Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 019
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 370
Скрит текст:
Аз писах още тогава, че репликата ѝ относно интимните отношия е в отговор на въпросния коментар, че децата спят в леглото на родителите до 4-5 годишна възраст и си е съвсем резонна, според мен. Аз също бих попитала на нейно място.
В поста си Полина никъде не казва, че местенето на Макси е за да си съхранят интимните отношения.
Много родители отделят бебето в собствена стая от първия ден, не е нещо нечувано.
Като гледам по снимки, спалнята им е тясна и скосена от една страна. По-вероятно ми се струва, че другото легло му е умаляло и нямат място да сложат по-голямото.
В поста си не го казва, но в коментар под него го казва.

Аз не видях такъв коментар, може би съм го пропуснала.

# 2 371
Валери, ако четеш - искам да си ми майка 💕😂😂😂🤫

# 2 372
Много ще ми е интересно видеото на Валката, в което ще покаже как купува един домат, един банан, един лимон, и един телешки стек за двама души.

# 2 373
  • София
Ама какво се учудвате. Тия хора не залагат на отношения и ценности  на характера. По- скоро на други прийоми.
Едната се е превърнала в готвачка, другата явно трябва да треперка над он@я работа на мъжа си, че да не избяга, а третата плащаше на лентяйЧО почивките.

# 2 374
а третата плащаше на лентяйЧО почивките.

Кой това?

# 2 375
Ако Валери направи такова видео ще бие по тъпота и Къртни Кардашиан, която обяснява как се яде Кит Кат. 😅😅

https://youtu.be/Te0lyq6no98

# 2 376
За видео се запишете на сторито на Валерка хахах .Аз искам и зареждане на пералня да направи Joy.Дали на Мартин ,ще му бъде забранено да зарежда хладилника преди да се е прибрала?Ако остане в Дания при майка си 1 месец,миличкия какво ли ще прави ?

# 2 377
Да не би да има предвид видео от пътуването?

# 2 378
Скрит текст:

По повод Мими Георгиева. Grinning

# 2 379
В никакъв случай не защитавам Гера, обаче тази “Лори” никой не я е хванал за гушата да се сприятелява с дупнишките гучита. Пък и ако е взела нещо от характера на майка си, напълно разбирам реакцията с маските 😃
Иначе Гера, че си е комплексарка, това е ясно. Имам чувството, че в живота ѝ липсват истински приятелства и любов, затова се затрупва с вещи, ама след време ще разбере, че има къде, къде по-ценни неща...

Валката няма какво да се коментира. Видео със зареждане на хладилника не знам на кого би било интересно... Но пък за нея това си е една от задачите, които записва в пет тефтера, наред с пускане на прахосмукачка и пералня. После се оплаква в ИГ, че е много уморена.
Пък и кой “нормален човек” успява да си оправи куфара от ваканция, да изчисти хладилника и да прибере коледните играчки и елхата в ЕДИН ден?

Чакам Антоанета Попова да избухне скоро време. Някой беше писал, че може и да е на гости при родители на Джош.

# 2 380
И аз се докопах до една снимка в официално облекло на Сладкиша:

Скрит текст:

Интересна еклектика от стилове. Yum

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 18:50 от Yogurina

# 2 381
Това ли е последния писък на модата Joy?
Напомня ми на Винсенте от 'Новите съседи' където вика 'Имам един официален анцунг за сватби и погребения' Joy

# 2 382
Малко фотошоп от Тоцито
Скрит текст:

# 2 383
Понякога се чудя има ли смисъл да казвам колко е куха Валерито или ми е под нивото да я коментирам...за пореден път нямам думи за това момиче.
Мисля, че всяка сутрин трябва да става с благодарност затова, че има кой да я гледа, да полага грижи за нея. Най-вече да благодари на 10-12 годишните дечица, заради които може да си позволи да затъпява прогресивно.

# 2 384
  • София
Гера ми е като Кари Брадшоу (която също не смятам за хубава). Купува обувки или дрешки, а живее скотски.
Просто липса на финансова култура до степен, която е смешна.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 22:31 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт