Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 478
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 995
Ралица отдавна спрях да я следя, но от любопитство отворих да видя това стори... Ами не, Филип не яде кората на банана, яде самия банан, който е обелен на половина. Както правя и аз, а и всички хора, които познавам. Не съм виждала човек да обели целия банан, да тича да си измие ръцете, щото кората е пръскана с не знам си какво, пък после да си изяде бананчето. Сори, ама малко ми идва в повече модата всичко да е еко био мио здравословно.

# 4 996
Идвам само за да си споделя мнението по крайно наболелите теми в темата и изчезвам да уча. Joy
Ралица - Ралица е много спокойна, много дзен и много мила и уравновесена докато някой не изрази мнение, че тя не прави нещата по най-чудесния и правилен начин или не я изкритикува, макар и леко. За втори път ми прави такова впечатление. В нейния случай въобще не става дума за това, че е майка и жена и затова получава критики, а мъжът и, понеже е мъж и баща не получава такива, а че мъжът и си има личен инстграм и много по-малка публика в сравнение с нея. Тя иска обратна връзка, но я иска само положителна - там е трънът в петата, а не другаде. От страх да не шеймнем някого, вече човек трябва да ръси само похвали. Както казах, иначе е много положителна и добра, достигнала златната житейска среда и покой чрез минимализма... докато не я настъпиш леко. Тогава и там си личи, че манималистичните прояви имат ефект на доста повърхностно ниво.
Инфлуенсърството е двупосочна симетрична комуникация, където мнението и на двете страни е важно.
Антоанет Пепе - Антоанета Пепелджийска за мен е най-дебелоокото, неемпатично същество в българското инфлуенсърско пространство. То бива наглост, бива да си се самозабравил, но изявата и на събитие за жени с репродуктивни проблеми ме оставя без думи. Днес, срам - не срам ще си призная, че за първи път си помислих, че си заслужава всичко, което и се случи. С какъв акъл ще се яви там просто не разбирам. С какъв акъл някой я е поканил, също е загадка. Знам, че сега ще слезе някой от балкона да ми обясни каква жалка лелка-злобарка съм, как нищо не разбирам от живота и как няколко потребителки в темата я били обиждали, наричайки я "Пепон". След пълното фиаско от преди няколко месеца, не знам с какви очи ще излезе пред жени, които се борят за дете. Абсолютна липса на човещина и усет къде ти е мястото и къде не.

# 4 997
Да. Драмата с банана е в повече.
Поне разбрахме колко " не ѝ пука"

# 4 998
Коментирала е както е намерила за необходимо, в собствения си профил, не в чужд. Ако това ще доведе до една потребителка по-малко, която да досажда на света със своите натрапчиви възгледи за отглеждане на чуждите деца - все е от полза.
Не става дума само за този случай, това е по принцип начина ѝ на общуване. Никой там не може да изрази мнение. Да, в нейния канал си е и може да трие и да прави, каквото пожелае, но казвам, че претенциите, които има, големите приказки за развитие, за живота и т.н., не отговарят на действията ѝ.
Както отбелязваме разминаванията м/у идеите и действията на другите влогъри, така и за нея, нищо повече.

П.П. Приемам твоето мнение, просто казвам аз какво мисля за канала ѝ.

# 4 999
Това с банана ми толкова тъпо,че дори не ми се обсъжда. Хубово Ралица ни носи на критика(като почти всички),но и тази дето го е изцепила е казала голяма тъпотия, колкото ей така да се заяде.
Зорница няма лш да качва днес видео,какво си случва там?

# 5 000
Аз Ралица я харесвам, но смятам че всичките тия изяви в социалните не ѝ влияят добре. Камо ли пък откакто роди. Виждам я като силно ранима, все още неопреборила тревожността и чрез някаква си нейна защитна реакция, която тя предполагам счита за самочувствие и смелост, става пасивно-агресивна. Иначе не е лоша.

Днес гледах едно след друго две-три видеа от тотално различни влогъри и се зачетох отдолу в коментарите. Масово писано някакво мнение да поправи грешка допусната от влогъра или да изрази различно мнение и веднага след това поднесено извинение и послепис "това не е хейт, моля не се обиждай". Напълно съзнавам, че хейт има, но пък чак толкова човек да не може една дума да им каже на въпреки. Смятайте как реагират някои.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 19:46 от Emi_55

# 5 001
Това с банана ми толкова тъпо,че дори не ми се обсъжда. Хубово Ралица ни носи на критика(като почти всички),но и тази дето го е изцепила е казала голяма тъпотия, колкото ей така да се заяде.
Зорница няма лш да качва днес видео,какво си случва там?
Не мисля, че е, за да се заяде. Ралица и като правеше пюретата казваше, че предпочита домашни, непръскани плодове. Предполагам, че потребителката и въобще не е смятала, че Ралица ще възприеме коментара и като някакъв шейминг и е мислела, че ще бъде сметнат за добронамерен.

# 5 002
Възможно е разбира се и това. Но на мен много прекалена и дребнава ми е тая работа. Сякаш ти му даваш обелката на банана,смехотворно е.

# 5 003
Коментирала е както е намерила за необходимо, в собствения си профил, не в чужд. Ако това ще доведе до една потребителка по-малко, която да досажда на света със своите натрапчиви възгледи за отглеждане на чуждите деца - все е от полза.
Не става дума само за този случай, това е по принцип начина ѝ на общуване. Никой там не може да изрази мнение. Да, в нейния канал си е и може да трие и да прави, каквото пожелае, но казвам, че претенциите, които има, големите приказки за развитие, за живота и т.н., не отговарят на действията ѝ.
Както отбелязваме разминаванията м/у идеите и действията на другите влогъри, така и за нея, нищо повече.

П.П. Приемам твоето мнение, просто казвам аз какво мисля за канала ѝ.

Аз коментирам само конкретния казус с банана, тъй като е много характерен за интернет общуването в българския интернет.
За канала й нямам какво да кажа.

# 5 004
Възможно е разбира се и това. Но на мен много прекалена и дребнава ми е тая работа. Сякаш ти му доваш обелкато но банана,смехотворно е.
Детето яде плода, но дори да изключим пръскането на бананите, смятай колко ръце са го пипали този банан. Сигурна съм, че минути по-късно детето си е лапало ръцете...просто защото всички едногодишни го правят.
Дори и да е дребнав коментарът ѝ е пратен на лично съобщение, никой не я е упрекнал публично. Според мен самата тя си се изложи пред аудиторията.

# 5 005
В профил, в който се обсъжда колко броя мазила имаш в банята и колко точно дрехи в гардероба, не виждам нищо изненадващо, че се отделя толкова внимание на обелката на един банан.

# 5 006
Виктория Бекъм 😜

# 5 007
Мания имат кампания в подкрепа на фондацията от поне 3 години! В моемнта дори в който и магазин да отидете да дарите дрехи, помагате на фондацията.
Какъв е ИГ на въпросната Ипси?

@ipsyrm
Kitty from the city

# 5 008
Абе, може, ама като в Меркари. Ако си от персонала. Иначе има да си ровиш в купища миризляци докато намериш нещо. Събитието много лъскаво, чак не отиваше. Аз освен Ивана, друга от по-известните инфлуенсърки не съм видяла да пазарува от ВУ. Рязко заизникваха Джони Деп, госпожа Бекам и сие.

# 5 009
Ох, тая Пепе и в гюма ще влезне, ако и дадат пари!

За малко да й повярвам, че се вдъхновява от магазини втора употреба.

В Манията сигурно се намира с доста  ровене нещо свeстно. Аз няколкото пъти, в които съм взимала от тях дрехи с етикети на доста по-ниски цени - е било през онлайн аутлета им. Никога не съм намирала нещо, което да си харесам на място.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 20:34 от Yogurina

Общи условия

Активация на акаунт