Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 886
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 450
Някой знае ли какво стана с видеото на Студио Куинс с Гергана Димитрова и Чефо?

# 451
Някой знае ли какво стана с видеото на Студио Куинс с Гергана Димитрова и Чефо?
Явно не е имало такова, а просто са били заедно в студиото.
Те вече не канят Гери (и по-добре). Крис Танев и Чефо са доста по-добро попадение, Анди Студио също снимат за тях... Гергана нямам идея кой я харесва.

# 452
Сестра й и всички в пакета, който си е купила.
И аз се чудя за Десипеевалайфстайлточканет как не е посетена още от социалните, ама а де...мистерия.
Мара Сладкиша е Мими Георгиева май беше, страшна интелектуална зверкиня, която беше избесняла скоро по хората тука, че я коментирали.
Абе...ако всеки път ни съдеха както заплашват, щеше да е култово. Направо си представям в съда, за доказателство да се предадат изрезки, принтени от бг мама.

# 453
Не съм изненадата от резултатите в анкетата предвид, че е насочена и разпространявана в тази тема. За подробни резултати, категории, раздробявания, схеми и диаграми си има агенции, които вземат доста солено.
От влогърите си признавам, че следя единствено Жечев и Чарли Танев, просто останалите не усещам с какво биха могли да ме привлекат като верен абонат, а не като инцидентно "харесах си Х и искам да видя цвета преди да купя".

# 454
Много неблагодара работа е да си автор на тема. Пишеш и няма кой да чете.

Сладкишът си фигурира с прякора Сладкиша, че и Щолена, само да има кой да отвори първи пост и да чете. То просто избожда очите, защото е цял ред. Та примерът е добър, показва колко внимание се отделя на първи пост.

# 455
Аз пък никоя от тези горе цитираните не понасям,  грубо звучи,  но всички тях слагам под общ знаменател на префърцунени жени. Жени я на мъжа си, я на мама и тате, всичките, които Вишнева цитира.  Мими'с по едно време ми беше толкова опротивяла, също като денина, реклами на килограм и спрях да ги следя, общото за всичките според мен, е , че си живеят в собствен свят и им е супер удобно, но са много далеч от 90% от живота на бг жена мусакаджийка. Не ги харесвам и не са ми никак интересни, каквито и положителни черти да имат.

# 456
Аз току що разбрах, че Златка Димитрова е инфлуенсър на годината. Както и не знаех, че има такава награда. Откачена работа.

# 457

Да се включа набързо. Първият пост отнема време, старая се да го допълвам, но за целта имам нужда от ъпдейти веднага щом го пусна или преди да го пусна, да кажем последния ден на месеца. Нали си представяте колко е нелепо да събирам коментари в бележки на телефона примерно цял месец? А това е защото постът може да се редактира само 24 часа след като го пуснеш, иначе трябва всеки път да пиша на модератор, което също е досадно.
Резултатите от анкетата вече казах, че ще ги включа на първа страница на следващата тема, обобщени.

И никой не иска от Вас, новите или по-рядко четящите, да изчитате 14 теми по 300 страници, но съгласете се, че през час идва някой да пита кой е Пепа, кой е Щолена, кой е Сладкиша, кой е Гръмпи и наистина става досадничко.
Даже почвам да мисля, че ни пързалят вече с тия въпроси, честно 😂

Гръмпи, тая сутрин даваха Златка от някакъв мол в Бургас с детето. Кърмех, та й послушай тъпотиите за 4 минути (нервите ми не издържаха,, тя си плямпаше) и разбрах че се е преместила в Бургас със семейството си, но е тайна защо, гледа да СТРАНИЧИ от клюки, но все пак изплю камъчето, че се е разделила с мъжа си и не Пропусна Да ни Информира от национален ефир в 9 30 сутринта в събота кой е новия й любовник. Явно е богат и е успял да й купи и тази уникална титла

# 458
  • Някъде там
Да се смее ли , да плаче ли човек.
Първо беше проблема, защо сме обсъждали този и онзи подробно.
Какво сме искали от Пепа, че сме я осъждали за всичко, сега пък защо не обсъждаме повече блогъри.
Анкетата била за дъФките тук.
Да, защото анкетата е за редовните потребители, такива които само четат или се включват от дъжд на вятър да направят забележки по коментарите на другите, да кажат че им е странно това или онова и да се възмутят , не са важните в анкета направена за темата.
Вишнева  и кулинарни блогъри сме обсъждали. Даниела е една от тях.
Ти като държиш някой да се обсъжда ами включвай се по често, говори за него и ще се случи.

# 459
Celeste Barber, жената с провокативните имитации на абсурдни снимки, е подела кампания за пожарите в Австралия. До момента са събрани 16,5млн$. Това е истински инфлуенсър, българските карикатури, начело с Пепета, Гергани и прочие изглеждат още по - трагикомични на фона на това.
https://instagram.com/celestebarber?igshid=p1m4h80tugoz

Впрочем, не ги следя всички, но само Ая беше споделила подобно нещо. Докато целия инфлуенсърски свят се надпреварват да информира за кампании, нашите сладурани постват кафета и изкопирани снимки. Машалла. Sunglasses

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 09:19 от Summеr.

# 460
  • Някъде там
Sumer, няма защо да се учудваш.
Те при български трагедии не се включваха, та за Австралия ще ги е грижа. Единствено Деси постоянно пуска сторита с апели за помощ.

Колкото до кулинарните блогъри то просто няма какво толкова да им се обсъжда, защото те следват една линия.
Снимат и споделят рецепти. А все пак във форума има достатъчно много такива теми. Лично аз следя  достатъчно много кулинарни канали и блогове, защото са ми страст и много мога да занимавам съфорумките тук с тях, но не виждам смисъл.

Боряна беше спомената.Говорили сме за нея няколко пъти. Лично на мен много ми харесва че снима грима на клиентките си и се съгласява да пътува из страната.
Ако някой знае как и варират цените ще съм благодарна да сподели че ще имаме повод за хубав грим и да преценя дали ме устройва да дойде в къщи.

# 461
Браво на С.Барбър. Това е истински инфлуенсър, а не нашите псевдо звездички  със снимки на чаши кафе.

# 462
Скрит текст:
Celeste Barber, жената с провокативните имитации на абсурдни снимки, е подела кампания за пожарите в Австралия. До момента са събрани 16,5млн$. Това е истински инфлуенсър, българските карикатури, начело с Пепета, Гергани и прочие изглеждат още по - трагикомични на фона на това.
https://instagram.com/celestebarber?igshid=p1m4h80tugoz

Впрочем, не ги следя всички, но само Ая беше споделила подобно нещо. Докато целия инфлуенсърски свят се надпреварват да информира за кампании, нашите сладурани постват кафета и изкопирани снимки. Машалла. Sunglasses

Ивана също беше публикувала на стори вчера и какви са начините да помогнем ние и как може да се включим Blush

Аз идвам с поредния комплексиран пост от ГерА Сикрета. Това момиче копае дъното всеки ден, а не осъзнава,че таргет групата и не може да разбере разликата между Картие и гривничка от 10лв., но.. Confused

Скрит текст:

# 463
Почвам да си мисля, Герчиту дали не поръчва от скритите групи на Алиекепрес?! Да не кажа, че сериозно я подозирам. 🤣

# 464
Ако ви се плаче от умиление - отивайте в канала на Лина! ❤👶👫

Общи условия

Активация на акаунт