Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 627
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 105
Аз го гледах и бях раздвоена. В началото ми се стори, че не приемаше играта насериозно и се лигавеше, дори и водещият му се подразни. След като мина първа сигурна сума (с помощта на Билалов), сякаш се стресна и започна да играе по-сериозно. Куца му общата култура, но по пътя на логиката успя да отговори на немалко въпроси, имаше и доза късмет. Зарадвах му се, че мина втора сигурна сума и накрая ме хвана яд, че не се отказа.

Не съм гледала реакцията му, ще я видя сега Simple Smile

# 106
За мен Пепе е самотна майка.
Едва ли може да каже на Филяка - тази вечер гледай децата, че имам работа.
Или-смени памперса на Сиена, че се е на@@ала. И все неща в този дух.
Както е грозно да се коментира кога ще забременее една жена, така и е грозно да се твърди, че Пепе скоро ще обяви, че е бременна. Чунким😜 вие ще ѝ гледате децата утре. Да, има 2 деца, но от един мъж - т. е. не е вярно, че забременява от всеки Филип в живота си. 🤔

# 107
От месец не бях гледала Деси и сега попадам на клип влог3,в който ми обсъжда коментарите. Laughing.Копи-пейства всичко от гугъл,лично аз съм й проверявала репликите.
Ей сега пак ще я оправя.

# 108
От месец не бях гледала Деси и сега попадам на клип влог3,в който ми обсъжда коментарите. Laughing.Копи-пейства всичко от гугъл,лично аз съм й проверявала репликите.
Ей сега пак ще я оправя.

Изоставам.
Коя е Деси? ☺

# 109
Коя е Мирабг? Интересен профил за ремонт, не бях попадала досега Simple Smile Благодаря

Един блогър. Май не е много известна, има и малко последователи в ИГ, но аз я следвам. 😃
Докато бях бременна си търсих наскоро родили бг блогъри и полезно инфо по темата и ми се върти в главата, че съм чела за раждането на сина й.

Ида я следвам в ИГ, но нещо не ме грабва с влоговете. Иначе има готино инфо за чужбина, тя живя и в Англия, ако не се лъжа.

# 110
  • Варна
Много е модерно като изразиш учудване спрямо писанията на потребители, да се каже, че се дава "наклон на темата". И разбира се, всеки може да пише каквото желае и другите да коментират тези мнения, нали така се води дискусия?

# 111
E,защо пък да е избързала Пепето?Вие какво очаквате наистина..да реве от сутрин до вечер,да се самосъжалява,да се изгуби в депресията,докато парцаланчо бълва сторита колко е щастлив с новата жена?

Пепе и Ф3 много късно официализираха връзката им.Ако речем,че от юни/юли са заедно,едва в края на декември пуснаха обща снимка и така се обявиха за двойка.Без излишни сърчица,лиготии и 1000 сторита колко се обичат.Направиха го по деликатен и хубав начин.
Според мен са си дали време,за да преценят имат или нямат бъдеще и след 6 месеца "тестване",вече са открити.

Елица,доколкото разбрах,са й махали полип или нещо от рода и то преди няколко месеца.Тоест съвсем дребна процедура.Не го използвайте това ако искате да оправдаете липса на бебе там.Ако то липсва,причините са други.За себе си мисля,че Майкъл въобще не му е в главата и човека иска да фокусира над бизнеса си и партитата с аверчетата.Елица е тази,която изглежда отчаяна за сватба и бебе.Мяу.

Ами за мен това е бърза нова връзка. Както казах, не са на 18години и след брак и малки деца няколко седмици/месеца не са кой знае какво. То си е тяхна работа, просто констатирам. Не е казано да се самосъжалява, това няма нищо общо в случая. А за реването - това не зависи от човека, всеки преживява нещата по различен начин.

Елица си знае колко проста е била манипулацията, добавяйки възможността за евентуална генетична предразположеност към по-сериозни проблеми и стреса покрай това. Не използвам нищо, а давам пример и не съм никоя, че да оправдавам или осъждам хорските избори, които не ме засягат. Не смятам, че "липсата на бебе" трябва да се "оправдава". Това е лично решение, понякога зависещо от здравословно състояние. Не бих се наела и да я определя като "отчаяна" за каквото и да е, отново по причината, че това са изключително лични неща и не ми влиза в работата.

# 112
Коца не може да готви.. просто всичко, което е показвала до сега изглежда отвратително. Каква е тая чорба с пилешки крила?
Скрит текст:

# 113
Аз също смятам, че потпитване за деца е деликатен и понякога болезнен въпрос, за много жени, включително и за влогърите.
За брак е друго.
Бракът отдавна не е мерило за морал и ценности.

# 114
Този "шедьовър" на леля Коци съм почти сигурна, че съм го виждала и преди 🤢

# 115
Коца не може да готви.. просто всичко, което е показвала до сега изглежда отвратително. Каква е тая чорба с пилешки крила?
Скрит текст:
Скрит текст:

DMSKuzman 0800000888

# 116
JoyВелико!
Смятам, че Константина трябва усилено да рекламира Фуд Панда и производните и рекламирайки, да ги ползва

# 117
Пепа спретна новогодишно парти с аверите  във вилата на мама и тати, досущ като някоя тийнейджърка. Да са живи и здрави хората да дундуркат 30 годишната щерка...
Новогодишната сесия разбира се беше заради рекламата на кармели,юнони и незнам си кви фешън къщи...ама иначе всичко е #фемилифърт и #дотърлав...празненство в тесен семеен кръг..
След 12 фотосесията продължава, ама с любимия...под прикритие...
Чудя се остана ли някой който още да я съжалява...милата самотна майка...

# 118
Той, Кузман, явно хапва скришно в телевизията преди да се прибере у дома. Позагладил е косъма.

# 119
Това ми напомни на Гергана Joy

Общи условия

Активация на акаунт