Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 003
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Навремето всички си бяхме по леглата, никой не спеше по леглата на родителите си. Сега всички деца много чувствителни, травмирани, сакън да не им се скараш, някой друг да не им се скара.. Пък Полина не забелязвам да е казала, че отделя детето поради причина съпружески отношения. На 7 месеца е нормално да си спи в друга стая с бебефона, ако тя няма против да прихожда. А не като ставаш сутрин или изшумолиш и бебето да се буди и то.

Нормално е да спи в друга стая при няколко условия. Бебето да е кротко и да не се буди на всеки час. Да не реве и да не буди другото дете/съседите. Да е на АМ, за да може всеки да го нахрани. Общо взето много са условностите. И тук важи приказката Ситият на гладния не вярва.

# 2 356
На мен също ми е приятна и има добър изказ. Има дооста нови видеа. Харесва ми понеже е някаква спокойна или поне на такава дава вид.

# 2 357
  • Стара Загора
Милица има кученце и е българка.

# 2 358
На мен също ми е приятна и има добър изказ. Има дооста нови видеа. Харесва ми понеже е някаква спокойна или поне на такава дава вид.

Съгласна!

Само една забележка имам:

@Нина, ако четеш тук, моля те, избягвай: "решиМЕ", "ходиМЕ", "купиМЕ"

Това ми човърка в мозъка почти колкото писменото "незнам". Stuck Out Tongue Closed Eyes

P.S. @Таня, редактирах се, видях каква простотия съм написала и аз. Simple Smile Така става като мултитаскваш.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 11:33 от Yogurina

# 2 359
Даааа, малко това и куца ама иначе си е готинка някаква. Няма напрежение, личи си,че си ги прави за нея не цели някакви велики неща.

# 2 360
Аз писах още тогава, че репликата ѝ относно интимните отношия е в отговор на въпросния коментар, че децата спят в леглото на родителите до 4-5 годишна възраст и си е съвсем резонна, според мен. Аз също бих попитала на нейно място.
В поста си Полина никъде не казва, че местенето на Макси е за да си съхранят интимните отношения.
Много родители отделят бебето в собствена стая от първия ден, не е нещо нечувано.
Като гледам по снимки, спалнята им е тясна и скосена от една страна. По-вероятно ми се струва, че другото легло му е умаляло и нямат място да сложат по-голямото.
В поста си не го казва, но в коментар под него го казва.

# 2 361
Малко размисли от Валчето JoyJoyJoy.Много е изморена милата.Тъжна е,че се е завърнала в реалността.Изчистила е,куфарите няма да си ги пребита,че пак тръгва на път и поради тази причина няма да зарежда хладилника.Като се прибере тогава,Мартинчо ще е на фотосинтеза явно,докато си дойде #КралицатанаВаканциите🤣🤣🤣
Скрит текст:

# 2 362
Много е важно да кажем,че Мартин е донесъл храна. И,че др път ще зарежда хладилника - нас това не ни грее, няма ние да го ползваме.
Супер смях е- инфантилка.

# 2 363
Боже, Валерката е яко ама яко вдлъбната милата. Ако дъщеря ми след години се инфлуенсва от подобни кухендори ще я затворя в манастир без достъп до нет.

# 2 364
Е не я нападайте толкова,де ! Тя видео ще ни направи ,как се зарежда хладилник Joy!

# 2 365
Да вземе назаем една маска за ръце от Гера, че сигурно много се е уморила.

Между другото и аз открих още малко изпълнения от кралицата на фотошопа Grinning Ако искате ще ги постна довечера Grinning

# 2 366

Съгласна!

Само една забележка имам:

@Нина, ако четеш тук, моля те, избягвай: "излизаМЕ", "ходиМЕ", "купиМЕ"

Това ми човърка в мозъка почти колкото писменото "незнам". Stuck Out Tongue Closed Eyes
За ходиме и купиме съм съгласна... но излизаме как трябва да се каже? Ние излизам?

# 2 367
  • София
Е не я нападайте толкова,де ! Тя видео ще ни направи ,как се зарежда хладилник Joy!
При компресора? Joy Joy

Валерката още ли е "жива". Мислех, че след толкова безсмислени видеа вече е позалязла. Неизчерпаем източник на нелепи идеи.
А Лепидоперия имаше красиво лице, доколкото помня. Блог имаше май. Харесвам симпатяги, рекламиращи грим. Другите не са за тая "работа."

# 2 368
ОМГ!!!! Наистина ли ще има такова видео! Толкова е вълнуващо! Аз няма да заспя бе! Видео- Как да заредим хладилнка? Това е култово! Толкова полезно и яко! Къде да пиша, че искаме? А-а?! Пишете и вие! Да сме повече! Кога ще ни се случи друг път да видим такова нещо?! Това се казва инфуенсване, това се казва съдържание! Браво, Валери! Продължавай да ни радваш! ❤🥰😍😍❤🥰😂😍😍🤭🤭🤭🤭🤭🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

# 2 369
Малко размисли от Валчето JoyJoyJoy.Много е изморена милата.Тъжна е,че се е завърнала в реалността.Изчистила е,куфарите няма да си ги пребита,че пак тръгва на път и поради тази причина няма да зарежда хладилника.Като се прибере тогава,Мартинчо ще е на фотосинтеза явно,докато си дойде #КралицатанаВаканциите🤣🤣🤣
Скрит текст:

JoyJoyJoyJoyJoyJoy това си го бях скрийншотнала и аз, за да ви го споделя. Валката както винаги скандална. Жива да я ожалиш за натоварената програма, чак ни ъпдейтва колко много работа е отметнала. И после да ходят да ми обясняват колко са натоварени и заети, и как да си инсфуленсър е работа 24/7. Интересно ми е как всички ние успяваме и да отидем да ни вземат кръв, и да изчистим хладилника, и да напазаруваме, че и от Асос да поръчаме, при все че ходим на работа. Упс, извинявам се, сега виждам че всъщност не е пазарувала Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт