Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 979
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 340
Това с шкартирането на бебето колкото може по-скоро в друга стая под претекст "запазване на съпружеските отношения" ми се вижда глупаво. Мое мнение, де.
Първо, ако трябва да ставам 6-7 пъти на нощ до друга стая, нищо не ми се запазва, само бих се изнервила и уморила допълнително.
Второ, след като имат достатъчно стаи, съвсем пък нищо не им пречи да си ги запазват качествено отношенията. Не знам, моята логика е, че каквито и интимни отношения да имам съпружески, те фактически не отнемат повече от няколко часа подред (дай боже всекиму), та по пътя на моята логика, това, което отнема повече време (съня) би трябвало да спечели терена на спалнята. За съжаление, в повечето случаи "запазване на съпружеските отношения" маскира друг проблем, че всъщност мъжката половинка иска да си хърка безгрижно до сутринта и ако може никой и нищо да не го смущава...
Накратко, не бих отделила бебе, което се буди по н-пъти на нощ, защото очевидно не му е дошло времето. И нека сега не заприиждат майките-отличнички, които са си тренирали децата да спят и заспиват сами по команда. До дете си е в голяма част, не до желание и техники.

# 2 341
Аз няма да коментирам частта с местено на детето, защото не съм майка и нямам право на мнение. Обаче за пореден път се убеждавам, че Савина и Полина са си лика-прилика. Кой какво прави и говори - на тях все това им е в устата. По принцип съм на мнение, че ако много говориш за нещо, то.. айде да не казвам.

Не си представям да си в кондиция за върховни подвизи, ако трябва да ставаш 7 пъти. 1, 2, 3 - бива, ама на всеки час?
Едно време цели семейства са живели в една стая, ама явно не им е попречило на отношенията това. Сега има не само легло, ами стая за всеки, така че ми се вижда супер странно това да е причина.
И все се чудя къде е границата на споделяне на тези хора? Такова нещо аз бих питала евентуално на лично. Не казвам, че интимността е нещо неестествено, но нали затова се казва интимни отношения, защото е нещо лично между теб и половинката. А не да се обясняваш на цял инстаграм. То даже пред непознати по-окей, ама би ми било много криндж да чета публични постове на дъщеря/снаха/сестра/приятелка и т.н. с такива подробности.

# 2 342
  • Варна
Честно да ви кажа, ако Полина рекламира бебефона, тези питанки и дискусии и обяснения за запазване на съпружеските отношения са просто параван, повод, че да не изглежда рекламата толкова очевадна.

# 2 343
Голяма скука при тез влогъркиии... !
Тони завръщай се ,малко да ни разсмееш,че колежките ти бисер след бисер сътворяват.
Иванка милата 1 час щуротиии,кой нормален със забързано ежедневие има време да попълва тез дивотиии.Чудно ми е като ходят на почивки носят ли си тефтерите и листовете ,да си отбелязват-К'о праЯт ?Лудост след лудост.А кученцето и на мен доста агресивно ми се видя в коледните и видеа,не помня дали и тук не го писах тогава.
Сладкиша и на нея се смях ,един час и тя бръщолеви глупости,а това с анцуга ме разби.То претенции от класа,цвета не и харесвал на стаята аххахах сякаш там остава да живеее .Като е резервирала и плащала къде е спала г-жа Претенция?

# 2 344
Аз писах още тогава, че репликата ѝ относно интимните отношия е в отговор на въпросния коментар, че децата спят в леглото на родителите до 4-5 годишна възраст и си е съвсем резонна, според мен. Аз също бих попитала на нейно място.
В поста си Полина никъде не казва, че местенето на Макси е за да си съхранят интимните отношения.
Много родители отделят бебето в собствена стая от първия ден, не е нещо нечувано.
Като гледам по снимки, спалнята им е тясна и скосена от една страна. По-вероятно ми се струва, че другото легло му е умаляло и нямат място да сложат по-голямото.

# 2 345
Моето лично впечатление е, че майки, които поставят мъжа си преди детето през първата година на бебето (подчертавам първата) са тези, които са вързали мъжа с бебе. И тъй като се чувстват несигурни в отношенията си, гледат да поддържат основното, което ги крепи, а именно секса.
Разбира се, някой ще каже, че сексът е много важен и тн за отношенията и съм напълно съгласна, но съм твърдо убедена в това, че през първата си година бебето има 100%-ова нужда от майка си. Един любящ мъж и баща би разбрал това и би го подкрепил.
Следя доста майки в ютюб, чужбински, с влиятелни мъже, как пък една не изпъди детето в друга стая да спи. Всички си ги държат през първата година в стаята, а някои дори в леглото през първите 6-8 месеца, защото е по-лесно кърменето, имаш по-голям усет за детето си заради риска от внезапна смърт (изобщо не е зс подценяване).
На мен много ми харесва вечер да приспивам детето си, да му чета, да го гушкам, то да иска да ме гушка. След няколко години, които ще минат като един миг, същото това дете вече ще е голямо и ще иска все по-малко време да прекарва с мен и повече с приятелчетата си. Така че попивам и се наслаждавам докато мога. Само мога да препоръчам.
😊

