Първо, ако трябва да ставам 6-7 пъти на нощ до друга стая, нищо не ми се запазва, само бих се изнервила и уморила допълнително.
Второ, след като имат достатъчно стаи, съвсем пък нищо не им пречи да си ги запазват качествено отношенията. Не знам, моята логика е, че каквито и интимни отношения да имам съпружески, те фактически не отнемат повече от няколко часа подред (дай боже всекиму), та по пътя на моята логика, това, което отнема повече време (съня) би трябвало да спечели терена на спалнята. За съжаление, в повечето случаи "запазване на съпружеските отношения" маскира друг проблем, че всъщност мъжката половинка иска да си хърка безгрижно до сутринта и ако може никой и нищо да не го смущава...
Накратко, не бих отделила бебе, което се буди по н-пъти на нощ, защото очевидно не му е дошло времето. И нека сега не заприиждат майките-отличнички, които са си тренирали децата да спят и заспиват сами по команда. До дете си е в голяма част, не до желание и техники.

!Може и да съм и обърнала тогава внимание,ама да съм е забравила.Стана ми интересно под 100 различни коментара тя отговаря,викам секретарка ли си има Бобии