Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 008
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 385
Според вас какво биха работили след време инфлуенсърките, след някоя и друга година, когато те (или инфлуенсърството като цяло) вече не са актуални? Дали се замислят за това, дали се притесняват за бъдещето? Как ще издържат себе си, деца? Какво ще работят, когато са на 40-50? Какво мислите?

# 2 386
Според вас какво биха работили след време инфлуенсърките, след някоя и друга година, когато те (или инфлуенсърството като цяло) вече не са актуални? Дали се замислят за това, дали се притесняват за бъдещето? Как ще издържат себе си, деца? Какво ще работят, когато са на 40-50? Какво мислите?

Така си ги представям аз:

Скрит текст:

По-кадърните ще си намерят работа в маркетинга, телевизиите и сферите, в които са популярни /красота, готварство, т.н./, останалите ще лежат на стари лаври и ще преживяват ден за ден или ще имат Мрънмръновци и Бърчовци, които да ги издържат.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 18:55 от Yogurina

# 2 387
Според мен ще разчитат на мъжете си. Не е лесно да си бил безработен 2-5-10 години и после да хванеш се някъде на нормирано работно време с шефове и т.н. Имах една позната. Сменяше работното място през месец, след петата работа реши да роди. Отдавна свърши майчинството, но тя се прави на домакиня и това място ѝ е изключително комфортно...

# 2 388
Не, сега ми излезе. Нина Василевич се казваше.

Тя пише в този форум, в раздела за грим и парфюми. "Lepidopteria" или нещо подобно й беше ник-а.
Симпатично момиче e. Благодаря, че ме подсети, ще видя дали е публикувала нещо ново. Последно си спомням, че беше отслабнала адски много с режим и специална диета.

И аз я харесвам. Даваше много добро инфо във влоговете за козметика. Само ми идваха доста мудни и дълги като времетраене.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 20:05 от tuali

# 2 389
Мисля, че много малко от българските блогъри имат капацитет да работят нещо друго. Единици ще успеят да се внедрят навреме в някоя медия, рекламна агенция или пр отдел, повечето ще увиснат на нечия издръжка - родител, партньор, каквото намерят.

# 2 390
  • София
Или деца Laughing

# 2 391
Както е тръгнало след 10 години може образованието да не е водещо ,за намиране на хубава и добре заплатена работа.Я погледнете по телевизията колко недоразумения има ,ама са на екран и си изкачат от къде ли не !

# 2 392
  • София
Е то вече не е. Кой пусна всички педагози, филолози и други бози на мениджърски пизиции.

# 2 393
В никакъв случай не защитавам Гера, обаче тази “Лори” никой не я е хванал за гушата да се сприятелява с дупнишките гучита. Пък и ако е взела нещо от характера на майка си, напълно разбирам реакцията с маските 😃

Абсолютно!
Момичета, които са имали контакт с нея, я описаха в темата като интелигентно, мило и добре възпитано момиче. Ако наистина е така, просто не мога да проумея какво прави с Гана&Co и то не на кафе/ среща за час, два, а говорим за няколкодневно пътуване, по време на което явно и няма нищо против да я снимат и после изтипосват в соц. платформи. Неслучайна е приказката "Кажи ми какви са пирятелите ти, за да ти кажа какъв си".

# 2 394
Явно аз съм задръстена, ама в коментарите на Полина се надпреварват да обясняват коя какво, кога, къде и по колко прави. Еми, криндж ми е. Меко казано.

# 2 395
Благодаря за отговорите, интересно ми беше да чуя други мнения, че аз честно казано хич не ги виждам. Но, ще поживеем и ще видим.

Може пък всичките да се съберат при Гала, тя и без това ги приютява всякакви знайни и незнайни безделници 

# 2 396
Благодаря за отговорите, интересно ми беше да чуя други мнения, че аз честно казано хич не ги виждам. Но, ще поживеем и ще видим.

Може пък всичките да се съберат при Гала, тя и без това ги приютява всякакви знайни и незнайни безделници 

И без това ѝ е време да се маха с тази липса на добра езикова култура...
П.С. Някой знае ли как се скрива текст/снимка тук през телефона?

# 2 397
Някой следи ли NikkieTutorials? Преди два дни публикува видео в канала си, което ме изненада много, а вярвам и доста от абонатите и. Оказва се,че е трансджендър жена и решил/а да го сподели с почитателите си, за да се избави от изнудвачи, които и пращали заплахи по имейл . Това нежно лице, този глас, женствената фигура, леле, направо се опулих . После започнах да се вглеждам в нейни снимки и наистина има големи ходила и е 1.89 .

# 2 398
П.С. Някой знае ли как се скрива текст/снимка тук през телефона?

[.Spoiler] снимка [./spoiler]
Махаш точките и готово

# 2 399
Някой следи ли NikkieTutorials? Преди два дни публикува видео в канала си, което ме изненада много, а вярвам и доста от абонатите и. Оказва се,че е трансджендър жена и решил/а да го сподели с почитателите си, за да се избави от изнудвачи, които и пращали заплахи по имейл . Това нежно лице, този глас, женствената фигура, леле, направо се опулих . После започнах да се вглеждам в нейни снимки и наистина има големи ходила и е 1.89 .

Доста го обсъждахме това видео, може да прочетеш няколко страници назад.

Общи условия

Активация на акаунт