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 21:49 от Kate82

# 2 346
Онзи ден гледах едно видео на Боби и там една девойка почти под всеки неин коментар тя отговаряше,само рекламираше се ,че и тя имала такова видео да е гледат.Бях е засичала и под на други по-популярни да коментира.Ето я : https://www.youtube.com/channel/UCc9-_eqnJK0rC45rvKZ9K2g
знаете ли е каква е и за какво се бори?Гледах и едно видео,май е гримьорка... Казваше това го ползвам и за моите клиенти хаха.
Всеки втори вече инфлуенЦър,крайно време е и бг-мамите да направят един общ канал и всяка да рекламира каквото и харесва ,поне ще е качествен и полезен,не като тези бръмчалки срещу заплащане всичко харесваат!

# 2 347
  • Варна
Навремето всички си бяхме по леглата, никой не спеше по леглата на родителите си. Сега всички деца много чувствителни, травмирани, сакън да не им се скараш, някой друг да не им се скара.. Пък Полина не забелязвам да е казала, че отделя детето поради причина съпружески отношения. На 7 месеца е нормално да си спи в друга стая с бебефона, ако тя няма против да прихожда. А не като ставаш сутрин или изшумолиш и бебето да се буди и то.

# 2 348
Абе имаше една пълничка рускиня май беше със странно име. Правече влогове, живееше сама с котка. Сещате ли се?

# 2 349
Онзи ден гледах едно видео на Боби и там една девойка почти под всеки неин коментар тя отговаряше,само рекламираше се ,че и тя имала такова видео да е гледат.Бях е засичала и под на други по-популярни да коментира.Ето я : https://www.youtube.com/channel/UCc9-_eqnJK0rC45rvKZ9K2g
Скрит текст:
знаете ли е каква е и за какво се бори?Гледах и едно видео,май е гримьорка... Казваше това го ползвам и за моите клиенти хаха.
Всеки втори вече инфлуенЦър,крайно време е и бг-мамите да направят един общ канал и всяка да рекламира каквото и харесва ,поне ще е качествен и полезен,не като тези бръмчалки срещу заплащане всичко харесваат!

ахахахахахах Преди да отворя клипчето - бях сигурна коя е. Голяма жажда за лансиране на Катеринчето.

Наскоро и една нейна уж доволна клиентка ни я препоръча тук, после се оказа, че Албенчето /май така се казваше/ й е първа приятелка, разкрихме я набързо. Laughing

Тази Катка е грим-версията на Пирина нагаждачката.

Абе имаше една пълничка рускиня май беше със странно име. Правече влогове, живееше сама с котка. Сещате ли се?

Да не би да имаш предвид Милица Маркова? Тя снима с котка, живее в Кипър и има мъж руснак. Сега си е в България.

# 2 350
Извинявам се в такъв случай. Разбрах, че го е изтъкнала като причина и понеже често намеква/говори подобни неща, изкоментирах. В крайна сметка кой както се чувства добре. На мен бебчетата ми се струват толкова мънички и крехки, сякаш трябва постоянно да ги наблюдаваш. Но както казах, нямам право на мнение в това отношение.

# 2 351
Не, сега ми излезе. Нина Василевич се казваше.

# 2 352
Всичко е нормално що се касае за гледане на дете. Всеки преценя, кое е най-доброто за неговото дете, факт.
Но ми направи впечатление как натърти в коментара за съпружеските отношения. И тъй, като е в коментар не мисля, че е за замазване на реклама.

# 2 353
Не, сега ми излезе. Нина Василевич се казваше.

Тя пише в този форум, в раздела за грим и парфюми. "Lepidopteria" или нещо подобно й беше ник-а.
Симпатично момиче e. Благодаря, че ме подсети, ще видя дали е публикувала нещо ново. Последно си спомням, че беше отслабнала адски много с режим и специална диета.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 16:36 от Yogurina

# 2 354
Уж всичко чета,за тази съм изпуснала JoyJoyJoy .Ма то една и две ли са вече Astonished !Може и да съм и обърнала тогава внимание,ама да съм е забравила.Стана ми интересно под 100 различни коментара тя отговаря,викам секретарка ли си има Бобии JoyThinkingJoy
Милата и тя се бори за последователи и слава!Голямо желание има,щом и до форума е опряла !Скици неземни !

Общи условия

Активация на акаунт