Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 520
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 710
И на мен първото, което ми хрумва, е че тази изкуствена трева по стената ще събира яко прах и каквото й донесе течението, но пък няма да я чистя аз, няма да кашлям аз, така че...
Рано или късно ще я смени.

# 4 711
Но пък изглежда сто пъти по-добре от кича в апартамента на Джулиана.

# 4 712
Ето това е мами влогър. Точно така се рекламира крем за ЛИЦЕ. 👌
https://www.instagram.com/p/B775Z5rB3Cz/?igshid=3a0d57gxyosz

# 4 713
Уф , много зелено бе.Да беше сложила някакъв готин фототапет...

# 4 714
Много са ми ретро тези изкуственяци. Тя и без това слага ярки филтри на видеата, сега с това отровно зелено за фон съвсем да те заболи главата докато гледаш.

# 4 715
Гергана ме изумява!
Хиляди пъти предпочитам, да се обличам от Zara и H&М, ако щеш, само на намаления, но домът ми да е нов, светъл, спретнат, чист, уюутен. Посудата ми, да е красива и да ми прави кеф, да хапвам в нея. Видът ми (кожа,зъби, коса) да е здрав. Вместо да давам хиляди за парцали и чанти от висок клас, а в същото време хората да коментират липсата на устната ми хигиена и да живея в обстановка от времето на прабаба ми.
Но, хората имаме различни приоритети.

# 4 716
Деса топчиту  вече прекали, още една дето се е излекувала от рак и още ненамси колко болести. ИСКАМ да се започне със съдебните дела срещу очевидни лъжи. Освен това твърди, че тялото можело само да се излекува от ВСИЧКО.
Аз оставам без коментар Confounded Confounded

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 20:12 от deede

# 4 717
Това Деси Пеева ли е?
Тя много болести имала, а аз мислех, че просто главата и не е в ред.
Такива хора наистина трябва да ги контролират по някакъв начин, не може всички луди да пишат и говорят глупост след глупост.

# 4 718
Тя е да, дълъг е поста и нямаше как да го снимам на едно.
Има тя, бръмбари в главата си. 🤨

Редактирах първият ми пост, като добавих и началото на поста ѝ.

# 4 719
Деса топчиту  вече прекали, още една дето се е излекувала от рак и още ненамси колко болести. ИСКАМ да се започне със съдебните дела срещу очевидни лъжи. Освен това твърди, че тялото можело само да се излекува от ВСИЧКО.
Аз оставам без коментар Confounded Confounded
Скрит текст:

Леле, как ме ядосват такива неща! Писах ѝ на тази откачалка, надявам се и още хора да го направят! Като човек, който в момента има в семейството онкоболен, ми иде да я фрасна с връзка целина по кухата глава! 😤

ПС Тая май ме блокира моментално, вече не виждам нищо от нея...излиза ми "No posts yet".

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 13:07 от tuali

# 4 720
Колко е лесно така... Блок и все едно нищо не е станало.

# 4 721
ПС Тая май ме блокира моментално, вече не виждам нищо от нея...излиза ми "No posts yet".
Да, блокирала те е.
Тази патка не се ли усеща колко може да навреди някому?

# 4 722
Ей така се прави , дами. Питаш : няма ли кой да ми подари кашон бисквити , че детето много ги обича и хоп: куриера носи бисквити
Скрит текст:

# 4 723
Да, блокирала те е.
Тази патка не се ли усеща колко може да навреди някому?

Съмнявам се да съм била единствената, която ѝ е писала, просто е нереално да няма критични коментари под повечето ѝ постове в инста. Но браво, за по-малко от 30 сек ги елиминира. Откачалка!

# 4 724
Цитат
Съмнявам се да съм била единствената, която ѝ е писала, просто е нереално да няма критични коментари под повечето ѝ постове в инста. Но браво, за по-малко от 30 сек ги елиминира. Откачалка!

Не, със сиг. не си само ти. Още докато беше със Сашо помня в едно видео бяха казали нещо от сорта на "не се хабете да ни пишете негативни коментари защото ние ги трием". Като последната част казана в хор от двамата, с доволни усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт