Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 482
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 5 010
Виктория Бекъм от али експрес ли ще да е това 😂

# 5 011
Ами, намирала съм чудесни неща, без да държа да са някакви световноизвестни марки. Много дрехи съм намирала и с етикет, оригинален.
Смея да твърдя, че обличайки се от там , няма вид на клошарка.
Пак казвам - ако нямаш вкус, ако щеш с най- марковите дрехи се облечи..все ще си зле.

# 5 012
Ами, намирала съм чудесни неща, без да държа да са някакви световноизвестни марки. Много дрехи съм намирала и с етикет, оригинален.
Смея да твърдя, че обличайки се от там , няма вид на клошарка.
Пак казвам - ако нямаш вкус, ако щеш с най- марковите дрехи се облечи..все ще си зле.

Да, зная. Коментарът ми за гюма беше, защото на всички ни е ясно, че тя там не стъпва въобще по принцип.

Иначе, аз отдавна не съм ходила, не знам каква е хавата. Нали съм постоянен хоум офис и имам прекалено дрехи, които така си и стоят, та за какво да трупам още.  Simple Smile

# 5 013
Аз виждала много хора с хубави дрехи втора употреба, но аутфитченцето на Филяка от вчера наистина прилича на извадено от кофата.

# 5 014
Толкова да не ми харесва комбинацията скъсани дънки с остри токчета,че няма накъде. Само е минала покрай Виктория Бекъм(жена която никога не съм харесвала ако и да има стил).

# 5 015
На мен комбинацията ми харесва. Макар да не си представям В. Бекъм с такива дънки. 😜 😉

# 5 016
Не мога да повярвам, че Пепе има наглостта да се сравнява с Виктория Бекъм.
ВБ е най-стилната жена за мен. Изключително елегантна и класна, изключителна!

Пепе, осъзнай се!

# 5 017
Ядосана съм на тия наши вльогърки ... Маги Сан, Сладкиша и Лина ги харесвах и гледах, защото исках да гледам нещо по-'народно' ама с тия бебета ме изгубиха и трите ... Защо не остана ни една по-нормална, без вирнат нос заради 'известност' или без да обяснява за бременност или бебета?
Да са им живи и здрави децата ама е досадно чак. Иначе Лина е права - като не ни харесва няма да гледаме.

Сега гледам снимката на Мона и се чудя как се промени това 'дете' ... Каква беше Монислава преди години, когато участваше в 'Звездици' (или 'Към звездите') и класните ни ръководители в основното училище, в което учехме и двете, ни караха да пишем писма за да гласуваме за нея ... После и през 'ЕМО/Метъл стайл'-а мина и на финала се докара до това. Поне пак е с дълга коса - отива й ама ми е адски неприятна.

И клипа на Ивана гледах - жал ми е за Котана. Цял живот сме гледали котки и изуменият и стресиран поглед на котето е нещо, което съм виждала при моите само след кастрация докато още са замаяни от упойката ... Яд ме е на Ивана и Боби за това, толкова пък да не се поинтересуват как трябва да се гледат тези животни ...

# 5 018
Егати и намусената и позьорска физиономия дето е направила Пепето. Това е нейната интерпретация на Бекъмката. Леле леле.
Мона аз много я харесвах като играеше в Революция Z и в като беше по-малка. Сега ми е коренно променена. А е симпатяга. Просто не знам,от майчинството ли е,чалнаха ли се,много им порастна ряботата ли. Мона си я представх повече творец. Всички се юрнаха да стават влогъри, явно много се поблазниха я от слава, я от пари.

# 5 019
Видях днес, че за първи път са извеждали Дивна. Ако не бяха хилядата сторита за петте минути на тераса и въздуха в София, сигурно нямаше да се запитам защо бебето не е в скафандър, ама не можах да не си го задам този въпрос след всичко споделено.
Много съм разочарована от Маги. Сладкиш, Мона, Лина и още много мамита не следя, но Маги ми беше симпатична дълго време. Клиповете на тема как се гласи багаж за чужбина и разговор с майките по скайп бяха култови произведения в първите ми месеци извън родината. Тя и приятелките и имаха много добра идея за интервюта със студенти от различни специалности в Мюнхен. Разбирам, че вече не са и актуални тези теми, но можеше и да не залита толкова по мами течението.

# 5 020
Чие бебе е Дивна? На тази Маги ли? Аз ния не я гледам. Нещо не ми допадат видеата й изобщо

# 5 021
Чие бебе е Дивна? На тази Маги ли? Аз ния не я гледам. Нещо не ми допадат видеата й изобщо
Да.

# 5 022
Е не!  Така чаках новото видео на Зорница. И що да видя в инстаграм-колаболрация с Булмаг на тема манджи. Щяло да бъде качено в 20.00ч.
Толкова да ме е яд за нея!

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 21:46 от Мис Каролин Бингли

# 5 023
Минала е като влака стрела покрай Виктория Бекъм. А сигурно Фи III е Дейвид.

# 5 024
Тедии, къде си, бе душа!!? 🤗

Фи 3 е Жони Деп 😂😂 има го на предните страници

Общи условия

Активация на акаунт