Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 973
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 2 415
„Шъ покажем ли гучиту?”..

Абе, предвид всичко, което си показвал досега, да отделиш пет минути да обясняваш пред детската си аудитория каква невероятна оферта е якето, на стойност една минимална българска заплата. Излишно.
Със здраве да си го носи, ама да си избират някаква логична насоченост на каналите и да съобразяват съдържанието си с аудиторията си.
Ако не, после да няма чуденки, че малките коментират, интересуват се, питат..

# 2 416
  • Варна
И аз изгледах видеото с "гучиту". Първо, мога да кажа, че тук работата е "на свинче-звънче". Второ, купуват се неща само заради марката, ако изобщо са оригинални. Супер пенсионерско и грозно поне за мен яке, ама нали е Бърбъри... И колана... Цялото видео е да се похвали, плоско и не скромно.

# 2 417
Хайде и аз да споделя малко открития от Кралицата на фотошопа.

Разглеждам си аз инстраграма й и се натъквам на следната снимка:
Скрит текст:
На пръв поглед всичко е точно. Имаме коледен филм, коледни лампички, коледна чаша... обаче няма коледни сладки, а накъде сме без тях? И понеже Кралицата е заета цял ден с аранжиране на снимки, хладилници и празни куфари, защо да се уморява да прави сладки и да хаби маски за ръце, като може просто да ги фотошопне  в празната чинийка Grinning
Скрит текст:

Тук вече се пренасяме в есента.
Скрит текст:
След като се е събудила насред листата, Кралицата на празния куфар си е свалила маската за сън и явно е видяла, че си е забравила кафето. Но няма проблем - ще си намерим картинка от кафе в гугъл и сме готови!
Скрит текст:

В следващите две снимки пак си е фотошопнала кафето, забележете как пяната не стои по ръба на чашата както трябва, ноо кой да се сети Grinning Важното е да е инстаграмабъл!
Скрит текст:

# 2 418
Не знам колко от вас следят/харесват Тамара, но е пуснала видео за трендовете за 2020 година. Полезно видео за хората, които се интересуват. https://www.youtube.com/watch?v=rPiC4wo2l_8

Хахаха, дали Кралицата прави снимките с празна чаша?

# 2 419
Толкова е трудно да си аранжираш сам...жалка работа, липса на креативност, липса на развитие на канала. Хубаво вземи идея от интернет, но защо ти е фотошоп!? Толкова по-стойностни ютюбъри има, за съжаление с много малко абонати, а се стараят в пъти повече от Валери. Мисля, че Валери не заслужава толкова абонати, най-вероятно повече от половината са абонирани, заради гивауейте. 👎

# 2 420
Ей това се казва да обичаш работа си... Готов си часове да прекараш в ровене, за някой малък незабележим детайл.Браво ,Валче🙏🙏🙏.Ма няма нужда златце,толкова да се тормозиш ,залагай на автентичното!
И нова изява  на Пепето-децата е побъркаха ,от въпроси за Филяка и вкарва вече и други артисти! https://vm.tiktok.com/XcTG2t/

# 2 421
Антоанета да спре алкохола.

# 2 422
Сладките са гениални!

# 2 423
Благодаря за канала на госпожица Kalinić. Ако говореше и на сръбски щеше да е перфектна, липсват ми готини сръбски/хърватски влогърки. 😁

Валерито явно няма нищо против фотошопнатите снимки, краде си момичето малки детайли за разкош. Сигурно е забавно обстойното преглеждане на снимките й за откриване на добавки от някоя програмка. Може да си направи албумче. 🤣

# 2 424
На Валчето снимките станаха :Открийте 10-те разлики!Скоро игра може да се направи с тях JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 2 425
  • Sofia
Ясно е, че картинките върху кафето са правени с някакъв ефект. Особено тази в гората, на дали си е правила кафето на място.  Не съм се замисляла как, пък и не следя Валери. Там с раничката възмути и мен.
Не следя Гергана, тази която последно време често обсъждате. Преди време, може би години съм отваряла нейни видеа и ми се струваше твърде пренавита и пищяща, а и детенце още. Днес реших да си пусна влога, който коментирахте от Виена и честно казано останах приятно изненадана. Имам предвид очаквах доста по-малко. Има сравнително плавно течаща мисъл, което не я прави по задълбочена, разбира се. На моменти наистина става ужасно писклива, в опитите си за шеги, особено, но ми се струва нещо, което не може да контролира или намира за забавно.  Като цяло аз виждам напредък в това, което съм гледала преди време и клиповете, които гледах днес. Пуснах си и още 1-2, но вече изобщо не помня какви бяха. Исках все пак да вметна, че има някакви подобрение, но е твърде далеч от мен като теми и житейска философия. Но явно и тя не иска да я следя, че и аз съм от блокираните в инстаграм, въпреки че ей на, казах 2 добри думи.

# 2 426
Ти бъди безкрайно благодарна, че си далеч от нея като житейска философия. Ако бяхте наравно... си е за биг фет сори. Впрочем направи ми впечатление профилът й на Гането... нещо плоско с нос. В клипа последния се вижда, преди да крещи като луда, понеже за нея няма да остане маска... и това сестра има. Нали уж всичко делят? Или ако излезе от клана на дупнишките Кардашиан, не  оже да се даде? Представям си ги двете сигурно конуникацията им е като на тризначките от Бб.
Пепа е скъсала връзка със света тотално.  Колкото до Йорданова, предлагам игра-да познаем кой предмет е окраднала на снимката. "Ний ни крадйем, взимами си!"
Сутрин в планера на Валери- "да си намеря сладка картинка с тиква, която да си сложа в кафето, за да очаровам 30годишната ми аудитория, докато носи моя мърч също от крадени картинки".
Фотошопирай си сиво съдържимо... има нужда

# 2 427
  • София
Гергана имам чувството, че се старае да прилича на Стефка, на Стан, още от времената в които снимаха заедно, за да се хареса на децата. Жестовете, които прави със забелването на очи, понякога и самия говор. Може и аз да си внушавам.

# 2 428
  • София
Столкнах Гергана, която пак е купувала палитри и гримове, но ми е много чудно защо ги купува, при положение, че видимо не ползва много грим, дори и на някакви "официални" събития - за справка - отворих видеото от партито на Филип Плейн - ами и там е като измита чиния. Няма лошо, щом се харесва така, така да ходи, просто това купуване и трупане на гримове, които не се ползват ми е странно (и аз имам доста палитри, защото са ми слабост и аз съм малко луда в това отношение, но поне ежедневно ползвам сенки).

# 2 429
Специално за партито на Филип Плейн останах с впечатление, че случайно е попаднала. Както се е разхождала с приятелка и ХОП - ПАРТИ на Филип Плейн, чакай да вляза. Но това не е важно. Според мен наистина трябва да направи нещо със зъбите си това момиче. Много просто е да даваш по 1000 -1500лв и отгоре пари за парцали, вместо да си сложиш едни брекети + някакви процедури. В крайна сметка и на изплащане може.

Общи условия

Активация на акаунт