Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 486
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 210
Ако е написала отдолу, че се е вдъхновила от въпросната картина - ок, ама едно към едно копие и да не кажеш, че си го видял някъде - не й прави чест.

Коментарът под снимката й може да звучи махленски, но не е далеч от истината. Харесвам стилни полуголи дори голи фотографии. Има много начини голотата да не граничи с пошлост, а женското тяло да се запечата по красив и нежен начин. НО не  виждам тази снимка как кореспондира с профила й. Не знам да е модел или актриса, и да е, в иг го играе майка, съпруга и домакиня. Показва и рекламира манджи, картини, лекарства и други подобни. Къде между тези неща се вписва една гола снимка, олицетворяваща равносметката й за предходната година?

# 211
Дами, моля Ви, не ми казвайте , че постъпката на Кузмановица е изненада за някоя от вас? Все пак това е жена, на която най-големият й успех е, че е известна заради външната прилика с известна фолкпевица. Няма как до вчера да си се снимала в чалга клипове, а днес да се правиш на одухотворена.
Константина, чудесен пример даваш на двете си дъщери - да замиташ и цензурираш мнения не прави истината по-невидима за очите.

# 212
Мисля си ,да взема да тагна "HM", "Zara", "Bershka“ ,"Stradivarius",да и изпратят малко ПР-пратки на леля Коцка.Да е облекат женичката,че си няма дрехи Simple Smile,зима е ,ще настине.Притеснявам се за здравословното и състояние Scream Cold Sweat Head Band Laughing! Ще излезе в болнични,какво ще правим без нея ?
А може и това да е идеята на тази снимка,брандовете да се сетят да е уважат,да не ходи гола и боса през новата година.
Ма ще вземе да ме блокира хахха Satisfied Satisfied  Satisfied Satisfied  Satisfied Satisfied  ,после как ще и гледам творенията.Изкуството което създава е безценно,не мога да си представя какъв ще ми е деня без да е видя :Д .Затова ще си трая ...Grinning Grinning Grinning Grinning.

# 213
Дами, моля Ви, не ми казвайте , че постъпката на Кузмановица е изненада за някоя от вас? Все пак това е жена, на която най-големият й успех е, че е известна заради външната прилика с известна фолкпевица. Няма как до вчера да си се снимала в чалга клипове, а днес да се правиш на одухотворена.
Константина, чудесен пример даваш на двете си дъщери - да замиташ и цензурираш мнения не прави истината по-невидима за очите.
На коя фолкпевица прилича?
Joy

# 214
В един епизод на  "Черешката", сама каза, че много често я бъркат с Анелия.
Аз тогава много се смях.

# 215
В един епизод на  "Черешката", сама каза, че много често я бъркат с Анелия.
Аз тогава много се смях.
Нищо общо.
Благодаря за отговора.

# 216
Като 2 капки боза Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 217
Поне Филип датски мацаше оригинали... А тази даже с претенции. И в коментарите на български се обяснява.  Жалка история.

# 218
Ева, на Фичо неговата, беше качила наскоро снимка с описание "Please like and subscribe". Сега не мога да намеря къде, но някъде имаше и коментари от нейни приятелки #teamEva, на които тя отговаряше със задоволство и намигащи емотиконки. Сигурно не съм права, но имам чувството, че постоянно се заяжда датската двойка с Пепе. Много ми е инфантилно подобно поведение.
. Беше под една снимка в профила на Филип, която той като гледам е изтрил.

# 219
Включвам се и аз ,гледах само на Плами Димитрова .Отново пиене на кафенца избелване на очи да покажем колко е вкусно Grinning .Не ми допадна пореднота й видео,много кадри не бяха нужни.И обясняванките защо седяла до 2 сутринта с приятели.Това момиче във всеки влог се показва сънена,на нея й е все тая,че е с такава лоша кожа и мазна коса.Но е много нечистоплътно ,за младо момиче не се поддържа изобщо,а и дори ВалериЕ си лекува акнето....Това,че те мързи не е оправдание или отлагане...

# 220
На мен някои от плесканиците на Фичо ми харесват, ъъъ, мяркайки ги спорадично във видеа (бой, бой с камъните по главата!!!), но на Константина всичко е в духа на бездарния плагиат. Евала обаче колко си вярват всички, и за писане, и за рисуване, и за всичко друго... аз не мога така, от сърце се възхищавам.

# 221
Като 2 капки боза Joy Joy Joy
Скрит текст:
Извинявам се, но коя е тази?

# 222
Това е Константина Живова - мамче, художник, модел, блогър, писател и най-вече майстор на късия разказ

# 223
изпусна кулинар 🐓🥣👩🍳

# 224
Абе не ви ли се струва, че изведнъж спряха да ходят на брънч? Да не би вече да не е модно?
Тъкмо ще има място за мен Joy

Общи условия

Активация на акаунт