Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 610
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 120
Аз наистина не разбирам каква е тая нечовешка драма , че Пепе е била С децата и С компания в къщата на родителите ѝ. Нали не разбирам какво се очаква от нея. Защо трябва да стои в тях , да се вайка и да посреща Нова година сама с децата? Значи оня клошар може да си вее .... С латината., а Пепе да стои в тях и да се самобичува , че на някакъв му писнало да е баща и съпруг и дай целия свят да се срине сега.

# 121
Джовани приюти на Рударци и кучето на Филяка. Мама и тате художник правиха предишния да видим този докъде сте докара нещата.

# 122
Аз се надявам Пепе да в щастлива в Филяка, не ми харесват като двойка, но никой не ме и пита. В днешно време хората масово се развеждат , винаги съм била на мнение , че ако родителите не са удолетворени и щастливи в една връзка е по-добре да се разделят, за децата също е по-добре да виждат родителите си щастливи. Малко в повече ми идва това “осъждане “ на Антоанета, отворете подфорума за семейни отношения и може да ви стане лошо..

# 123
Антоанет Попова ще има нов килим. Току що бяха пред мен на касата в Икея. Мацката е много сладка на живо. И приятелят и също е симпатяга. Но определено са фенове на Икея 😊
Продължавам да не доумявам кое ви кара да смятате, че Ф2 пръв е напуснал брачното ложе. На Пепе цирковете с Бийтълса и косата му бяха доста преди раздялата им и все още когато Филип бешв в картинката. Той пръв обяви другата, но не значи, че пръв е проимал такава.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 19:59 от Breedlove

# 124
Казах ви, че Александра ще поздрави Джулиана , но Не поздрави Теа за раждането на децата им
Скрит текст:

# 125
Антоанет Попова ще има нов килим. Току що бяха пред мен на касата в Икея.
Трябваше да я поздравиш от форума Stuck Out Tongue Winking Eye

Това питане и обсъждане на потенциални бебета ми е ужасно скучно. Все ми е тая коя кога и дали ще има поколение.
Много по-интересно ми е за какво точно са се скарали Шопови и Петканови Joy

# 126
Петканови са си приятели с Джулката, нормално е да ги поздравят за раждането.

С Шопови се разбутаха още преди Теа да забременее или да е била в съвсем начална бременност.

Манджата на Коцка не е същата - предната беше от бутчета с перушина.

# 127
  • Някъде там
Peacocklove , проблема беше, че Пепа обясняваше, че ще са в тесен кръг с децата, а се оказа цялата фирма.😀
И за това е "драмата". Едно говори, друго върши.
Аз например, тесен кръг го разбирам 4-8 човека общо. Даже 8 ми са много.

Лелее егати манджите..Сигурна съм, че това и котката ми няма да го яде.

# 128
И приятелките на Антоанета са били на Нова година доколкото видях.

# 129
Както и преди съм отбелязвала, Пепе е серийна моногамистка и скача от клон на (първия видян следващ) клон. Очевидно има нужда от мъж, за да се чувства пълноценна. Познавам такива хора и ми е малко тъжно за тях. Като се замисля, всички са единствени на мама и тате, дондуркани и глезени и на “дърти” години. Може пък да има някаква връзка. Хора, които не знаят как да бъдат самостоятелни, може би.
Скептична съм към връзката с Ф3, но се надявам интуицията ми да ме подвежда. Иначе, не смятам, че са избързали с афиширането. То и без това почти всички вече знаят, не виждам смисъл да се крият.

# 130
....
Манджата на Коцка не е същата - предната беше от бутчета с перушина.

Мерси, Ванилия! И двете манджи изглеждат еднакво гадно, явно това ме е объркало 😂

# 131
Повръща ми се от манджурляка на вуйна Коца.Жена на камара години,да не може едни палачинки и една супа да завърти.Наскоро й писах коментар в иг,че е изгорила всичките палачинки.

# 132
Йоана-Йоко съвсем е изтрещяла тази жена . В началото ми харесваше ма и тя се бъгна яко . Леля е оцеляля след возене в Ламборгини да не се притесняваме 😂😂😂

# 133
Продължавам да не доумявам кое ви кара да смятате, че Ф2 пръв е напуснал брачното ложе. На Пепе цирковете с Бийтълса и косата му бяха доста преди раздялата им и все още когато Филип бешв в картинката. Той пръв обяви другата, но не значи, че пръв е проимал такава.
Май след последното пътуване до Дания, Пепе се промени, може би се е надявала нещата да се оправят. Кой е крив и кой прав едва ли ще разберем, а и едва ли ще го каже гласно. Очаквам скоро да и тя да обяви за връзката си с Филяка, но ще е нещо от сорта, с преконструирането. Освен, че са щастливи в различни държави, са и щастливи с различни партньори. Истината едва ли ще излезе на яве.

# 134
Деси май ще се завръща в Ютуб

Общи условия

Активация на акаунт