Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 056
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 430
С такива,  фотошопирани снимки,  Валката показва само колко е мързелива и некадърна..И доста послъгва...Нещо,като Герата..
Ако Пепе и Филип се раделят, кой ще вземе профила от Тик-тока...? :Д
Чудя се , една нормална остана ли , просто една нормална..Единствените,които се сещам са Попова и Боряна...
И тази Лина, тотално неадекватна..6 видеа за бременността й, за 2 седмици....Айде, няма нужда,чак толкова да акцентираш.. Всяка,като забременее  няма търпение, да монетизира бременността си...Ако само , с една  бременност целиш да изпъкнеш , по добре закрий канала си...Сериозно.....

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 07:58 от Мария Тодорова 605565

# 2 431
  • Варна
Лина е към края на бременността си, а не в началото. Просто сега качва отдавна заснети видеа, когато е сигурна вече, че с бебето всичко е наред. Няколко пъти го обясни. А дали показва твърде много и лични неща – вероятно да.

# 2 432
Не съм й гледала обясненията, и видеата...Само заглавията, прочетох..И, да качва  излишни видеа, като много други..Спокойно, можеше да ги пропусне..."Казвам на мъжа, на родителите си, на кучето, на котката, на съседа"....Не ги разбирам, такива клипове.....

# 2 433
  • София
Сега видях стори на Снежана, в което казва, че на този етап не иска да има деца, защото светът бил на прага на 3та война и въздухът бил много мръсен... И се замислих нещо на нея носи ли й въобще удовлетворение? Да, ок е да мислиш за бъдещето, да пестиш пари и да не харчиш за глупости, но за мен животът трябва са се живее. По-мрънкащ човек не съм срещала, честно. Не знам дали съм споменавала тук, но по едно време работехме в един и същи офис, не й знаех блога преди това. Още на втория ден, когато я поздрави в асансьора, не ми отговори. Не бяхме в един отдел, но продължи да ми прави впечатление как сутрин влиза в кухнята намусена и не поздравява. След няколко седмици напусна и направи много грозно видео колко била щастлива, че се махнала от там. Даже не се ядосах
, стана ми супер обидно, защото знаех лично аз как съм се опитвала да я заговоря, а тя как се държа и после обидена, че не й е харесала средата. На нея нищо не й харесва в тоя живот, не знам има ли се за инфлуенсър, ама мен би ме инфлуенснала само да изпадна в депресия...

# 2 434
Може ли линк към Лина и Снежана?

# 2 435
  • Варна
Този тик ток от преди 3 дни не е ли от къщата на техните на Антоанета, батута се вижда отзад
Изобщо, прави ми впечатление, че тя много се влияе от партньорите си, покрай Филип 2 започна да се облича размъкнато, а покрай този пък да снима смахнати клипчета.

# 2 436
Може ли линк към Лина и Снежана?

Уейв, заповядай Simple Smile

# 2 437
Въх, Филяка на тази снимка много изнежен Joy

# 2 438
На мен не ми допадна, че Поли от Лина стайл споделя толкова лични моменти. Особено след като й гледах едно видео, в което с приятелката й си разменяха подаръци. И нейната приятелка й беше написала стихотворение и Поли не го прочете, защото било лично.

# 2 439
Тези и двете имат по своему неприятно излъчване.
Не знам на кого подражава Ганата, обаче има нещо супер заучено като реакции, все едно виждаш някой, който знае, че така трябва да се държи, защото ситуацията го изисква.

# 2 440
Просто са трагедия всички...Едната на 30 почти, с две деца, а се кълчи в тик ток,като колежанка...Друга, пуска клип 40 минути, от които само 10 мин. са полезни..Трета, парадира с маркови артикули, а прави циркове за маска за 10 лева...Четвърта, толкова малоумно обработва снимките си,и плагиатства чужди идеи ,  а уж това й е работата...Такъв фейк е всичко, че ако не бяха дечицата под 15 годишна възраст, тези тотално да са залязли....Ще ги видим след 5-10 години...

# 2 441
Въх, Филяка на тази снимка много изнежен Joy

Мале, да Joy

# 2 442
Гергана ми е все по-интересна за наблюдение като експеримент, особено предвид залеза на Антоанета. Това момиче цялото е едно противоречие -  визия на петокласничка, но претенции за изискана дама, уж гримьор, а ходи като измита чиния дори на събития като Седмицата на модата в Милано, пести от маникюри, но си купува Картие, за вида на зъбите ѝ не ми се споменава, че е дъвкано страници наред, претенции за отсядане в 5-звездни хотели, но пътувания с нискотарифни компании, уж се храни здравословно, а по видеата ѝ се вижда какви количества захар и боклуци консумира, сега към нишата "пътешествия" се е насочила, ама с този монотонен рецитал зад кадър няма да ѝ се получат нещата. Поне заряза скандалните скечове, че те бяха дъно отвсякъде - ето една положителна промяна. Като ви чета се чудя как не ме е блокирала все още, хем доста пъти съм ѝ писала по повод ромския ѝ правопис - "тЪпет", "Утрупан", "брОтален" и т.н.
Валерини вълнения в Инстаграм - за пръв път ще опитва Софийска баница.

# 2 443
Хич не ме кефят тези двете.

# 2 444
Златена в новото си видео споделя, че е много развълнувана да снима отново, понеже си е дала почивка. От ? Тя заряза Влогмаса , че не й се занимаваше и нямало какво да снима. Много несериозно девойче, което подхвана една вълна с отваряне на кутии и поръчки от сайтове със съмнително качество и никакъв напредък.

Общи условия

Активация на акаунт