит текст:
#чокоджия.
Бая го хранят чиляка, ама си го заслужи. Grinning

# 4 730
Пепе е била на вендузи, на мен страшно болезнено ми изглежда.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 15:42 от Не се сърди, човече

# 4 731
Ох, пак разни драми на/за неизвестни wannabe- та.

Ето един интересен и образователен канал,за който не го знае: https://www.youtube.com/user/scishow

Трябва малко разнообразие и смислено съдържание след на Гуца бабините чинии.

# 4 732
Ох,няма изчитане тази тема... Joy
Гането още повече затвърждава мнението ми,че е едно измислено,комплексирано момиченце без характер. А пък Любо Жечев направо закопа Чоко( Чокопарляка). Наистина не е приятно на гърба на вече починал човек да трупа гледания.  В очите на децата е "герой",защото е направил такова видео.

# 4 733
Въпросната Виктория беше една от инфлуенсърките, които бутаха Липовона на Ричард. Когато я попитаха защо рекламира този продукт и знае ли какви са негативите от него, тя отговори със "Ами, аз питах Ричард и той ми каза, че продуктът е добър".........

Отделно в краткото време, в което я следвах, ми направи впечатление, че е една идея твърде обсебена от отслабване, диети, режими и не ми харесваха посланията, които директно или индиректно изпращаше на последователите си - които съм сигурна, че в голяма част са млади момичета.

Обобщено - не виждам с какво може да ви обогати контента й, освен с красиви снимки на едно несъмнено красиво младо момиче. Satisfied

# 4 734
И ние на село имахме чинии като на Гергана. Ако бяха "презентирани" от друг влогър, с други претенции, насоченост, стил и поведение, щяха даже да седят готино, според мен. Носят мили спомени, за бабите...
Обаче... в нейния случай ми носят иронично подсмихване.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 15:43 от Не се сърди, човече

# 4 735
Гергана цялата е едно противоречие, та и чиниите така. Макро и микронутриенти до втръсване в последното видео. Добре се е постарала да почете все пак, следващите ютуб младежи сигурно само овесени ядки и смутита закусват Joy  (което би било добре!)

# 4 736
Божее, каквото и да се каже за откачалката Деси Пеева ще е малко. Чудя се дали има наистина изстрадали хорица да й се връзват на глупостите. То само като й видиш външния вид, бавната мисъл и мЙекането, трябва да ти светне лампичката, че нещо не е наред. Трябва да си луд да й даваш пари.

# 4 737
Габроелчо ще има хубава торта
Скрит текст:

# 4 738
Напротив, за съжаление. Никъде не говореше за макро и определено не разбира достатъчно от микронутриенти, иначе щеше бързо да разбере, че това смути е далеч от полезно... Ама нека сме позитивни и да предположим, че пак е напредък за последователите й, които сигурно си купуват банички в училище.

# 4 739
Деси я питах под един влог как се хранят децата ѝ, но не ми отговори Simple Smile
Синът ѝ поне се е спасил, сигурна съм, че бабата и дядото му дават нормална храна. Тя обаче няма да го признае никога.

Общи условия

Активация на акаунт